Inlägg

Inlägg som Ecthelion har skrivit i forumet
Av Ecthelion
Skrivet av DasIch:

Det finns inga kassa förare i F1. Inte ens Mazespin var kass. Det man kan säga om de sämre förarna är att de presterar dåligt relativt de absolut bästa i världen, men där hör ändå de sämre förarna till typ 99;e percentilen i världen. Blir liksom lite konstigt när det pratas om exempelvis Perez som kass.

Mazepin var ganska kass...

Av Ecthelion
Skrivet av No_Jah:

Alltså att ratten inte har ändlägen?

Tvärtom, ratten brukar ha ändlägen.

Av Ecthelion
Skrivet av No_Jah:

Hur fungerar dessa dimmers egentligen rent praktiskt, har ratten inga ändlägen så att den roterar fritt?

Jag tänker på vad som händer om man på ratten vrider upp till max, och sen via smarta styrningen vrider ner ljuset, kan man då inte höja ljuset igen via ratten?

De flesta dimmers som vi säljer har ändläge, du känner ganska väl var min-max befinner sig i rotationen på ratten. De flesta dimmers som arbetar tillsammans med smartstyrning fungerar omvänt till hur du nyss förklarade det.

Av Ecthelion
Skrivet av No_Jah:

Oj, det kallar jag service, tack för det!

Lugnt. Har du kollat SonOff något?

https://sonoff.tech/

De kanske har någon fysisk dimmer, jag vet tyvärr inte.

Av Ecthelion

Hej,

Jag ringde nyss Malmbergs via jobb och ställde frågan åt dig. WiFi-dimmern du har hittat är endast kompatibel med Google Home och Alexa.

Av Ecthelion

ARN is your friend.

Av Ecthelion

Jag förstår mig verkligen inte på den första.

EDIT: Nevermind...

EDIT: Tog en tjugo minuter att lösa allting, men nu är jag klar med alla gåtor!

Av Ecthelion
Skrivet av Dinkefing:

Tack för svaren! Det verkar kanske förmodligen lösts sig med jobb men hon kommer fortfarande ha två hyresskulder hängendes över sig om hon nu överhuvudtaget får bo kvar i lägenheten och om de hyresfastighetsbolaget låter henne göra en avbetalningsplan.

Däremot har min tilltro till svenska myndigheter tagit sig en rejäl törn både när det kommer till kommunen och migrationsverket. Ukrainska flyktingar har inte samma rättigheter som en flykting från andra delar av världen av någon skev anledning. Kanske inte exklusivt för sverige utan hela europa som någon påpekade här ovanför men ändå rent ut sagt åt skogen!

Jag förstår att det är dåliga tider nu men hur än tydlig man är så på ett lugnt och sansat sätt verkar de inte riktigt vilja bry sig eller ta något ansvar.

Har du funderat på att skapa en t. ex. GoFundMe som kan hjälpa täcka hennes hyresskuld samt kanske t.o.m kommande hyror så att hon och barnet klarar sig?

Det kanske känns 'långsökt', men GoFundMe brukar fungera väldigt bra för ändamål som dessa. Folk vill hjälpa till mer än man tror. Personligen hade jag donerat en slant till detta ändamål.

Av Ecthelion
Skrivet av AxxT:

Förstår inte varför du lägget upp den när den är slut?
Och verkar inte finnas i butiker heller

Skrivet av tevey:

Fanns enbart i butik redan när kampanjen startade

Fanns att beställa online för mig när jag fick upp reklamen för det.

Av Ecthelion

Produkt: CANON PIXMA TS3550I MULTIFUNKTIONSSKRIVARE
Länk: https://www.power.se/datorer/skrivare-och-scanners/blackstraa...
Kategori: Skrivare och scanners, bläckstråleskrivare
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5185177
Pris: 99 kr

Av Ecthelion

Artist: LOK
Låt: Sug Min
Album: Ut ur diskot och in i verkligheten
Genre: Nu metal
Årtal: 2002
Länk till Spotify

Av Ecthelion
Skrivet av Näbbdjuret:

Senaste patchen tror jag har fukkat upp möjligheten att norpa ett landat skepp. Har senaste dagarna noterat ett gäng skepp som landat men ingen kliver ur och rampen fälls aldrig ner.

Starborn skepp är annorlunda, har dock bara sett ett landat nära men inga Starborn kliver ur och skeppet gick att kliva rakt in i. Notera att jag bara gjort det en gång så statistiskt urval är bristfälligt. Men ville inte ha ytterligare ett sånt skepp, så jag kollade bara om det fanns nån loot (inget).

Detta har hänt mig sedan dag ett. Hade även många stunder där skepp landade, och så fort du vände mot det hållet för att gå dit så flög skeppet iväg igen.

Av Ecthelion
Skrivet av Pvt_Rinzler:

Jag är inte heller jättenöjd. Den är för öppen och man kan egentligen inte vända ryggen åt någon sida så det blir svårt att få någon kontroll över banan.
Finns alltid någon/några som kan komma från massa olika håll. Sen att inte glömma heller att man kan bli skjuten från 1000 directions.

Dessutom en hel del folk som redan hittat en del bra camping-points runt om på banan som är ganska omöjliga att genomföra en counterattack på. Ganska dåligt skapad bana, men den är objektivt fin i alla fall.

Av Ecthelion

Jag vet inte vad jag känner gällande den nya banan. Känns nästan lite för kaotisk och lite ensidig.

Av Ecthelion
Skrivet av Enviro:

Fair enough! Jag drar tillbaka mina "haha".

Oavsett hör jag vad ni säger. Vill ändå påpeka att SweClockers ska leva och må bra ett bra tag till och det finns absolut inga planer att göra sajten sämre. Och som jag skrivit är era åsikter viktiga. Det är ändå ni som i slutändan gör, och har gjort, SweClockers till den trevliga plats det är idag.

Tack André, det känns bättre.

Av Ecthelion
Skrivet av Enviro:

Haha, alltså. Jag kommer aldrig bemöta domedagsprofetior på annat sätt än med en klackspark. I slutändan är det här vårt arbete och att tro att saker ska läggas ner och inte utvecklas är befängt. Det här är vårt bread and butter. Jag förstår rädslan, men rädslan har ingen grund i verkligheten. Vi tar åt oss av kritik, feedback och åsikter och inkluderar åsikterna när vi planerar framtiden.
Det finns heller ingen poäng att lista alla kommande projekt och ändringar vi jobbar på för tillfället, utan dessa kommer dyka upp när de är färdiga. När det blir är okänt och kan inte säga annat än Soon™. Men jävlar i min låda vad jag ser fram emot framtiden.

Väl rutet!

Jag tror det är mindre domedagsprofetior och mer rädsla för att förlora något man har varit en del av i mer än ett årtionde. Ska jag vara helt ärligt är det befängt att bemöta vad som i slutändan också kan anses vara en "kund" med skratt i en ganska öppen, icke-illvillig diskussion. Kan tillägga att hade man i mitt yrke besvarat någon i en öppen, men ändå allvarlig diskussion med 'haha' så hade man fått ha en fruktansvärt rolig diskussion med chef efteråt.

Du har alltid varit trevlig och svarat på våra frågor och synpunkter @Enviro, men snälla lägg av med att inleda med 'haha'. Tror inte det leder någonstans bra för någon och skapar mer irritation än förståelse.

Vi ser fram emot framtiden också, i alla fall de flesta av oss hoppas jag - men jag personligen ser mindre fram emot framtiden när man läser svar som dessa.

Fortsätt kämpa med Sweclockers så blir det säkert bra till slut.

Av Ecthelion
Skrivet av Ca1P3:

tjena hur många här har en xbox x och spelar på en tv med 4k 120hz ? tänkte dem kostar ju en del 120hz jämfört med 60hz. min fråga är väl egentligen om man kan klara sig på en 4k 60hz skärm.

Det är en preferens. Jag klarar mig fint på 60hz 4K.

Av Ecthelion
Skrivet av Mangee75:

Fantastisk låt av ett fantastiskt band 👍

Vad kul att fler här har samma åsikt som mig 😊

Av Ecthelion
Av Ecthelion

Höstnougat och nöttryffel är de enda som någonsin fungerat.