Inlägg

Inlägg som killawife har skrivit i forumet
Av killawife
Skrivet av anon214934:

Allright, själv tyckte jag att 200 spänn för allt innehåll (DLC/Expansioner) var fruktansvärt prisvärdigt. Gjorde verkligen spelet som sagt. Är inget fan av DLC heller då jag tycker att allt content till ett spel ska vara en del av själva spelet. Hursomhelst tyckte jag att detta var värt trots att det är myntat under begreppet "premium".

200 kr hade varit prisvärt men nu kostade det betydligt mer om man skulle köpa dessa när de kom. DLC:erna kostade 199:- styck när de kom och Premium 499:- ordinarie pris. Att man kunde lura till sig det för 200:- via indien är irrelevant.

Tyvärr var ju detta en lönsam affär för EA och det kommer säkert bli likadant eller värre för Bf4. Jag kommer nog köpa det ändå men flera av mina polare kommer definitivt inte göra det.

Av killawife

Måndagen är den bästa dagen. Jag laddar alltid upp med en massa godsaker. Sen när det börjar närma sig stängning på jobbet så blir leendet bredare och bredare och man nästan springer upp för trappen hemma.

Av killawife

Och och hämta upp varan på plats.

Av killawife

Ja, om man börjar på låg tier och jobbar sig upp. Nej om man köper en premiumtank tier 8 och börjar spela. Då får man ta mycket skit då folk inte är särskilt trevliga i chatten. Den går att stänga av om man vill dock och man kan också blocka otrevliga spelare från att skriva(rekommenderas).

Av killawife

Är den full med patroner? För annars har de sålt tomma ammunitionslådor på övrsjottsförsäljningar ibland.

Av killawife

Är du hundra på att det läcker just ifrån vacuumklockan? För det verkar lite konstigt om den är renoverad. Det kan ju läcka bakåt ifrån huvudbromssylindern? Nu vet jag inte hur det ser ut på dom där men kanske?

Av killawife

Skruvade dit mitt framhjul på hojen idag. Var tvungen att byta däck igen då det första däcket jag fått tag i var 11 år gammalt. Sånt mög vill man inte åka på. Passade på att ta ur en runddragen bult ur framgaffelns nedre fäste med. Gick ovanligt smidigt med en större torx och lite värme.

Av killawife

Gangster squad - Film om Gangsters och poliser i los angeles på 40 talet. Välgjord med väldigt fina miljöer men handlingen är inget nytt: tuff snut spöar allt och alla och rensar med sina polare stan från elakingar. Några hjältar dör men de goda vinner till slut. Helt overkligt alltså och så banalt att man baxnar. 5/10

Av killawife

Zero dark thirty - Film som handlar om hur USA tycker att dom har rätt att göra vad dom vill mot vem dom vill för att få sin vilja igenom. Välgjord film men med ganska mycket tveksamheter i mänskligt beteende. 5/10

Av killawife

Vad man tycker och tänker om nåt sånt här är inte nåt som påverkar utgången av en reklamation, det handlar endast om vad man kan bevisa. Så för att kunna bevisa att hjälmen var felkonstruerad måste du ha en teknisk verkstad som kan intyga att felet beror på detta och deras utredning måste vara mer övertygande än säljarens.
Nu krävs inte detta så ofta men hamnar fallet hos ARN så kollar de väldigt mycket på teknisk bevisning.
Jag hade nog inte personligen brytt mig efter nästan tre år då saker och ting inte håller bättre idag.

Av killawife

Tackar för 1000 guld.

Av killawife

DOVAGAERIS!

Av killawife

Vad tjuriga de var med lösenorden. Fick inte ha vad jag ville

Av killawife

Kan rekommendera soundtracket till spelet Hotline Miami. Det är rätt mycket 80-tal disco. Dock mest intrumentalt.

Av killawife

Tyvärr inte.

Av killawife

Köpte lite guld.
Fick en KV-5 av en kompis.
Köpte en Jagdpanther II
Köpte en ISU-152
Tränade om tre crews.
Hade ett roligt Wot-moment när jag hoppade över en hetzer med min T-50 i värsta Dukes of hazzard stil.

Av killawife

Haha! Vilken kämpe.

Av killawife

Det är trist bara när man är fem tanks kvar och det gömmer sig en td nånstans, så åker alla andra iväg och jagar td:n och DÖR! Så står man där själv med sin m5 stuart och är inte så kaxig.

Av killawife

Är det ett registrerat köp, där man köper varan genom ett reggat konto eller uppger sina personuppgifter när man handlar, så anses garantin vara personbunden. Givetvis finns det inget som säger att inte den ursprunglige köparen kan utnyttja garantin även om denne sålt varan vidare.
Är det ett oregistrerat köp så kan vem som helst som har bevis för köp utnyttja garantin.

Av killawife

Är det ett privatköp eller har du handlat av en handlare? För är det en handlare så har du rätt att få varan reparerad om det är fel på den. Är det ett privatköp så är inte varan såld förrän du har betalat. Men du kan ju bara hålla på pengarna annars tills säljaren blir mer tillmötesgående. Men det låter inte som nån blåsning om säljaren inte ens krävt pengarna av dig på plats så be nån kolla på förstärkaren åt dig.