Inlägg

Inlägg som Rotten har skrivit i forumet
Av Rotten
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Napster
Jag har hygligt stora händer.. så det är inte för små händer..
det påstås vara så otroligt bra spel mus.. att den inte ska hacka o skit.. jag fick fan hack i musen hela tiden... och testade med flera underlag en min gamepad. icemat o massa andra.. hade mouseskates och det hjälpte inge...
jag körde me så snabbt det gick och endå fick man lyfta musen när man lirade cs.. hade sensen i cs på 3 och det va det samma som att köra med min logitech mx300 på 1.8 och då hade jag typ halv fart..

jag tyckte absolute inte om den.....
nu köpte jag en trogen mus i stället av bätre kvalitet... logitech..

har haft microsoft opticalmouse en gång i tiden.. och den som är typ 1 av dom första optiska möss logitech har jag och det funkar mycket bätre en ie 3.0
folk får säga vad dom vill men microsoft tillbehöver till datorer så som mus tangentbord kommer aldrig innan för denna dörr igen.

som tur va så hade jag endast haft musen i 6 dagar så det gick att lämna tillbaks den. köpte en mx500 för det va skön att hålla i och går skit bra att spela.. plus det är lite tyngd i musen oxå

Ladda hem drivrutiner!!!! Och sen så kan du ändra sensen i windows - det påverkar sensen i CS. i övrigt så tycker jag att både mx510 (har nyköpt) och IE 3.0 är ägande!!! Och IE 3.0 tar 6000 bilder/s, mx510 och 500 tar "bara" 5250 bilder/s.

Av Rotten
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Deepy
Om det är en 6,5" sub med dubbla element så kan den faktiskt vara att föredra framför en bas med ett större element. Då får man både större konarea och rappare bas än t.ex. en 8". Men om det gäller en bas med bara ett 6,5" element så är nog en större modell att föredra. 10" är i allmänhet en bra storlek.

EDIT: sp.

Så sant. Men det saknas förmodligen ändå muskler till filmerna... aja, jag håller på 10"-aren jag

Av Rotten
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Deepy
Inte bara kraften är avgörande. Mindre element är ofta snabbare och ger en mer rapp bas. Detta passar ofta bättre till musik. Större element ger mer "kropp" till basen och kan vara att föredra vid film. Fundera lite på vad för slags bas du vill ha, vad som bäst passar ihop med dina högtalare och vad du lyssnar på.

Mig veterligt så är 10" helt okej till film och hyfsat även till musik (rent allmänt, undantag finns alltid).

Jag har svårt att tro att man föredrar en 6,5"-subwoofer mot en 8" eller 10" - helt enkelt eftersom åtminstone 8"-aren är så gott som lika rapp och spelar djupare och högre. Exemplet gäller om man jämför subbar ur en serie med samma fabrikat.

Av Rotten

Jag vet inte hur Jupiterarna låter, men jag tycker att dom ser klena ut...
men här ska vi inte gissa omkring, så jag ska ge dig lite rekommendationer:

Om du tycker att det är hög klass på systemet som det är nu, så köp en subwoofer i hög klass, och snåla inte in för mycket på den. Eftersom ditt system är Centrum, så bör Centrum-subwoofrarna passa bra med dom. Men jag vet inte hur dom låter, och jag tycker dom verkar lite väl billiga (300:an ligger på gränsen).

Canton gör bra grejer. kolla in AS 25an, med dubbla 10"-are
http://www.netonnet.se/item.asp?iid=52356 3290:-

Har du råd kan du ju köpa den här http://www.hifihuset.se/detalj.php?RECORD_KEY%28visa%29=id&id.... 113 dB vid 30 hz är inte så pjåkigt.

Av Rotten
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SpraK
Vore jag du så skulle jag nog lägga 449kr på ett Plantronics headset.
Modellen heter .Audio 90. Det är verkligen ljuvligt ljud i dem och dem
är väldigt sköna att ha på sig. Inga öronklämmare det här inte.

Jag har just köpt dom själv, när våran klass var i Uppsala. Betalade 470:- och kan säga att även om ljudet inte klår mina Koss Porta Pro, så är det inte speciellt långt ifrån.

även om .Audio 90 ju egentligen främst är gjort för spel så duger dom väldigt bra till musik.

Av Rotten

Jag kör med logitechs värsta 2.1, logitech z-2200. Dom är rätt så bra

Av Rotten
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rosa Rebell
har ett billigt creative/cambridge system på min andra dator.
låter ok, men det kan ju inte jämnföras med mina z-2200

Hehe visst kan man bara älska dom?

Av Rotten

3000 räcker faktiskt till en hyfsad surroundförstärkare.

Av Rotten

Du tjänar på att köpa ett bättre högtalarsystem, och vänta med DVDn, eftersom att du ofta får vad du betalar för när det gäller högtalare.

Av Rotten

Funderar på att köpa en Zachry BX-T10 till en 28 liters låda (jag har beräknat fram den minimala storleken ).
Lådan är redan gjord på slöjden.
Den har dubbla 10mm spånskivor som väggar, baffeln är en sådär 30mm :D. Lådan väger väldigt mycket, trots storleken (med tanke på storleken iaf).

om det blir av får vi se, men jag tror att det elementet är bra. väger 6,2 kilo, kanske lite mer, vilket är mkt för en 10".
De har dubbla 4 Ohm:s 4-lagers kaptontalspolar och dubbelstackade magneter. Magneten väger 50 Oz :D.

men jag vet ju inte om det låter bra än...

Av Rotten

EDDuL, dpi:n är bättre. Den är på 800, medans MS-mössen är på 400. Dock är uppdateringsfrekvensen inte lika hög, 5250hz resp. 6000hz. Blue mouse har även den 6000hz. (jag kollade just upp det där)

Av Rotten

Den musen lär ha en optik av det sämre slaget. Påminner om min billiga logitech mus.
Ska du spela spel, köp en annan. Ska det bli en IE (vilket jag varmt rekommenderar) bör du köpa 3.0, eftersom den är bättre än 4.0 (har nog påpekat det några ggr, men det kan aldrig sägas för mkt ).

En mx510 är också den väldigt bra, men om den är bättre än IE 3.0 vet jag inte.

Av Rotten

Min kompis Logitech-mus (har också en sådan, typ standardskit ) flippar ur om man drar fort åt något håll. Då börjar gubben i CS att snurra runt. Det ser helt sjukt ut

Av Rotten

Logitech z-2200. Väldigt med kraft... inetdata.se

Av Rotten

Det är väl... bra. Sitter med Logitech z-2200 och är helnöjd, 200W RMS för ett 2.1 är inte dåligt.

Av Rotten

akta 4.0an nu! Får du tag i en 3.0a så köp den istället, eller mx 510. INTE IE 4.0. Den är kanske inte dålig men långt ifrån lika bra som IE 3.0 och mx510!

Av Rotten
Citat:

Ursprungligen inskrivet av St0rm69
Fel!!! IE 4.0 är bäst.

4.0an är sämre än 3.0an och även mx510.

Jag kan säga att 3.0an och mx510 båda två är superba möss, där 3.0an har aningen vassare optik och är större. Det avgörande där bör vara utformningen, vad man gillar där, och inte själva prestandan då båda är riktigt bra.

Av Rotten

du har nog ändrat ljudinställningarna i windows. (visst är dom där högtalarna svåra att få in bra volym på morgonen, så att ingen vaknar?:A). Vad tycker du om ljudet i dom?

Av Rotten

Oj, jag fick för mig att maxpriset vare 800:- på nåt jäkla vänster...
http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=HERXPS5100 har jag läst är helt okej.
men för max 2000 kanske du inte får något bättre än Logitech Z-5300? http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=LOGZ5300 - kundrecension: http://se.pricerunner.com/sound-and-vision/sound/speakers/188...

Av Rotten

Finns ju typ bara en :). Den enda jag litar på att den håller måttet är Logitech Z-640.