Inlägg

Inlägg som Metalic har skrivit i forumet
Av Metalic

Tjena! Jo troligtvis har du inte aktiverat funktionen än, vilket du enkelt kan göra först dubbelklicka på volym knappen bredvid klockan sen Alternativ sedan Avancerade kontroller - Sedan så ska du se Knappen Avancerat under Huvud Volym Tryck på den så kommer en ny ruta upp och längst ner så finns 2 alternativ du kan trycka in 1: Rear Speakers Connected to Line in & 2: Center Speaker and subwoofer connected to Mic!

Detta ska aktivera, men sedan måste du gå till kontrollpanelen (förutser att du har WinXP) tryck på Ljud,tal och ljudenheter sedan nere på ljud och ljudenheter - ny ruta kommer upp längst ner finns Avancerat sedan ändra högtalar uppsättning till det du har! Sedan så ska de funka prima. Jag är lite osäker nu när jag skriver om jag gjort i rätt ordning eftersom om jag minns rätt så skulle man göra detta först och sen klicka in 1: Rear Speakers Connected to Line in & 2: Center Speaker and subwoofer connected to Mic!

Men men, detta ska funka 100% om du har ett nForce Kort och inbyggt 5:1 ljudkort
Men, om du fortfarande inte får de att funka eller fasnar pm'a mig så ska jag ta lite bilder och sånt åt dig

//Soheil

Av Metalic

Leadtek Winfast A350 Vivo-Problem!

Tjena, jag har nyligen blivit totalt beroende av era tips och knep på denna sida och forum, Helt fantastiskt. Aja nu till mitt problem:

Jag har haft mitt nya grafikkort (Leadtek Winfast A350 THD LX Vivo) i drygt 2 dagar, det första jag märkte var att ljudvolymet var ofattbart högt, såg lite tester runt på nätet där de påstås vara 59 db, vilket jag inte upplever men ungefär 30-40 db. Är detta normalt? den är ju runt 38-45 Grader som högst.

Sedan så tycks den vara nerklockad, leadteks hemsida påstod 400mhz engine och 800 mhz minne, men på 2D ligger den på 200 mhz engine och 701 mhz minne och 3D 300 mhz engine och 701 mhz minne. Sedan så uppdaterade jag Winfox yttligare så har den satt standard 2D: 300/900 mhz och 3D 400/900 mhz. Jag förstår inte Finns möjlighet att överklocka direkt men ser inte mening när den ska vara snabbare redan från start.

Och om detta inte är nog så fungerar inte VIVO funktionen!!! TV-outen fungerar, men inte när jag ska se tv på datorn och alla drivisar och program är installerade helt blank skärm.
Och Leadtek går ju inte att kontakta dessa dagar, eftersom hela supporten är lediga... bra tajming med köpet

Jag hör också nått konstigt visslande när jag typ scrollar på sidan som om grafikkortet hade nån hårddisk eller nått
Aja förhoppningsvist så får jag väl nått vettigt svar på dessa katastrof upplevelser

//Soheil God Jul på er alla förresten.