Inlägg

Inlägg som iloveponypony har skrivit i forumet
Av iloveponypony
Skrivet av Lindhan:

Återkopplar lite efter att datorn + skärm anlänt, köpte denna:
https://www.elgiganten.se/product/gaming/gamingskarm/147831/a...

Funkar perfekt med 240hz på 1920x1080p via HDMI-porten och laptopen presterar och vidhåller även den väldigt bra FPS i CSGO(1280x960). Ligger någonstans mellan 250-500 beroende på plats på kartan som spelas.

Blev en jäkla härlig upgrade i fps, bildkvalité och hur spelet flyter med att gå från min stationära (inköpt 2012) med i7 3770k + gtx 780.

Har precis samma dator och är glad att höra att den funkar bra med extern monitor då jag tänkte investera i en sådan inom snar framtid. Spelar själv CSGO och LoL och har precis som du 250+ fps. Oerhört nöjd!

En liten grej jag kan tipsa om är att RAM-minnena är ökänt dåliga på de här datorerna och skulle du någonsin vilja uppgradera något för typ 10% performance boost så byt till ett par bättre minnen. Det räcker med samma mängd, d.v.s. 16gb, men från en bättre tillverkare. Jag funderar själv på att investera i 32gb när jag skaffar en extern monitor.

Av iloveponypony
Skrivet av Robinccc:

Tack! har kikat på flera trådar här.
Men funderade över Acer datorn, inte sett den nånting här på forumet.

Nån som kan förklara skillnaden på dom 2 kanske? Vore uppskattat.

Hittade en annan sida som sa att Acer datorn har max 85 W på grafikkoret.
Medans Lenovo hade 115w (plus de kunde boostas). Hur fungerar W där?
Får man bättre prestanda med Lenovon då? Och påverkar de hur varm datorn blir?

Jävligt sent svar här men ja precis, watten är kraften din dator skickar till grafikkortet. Så ett 3070 som skickar 85w får ut mycket mindre kraft än ett som skickar 115 (Lenovo brukar dessutom kunna boosta upp till 120-130). Det är alltså en rätt stor procentuell effektskillnad på modellerna. Därför är Lenovos datorer väldigt populära. Dessutom har dom en MUX-switch som gör att du alltid kan få ut det bästa av ditt grafikkort, vilket inte heller alla gaminglaptops i 15k-klassen har.

Av iloveponypony
Skrivet av Raymak:

Kan man hitta skärm till ps5 för runt 2000kr? Tar gärna emot tips.

Om du nöjer dig med 24" och 144hz så ja. Då har du en godtycklig skärm för fps-spel. Vill du spela alla möjliga snygga spel och verkligen utnyttja din ps5:a så får du punga det dubbla åtminstone

Av iloveponypony
Skrivet av floiyd:

Grattis! Själv beställde man i fredags kl 15 och det står fortfarande "orderstatus: mottagen" på netonnets hemsida... Börjar bli galen

Samma för mig Beställde 13:30 och fortfarande inte fått leveransbesked. Segt men antar att dom tar ett gäng åt gången

Av iloveponypony
Skrivet av Aeras91:

Fick mitt leveransbesked från NoN igår, mitt är på väg och levereras idag. 😊 Beställde i fredags 13.30.

Beställde också i fredags 13:30 och har inte fått något besked ännu

Av iloveponypony

Fick det här svaret:

"Din order är spärrad för tillfället, men det är inget konstigt då vi spärrar alla beställningar på ps5 och gör en manuell kontroll då man endast för köpa en per kund.
Så länge du bara har en order på ps5 hos oss och inte fått någon sedan innan så kommer beställningen att gå iväg så fort kontrollen är gjord.
Har du dock gjort mer än en beställning så kommer den att makuleras. / Emelie"

Av iloveponypony
Skrivet av floiyd:

Beställde runt 15-tiden i fredags, står fortfarande bara "orderstatus: mottagen".

Pratade med kundtjänst igår, och det enda dom kunde säga var att jag stod på kö inför nästa batch som kommer och att dom inte vet när denna kommer.

Alright! Jag väntar på kundtjänst-chat nu, uppdaterar när jag snackat med dom. Jag lär få samma svar som du

Av iloveponypony

Någon som beställde från NoN i fredags som fått hem/leveransbesked? Mitt står fortfarande bara som "Orderstatus: Mottagen".

Av iloveponypony
Skrivet av Öltorp:

Antar att det är någon googling bort. Men sparas spelet i Deathloop eller är det som Returnal? Man måste typ klara en loop osv?

Det verkar vara en del grejer som sparas men inte allt. Som jag förstod det behöver man inte klara av saker man redan gjort men man börjar ändå om från grundläget.

Av iloveponypony

Puh. Såg ditt inlägg och köpte samma minut. Tackar!