Inlägg

Inlägg som Erik har skrivit i forumet
Av Erik
Skrivet av Lindgren92:

Ange koden xY2cdX2K så får du ytterligare 20% rabatt.

/Erik

Av Erik
Skrivet av Tejprullen:

http://www.dustinhome.se/product/5010658320/intel-330-series-...

Den kampanjen verkar ju fortfarande köras. Jag skulle ha slagit till på en sådan.

Jag kan inte annat än hålla med. Det är svårt att hitta någon SSD som är mer prisvärd, 599 kr är ett mycket bra pris.

/Erik

Av Erik
Skrivet av Fidel Castro:

Ja du....det var inte lätt....som att välja mellan Pest, Mjältbrand eller Ebola. Man vill ju inte välja något!
Ta något annat istället!
Har själv ett sådant här som extra agg / testagg...riktigt billigt och bra...dock ej modulärt.
https://www.inet.se/produkt/6900491/xfx-core-edition-550w-80-...
Seasonicbyggt har jag för mig, inte senaste plattformen men ändå välbyggt!

Förresten kallar du din maskin för kontorsdator!? Har man råd med ett GTX 680 har man också råd med ett kvalitetsagg...

Jag instämmer. XFX 550w är bland de absolut mest prisvärda nätaggregaten på marknaden! Billigt, tyst, en relativt kraftig rail och känns väldigt välbyggt.

/Erik

Av Erik
Skrivet av dj christian:

Hur dokumenterar man en funktion?

Jag brukar använda printscreen (alternativt video). Tex, ska jag sälja ett grafikkort tar jag en printscreen på ett spel i windowed mode tillsammans med GPUid + dagens upplaga av Afronbladets nätupplaga. Sen upprepar jag samma procedur med någon form av benchmarkprogram som visar att grafikkortet kan passera tester utan fel.

Självfallet är detta inte en garanti för att grafikkortet fungerar när det kommer fram men jag anser att det på ett tillräckligt säkert sätt visar att grafikkortet fungerar vid ett visst tillfälle i nära anslutning till att köparen tar emot kortet.

/Erik

Av Erik
Skrivet av Zer0Beria:

Jag använder alltid internetgirot , funkar skitbra! Man kan ju inte bli blåst är ju det bästa om varan är sönder får ju köparen inga pengar

Skickades från m.sweclockers.com

Problemet ur säljarens perspektiv är att du inte har en aning om hur köparen hanterar det som skickas till denne, speciellt när det gäller komponenter eller annan utrustning som kan vara känslig för bristfällig hantering. Det kan likväl vara köparens hantering som orsakar en skada.

När jag säljer något försöker jag alltid dokumentera funktionen. Om en potentiell köpare kräver Internetgirot eller motsvarande lösning tackar jag alltid nej till detta.

/Erik

Av Erik

För ett tag sedan bytte jag från en i5 750@3,8 Ghz till en 2550k@4,4 Ghz. Den extra prestandan finns säkert där, jag har bara inte möjlighet att utnyttja den... Jag upplever inte någon ökad prestanda, varken i Windows, spel eller andra program som jag använder.

Jag motiverade mitt byte med att man fortfarande får bra betalt för den generation i5. Kostnaden för uppgraderingen blev i mitt fall ganska låg.

/Erik

Av Erik
Skrivet av bicepscurl:

sett en del bra priser på ssd's fyndvaror på cdon! men vem fan vågar beställa nåt av dom inte gör jag det i alla fall.
Skulle RMA en mus och dom skickar ut en ny som jag direkt får en faktura på jaba???? den skulle betalas inom några dagar och sedan skulle jag få stå för frakten för musen till cdon.

Då tänkte jag dra ni fasiken åt helsingland!!!! skitföretag sket i att skicka tillbaka musen och betalade den nya orkade inte tjafsa med en hoper oseriösa muppar! över en mus.

Jag gissar på att du inte riktigt läst den info som cdon har skickat dig i samband med RMA-förfrågan. I vilket fall, där kan du sannolikt läsa både att du ska skicka in musen till "Frisvar" (=utan kostnad för dig) samt att fakturan på den nya musen makuleras så snart cdon har tagit emot den.

Om du inte fått den information ber jag om ursäkt för "påhoppet".

/Erik

Av Erik

620 passar även till 1156 (samma layout som 1155). Det finns små markeringar i backplaten ("plastbiten") som anger var du ska sätta de små gängade metalbitarna. Min gissning är att du inte satt dom på helt rätt ställe.

Men ditt sätt fungerade ju det oxå

/Erik

Av Erik

Tex:

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=745286

Jag har själv ett sånt "demo-kort".

/Erik

Av Erik

Det tycker jag absolut. De snabbaste C2Q är fortfarande helt ok prestandamässigt men är å andra sidan relativt högt värderade på begmarknaden. Ett alternativ kan ju vara att köpa en begagnad 1156-setup (ex i5 750/760) som ger bättre prestanda och som samtidigt inte är värderade lika högt på begmarknaden.

/Erik

Av Erik
Skrivet av bicepscurl:

Komplett sa åt mig att skicka datorn till infocare! och det finns inte en chans att jag tänker låta en hel hoper med totalt inkompetenta personer få röra denna dator. googla lite om dom och sablarns så mycket skit dom ha fått och föredetta anställda berättar om hur dom är på infocare.
Nejdu så mycket folk som har lämnat in saker till detta företag och dom har debiterat dom fast det är fel på datorn fortfarande osv typ 9 av 10 personer är det så för.

Sanslöst att komplett anlitar detta företag som sköter deras dirty affärer typ! undra hur fan jag ska gå till väga nu då jag vägrar skicka in datorn till detta företag och komplett vill inte ta i detta ärende ens.

Självfallet är det inte Komplett som anlitar Infocare, det är snarare hårdvarutillverkaren som har avtal med Infocare. Ska du utnyttja garantin så har du nog inte så mycket val än att använda den serviceverkstad som tillverkaren hänvisar till.

/Erik

Av Erik

1529 kr på Cdon för min 2550k@stock.

/Erik

Av Erik

Kanske är en dum fråga, men i vilket fall; har du kopplat in 6-pin strömkontakt?

/Erik

Av Erik

CDON har med Zotac 560ti 448 cores i sin 15%-kampanj, priset efter kampanjkod blir 1487 kr. Personligen tycker jag att det är det mest prisvärda kortet <1500 kr.

http://cdon.se/hemelektronik/zotac_geforce_gtx_560ti_448_1280...

/Erik

Av Erik

Mitt BF3 kraschade hela tiden tillsammans med mitt 4870x2 och 32 bit Win7. Jag kom in i spelet vid kanske var 20:e försök men blev utkastad inom ett par sekunder.

Jag fick det att fungera ok genom att göra följande:

http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=1337896&mpage=1

Med exakt samma hårdvara och Win7 64 bit fungerade det helt smärtfritt. Jag la ner otaliga timmar på att felsöka...

Efter byte till Win7 64 bit kan jag räkna BF3-krascher på min ena hand (oavsett om jag spelat med nuvarande GTX 660 eller med tidigare 4870x2, 560ti eller 6950.

Jag vet inte om detta är applicerbart på ditt problem.

/Erik

Av Erik
Skrivet av tobbe_x90:

Är detta samma kort som detta?
http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/160942-gigabyte_gefor...

Står ju "OC" på detta men inte i Inets rubrik?

Tittar du på "frekvens" under specifikationen stämmer detta med hastigheten för oc-versionen, så man kan väl anta att det är den versionen av kortet.

/Erik

Av Erik

Jag valde också mellan dessa kort. Jag köpte MSI:s kort pga av att jag har bra erfarenhet av kort från MSI. Säkert väldigt likvärdiga kort både gällande kylning och prestanda.

Jag är än så länge väldigt nöjd.

/Erik

Av Erik
Skrivet av Deatlev:

Corsair carbide 500R, bästa mellan-prisklass chassi jag byggt i, skönt och stort och plats med mycket saker!

Jag kan inget annat än att hålla med till 100%.

/Erik

Av Erik
Skrivet av cola6699:

blev lite fundersam. för på lådan till grafikkortet så står det att grafikkortet ska ha 500 w.

Det är för hela systemet. Jag skulle tippa på att din dator drar ca 350-375w, så det räcker och blir över.

/Erik

Av Erik

Kommer att klara av dina komponenter utan problem.

/Erik