Inlägg

Inlägg som Electric_light har skrivit i forumet
Av Electric_light

Keyser

Nu förstår jag vad ni menade. Sorry för missförståndet. Jag ska testa och se ifall det det hjälper. Tack för Svaren

Av Electric_light

Hej anton

Vad har volym och balans ratten med att den vänstra kanalen att göra och hur hjälper den sprayen?

Av Electric_light

Denon precison audio component/ am-fa stereo receiver DRA 335R Vänster kanal spökar

Jag har en denon DRA 335R som strular lite. Den vänstra kanalen vill inte funka alla gånger. Ibland spelar den och ibland inte. Jag kan sätta på någon låt när den vänstra kanalen inte funkar och inte göra något och rätt som det är så funkar den igen. Någon som vet vad det skulle kunna vara för något. Jag har kollat att det inte är kablarna som har dålig kontakt och att dem funkar. För övrigt är det likadant med lurar om jag kopplar in dem så låter det från den högra luren och den vänstra funkar lite då och då.
Tack i förhand

Av Electric_light

Slutsats

Så du säger att det är bättra att strunta i att försöka laga den och istället ersättas?

Av Electric_light

Svar

Jag har testat att använda hörlurarigången och det låter lika dant. Jag märkte också idag att när man stänger av effekterna så låter det ingenting. Skulle det vara möjligt att det bara är effekterna som jag hör?

Av Electric_light

Yamaha rx-v620rds Stereo med störande ljud...

Jag har en gammal Yamaha rx-v620rds stereo 5 kanaler (plus sub) som jag använder till mitt hemma bio system, Men har på sistone börjat spöka. Jag får signal och ljud från alla kanaler och det låter lika från alla men ljudet är väldigt lågt och när jag höjer volymen till max så är det forfarande väldigt lågt men också låter det som att det är någon typ av störning som pågår. Jag har ingen aning om vad det kan vara. Om någon har några tips så tar jag gärna emot dem.

Jag och min pappa har plockat isär den och tittat om vi kunde se några kondensator som har börjat svälla eller något annat som ser fel ut men utan någon lycka.

Tack för din hjälp.