Inlägg

Inlägg som Gussten har skrivit i forumet
Av Gussten
Skrivet av muSashi:

Gissar på att det svenska priset lär landa norr om 40 000 sträcket. Skulle aldrig betala den summan för en skärm, och hoppas ingen annan gör det heller.

Delar givetvis din åsikt, men nu finns det alla fall alternativ på marknaden så att hjulet sätts i rullning. Har länge kollat efter en 32 tummare med IPS-panel och åtminstone 100hz, men det finns ingenting att hitta med dem kraven. Det finns ultrawide skärmar som passar in på specifikationerna, men vill man köra 16.9 format och inte 21.9 så är det kört.

Behöver givetvis inte vara 4K-upplösning, men det hjälper inte. Finns inte någon monitor som är 1440p 32" IPS 100hz+ heller. Man måste ju alltid kompromissa någonstans, tex VA-panel istället för IPS osv.

Av Gussten

Säger som er andra här, äntligen! Har varit en lucka på marknaden som denna skärmen nu fyller upp. En skärm som ej är ultrawide, har 32" IPS och över 100hz i 4K upplösning, bildkvalité är nog att räkna med då det är en 10-bit color panel med över 90% DCI-P3. En värdig uppgradering från min nuvarande 1440p 27" 144hz IPS skärm ser ja detta som. Ser fram emot en recension.

HDR 1400 och mini LEDs ser ja som en bonus, men priset som sagt kommer vara högt då skärmen utmärker sig unikt med egenskaperna. Asus ultrawide med HDR 1000 (Asus ROG Swift PG35VQ) kostar ju ca 30k idag, så man kan ju bara spekulera i vad priset för denna kommer bli...