Inlägg

Inlägg som sunflowerz har skrivit i forumet
Av sunflowerz
Skrivet av BergEr:

Har gått in/ut ur tusentals gånger i butiker med mina XM4 utan några problem, även Scifi-bokhandeln många gånger.

Har du någon stöldmärkning på dina eller?

Inte vad jag vet. Skickade ett mail till Webhallen, så förhoppningsvis får jag svar på måndag när de är tillbaka på kontoren.

Av sunflowerz
Skrivet av Nozomi:

Har bokhandeln blivit en flygplats eller?

Det är väl iofs rätt smidigt att ha om någon med väska sätter igång larmet, men den lär ju inte användas särskilt ofta.

Av sunflowerz
Skrivet av Qubeista:

Är du säker det är hörlurarna? Isåfall verkar du vara den enda personen i världen med detta problem.

Jag tror det är omöjligt det är hörlurarna, isåfall skulle det finnas fullt med liknande historier om hur folk triggar igång larm i butiker med lurarna då många butiker runt om i världen använder samma säkerhetssystem som här.

Scifi-bokhandeln hade någon liten grej som liknade en metalldetektor som de använde på min väska, och den gick igång på hörlurarna när jag tog ur och höll fram dem. Skulle anta att det är dem, men tyckte också att det var konstigt att absolut ingenting kom upp när man googlade.

Skrivet av m4gnify:

Dom kanske är stulna?

Kan föremål vara larmade på det sättet? Borde jag kontakta Webhallen och kolla om de kan ha missat något när jag köpte dem?

Av sunflowerz

Hörlurar sätter igång butikslarm

Hej! Jag köpte ett par Sony WH-1000XM4 för ett tag sedan, och har märkt att de väldigt ofta sätter igång butikslarm i typ klädaffärer och dylikt. Vet någon vad detta beror på, och om man kan göra något åt det? Det händer även när hörlurarna är avstängda och det börjar bli lite tröttsamt med uppmärksamheten och att någon ska gå igenom min väska varje gång jag går ut från en butik.

Min kompis med den tidigare generationen, WH-1000XM3 har inte upplevt detta så det lär ju vara något som skiljer där kanske?