Inlägg

Inlägg som pax1 har skrivit i forumet
Av pax1
Skrivet av DavidtheDoom:

Elgiganten har väl aldrig haft fri frakt på stora objekt?
https://www.elgiganten.se/kundtjanst/leverans/frakt-och-lever...

Stora grejer som inte går till ombud debiteras ju frakt för "hemleverans". Däremot har jag nog fått gratis grejer på småsaker till ombud tidigare men nu verkar det vara 39kr som är minimum. Även Netonnet slutade ju med fri frakt för inte så länge sen.

Tror fortfarande det är fri frakt på Netonnet över 500 kr för en långsammare frakt. Testade igår och jag får upp fri frakt på tv där om man väljer 5-7 dagars frakttid.

Av pax1
Skrivet av Gigantrix:

Er du sikker på at det er Elgiganten og ikke en butikk der selger gjennom deres marked når det gjelder den er TV? Dersom det er en annen butikk der egentlig er selger, så kan du jo kontakte dem og spørre hvorfor de ikke også vil gi fri frakt når du kjøper over et visst beløp bare for de bruker Elgiganten som salgskanal.

Ja, det är direkt via Elgiganten. Testade att lägga flera olika varor i kundkorgen och det blev aldrig fri frakt. Vilket då stämmer enligt svaret jag fick från Elgiganten i inlägget ovan.

Av pax1

Enligt sponsorrutan på TV guiden 22/23 här på Sweclockers ska det vara fri frakt, kolla här: https://www.sweclockers.com/artikel/35135-tv-guiden-2022-23-d...

Jag har dock varit i kontakt med Elgiganten och det gäller inte längre:
"Hejsan X X!
Jag har kikat på er länk och kan inte hitta någon annons som nämner något om fri frakt på produkter över 500kr, vilket stämmer eftersom vi inte längre erbjuder denna deal då vi har sedan några månader tillbaka ändrat om våra leveransalternativ till lägst 199kr pga rådade ekonomiska situation samt pga att miljöarbetet måste bli bättre, vilket gör att en kostnad måste tas för leveranser nuförtiden för det ska bli möjligt att nå våra mål."
Vet inte varför dom inte hittar rutan om fri frakt, syns tydligt för mig i alla fall. Kan ju vara bra om det uppdateras med denna info.

Av pax1

Fri frakt från Elgiganten?

Kanske inte rätt forumdel för denna fråga men hittade ingen bättre. Är på gång att beställa ny TV och funderar på om Elgiganten.se inte har fri frakt när man handlar över 500 kr längre? Har lagt några olika varor i kundkorgen men det blir frakt alla gånger. Har även testat att logga in i kundklubben men det hjälper inte. Står ju även i artiklarna som sponsras av Elgiganten här på Sweclockers att det är fri frakt över 500 kr. Någon som vet?

Av pax1
Skrivet av Laxpudding:

För dig och din situation kommer CS fungera exakt lika bra som C2. Det divideras om skillnader som är minimala relativt vad du går ifrån. Eller för den delen kan du lika gärna köra på A2 om du ändå inte ska spela spel.

Tack för svar! Misstänkte att så var fallet, behöver nog bara komma över känslan av att inte köpa det senaste. Tycker dock att det är lite mysko att det kan skilja så mycket i vikt, 15 mot 24 kg utan stativ enligt Mediamarkt hemsida. Gör ju inte så mycket när jag ska ha den på stativ men kan ju hända att man flyttar och vill ha upp den på väggen så småningom.

Av pax1

Jag har börjat undersöka tv-marknaden då jag börjar bli sugen på att byta ut min snart 15 år gamla 43 tums Sony. Fick tips om LG OLED och hamnade i den här tråden, har läst igenom och funderar lite på vad som passar bäst. .

Var inne på Benify och såg rabatten på 40% på G2, hamnar på ca 21k för en 65 tum men behöver även ett stativ då jag inte kan hänga på väggen vilket adderar ytterligare 2k, känns lite i mesta laget jämfört med CS som går att få för 16k på tex MediaMarkt.

Det som irriterar lite är att C2 gick att få för samma peng via Benify tidigare som både är lättare och har nyare panel. Någon som har lite koll på hur ofta LGs rabatter brukar dyka upp i Benify? Har tid att vänta men helst inte till nästa Black Friday... Eller finns det någon bättre deal på någon billigare modell för en sådan som mig som använder TVn mest till "vanliga" tv-kanaler och streamar sport ibland?