Inlägg

Inlägg som crazy_bd har skrivit i forumet
Av crazy_bd

Beror på hur mycket du ska dela ut i månaden - hur mycket trafik det blir, men annars har man ju bra lagringsutrymme på www.linux.se webhotell. Men inga olagligheter bara

Av crazy_bd

Hmm... köpte också mina på overclockers, men visste inte att de var anpassade för intel... har kört min på 2,9 Volt också, för de sista MHz:en...

Det är inget annat som krånglar, du har låst agp och pci frekvenserna?

Men vänta... om du har amd kan du kanske prova köra 2-2-2-11!? Har sett andra köra med de inställningarna och amd ska tydligen gå riktigt bra med hög tRas.

Lycka till!

Av crazy_bd

Har de minnena själv och kan köra utan problem i 2-2-2-7 1T ända upp till 220*2 = 440MHz bara de får lite extra volt, så kolla att du ger dem minst 2,7 Volt. Gärna 2,8 så blir de glada!

Av crazy_bd

44 grader är väl inget att oroa sig för...

Av crazy_bd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kvizt
bla annat... annars skulle man verkligen kunna säga en i mängden...

fritt översatt... www.oneinthecrowd.com

Av crazy_bd

Öka volten till minnena, om du inte provat det redan.

Av crazy_bd

Du kan ju kolla in OCZ:s minnen om du har pengar. Jag har ett par - se sign. - som gör 440MHz med timings 2-2-2-7 om de bara får lite extra volt.
Köp två 512:or istället för ett 1024, så vitt jag har upptäckt så klockar minnena bättre/har lägre timings ju mindre minne de har.
Annars har väl corsair andra minnen som klockar jättebra... var det inte en recension på dem nyss här på swec? Jo... här: http://www.sweclockers.com/html/recension/rec_040604_corsair_...

Av crazy_bd

Har inte programmet men har använt liknande och tror det är såhär:

Du ska matcha den inre så att den "smälter" ihop med det randiga området. När den inre är ett "medelvärde" av det randiga områdets ljusa och mörka partier brukar det bli. Sitt inte och stirra för nära skärmen, ta ett steg bakåt och titta.

Av crazy_bd

tänkte väl...

Av crazy_bd

Aceton lämnar rester?? Även när den är kemiskt ren? Förklara gärna - kom med fakta, det stämmer inte så vitt jag vet?!?!?

Av crazy_bd

som ett snabbt svar på din fråga... den som är helt i koppar är bättre! Skillnaden lär inte vara dramatisk, och om du ska kånka omkring den så sparar du 300g på alcu:n.

Av crazy_bd

Dammfilter ÄR faktiskt väldigt bra, har själv insett det efter år av blåsande och torkande av fläktar...

Av crazy_bd

Snyggt och rent! Trebuchet ms är för övrigt en förträfflig font, min personliga favorit.

En enda sak bara, går det inte att få meny-giffarna att bli lite skarpare vad gäller texten? Särkilt den "aktiva" som visas i fetstil.

PS. Tori rockar...

Av crazy_bd

Snygg design, men kanske lite tydligare länkfärg? Så att den inte har samma som rubrikerna... Och eventuellt skulle jag ändra texten som talar om att Adobe Reader behövs för att komma åt produktinfon, mindre bevandrade datoranvändare kanske går på att ladda hem den utan att ens först försöka hitta länkarna till pdf:erna. Min första åsikt bara...

OBS! tömmning stavas tömning.

Av crazy_bd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nabbo
jo jag vet att de ska vara 4 olika, men hittar ingenting som änns kan likna de

nabbo, eventuellt måste du trycka Ctrl+F1 (tror jag det var) för att kunna ändra sådana inställningar, jag var tvungen att göra det, Award-bios har jag.

Av crazy_bd

Är agp- och ide-frekvensen låst?

Av crazy_bd

Allt är som det ska, minnena är av typen ddr - double data rate, frekvensen du ser är frontbus-frekvensen och minnena jobbar dubbelt så snabbt, dvs 200*2 = 400MHz.

Av crazy_bd

Läs faq:en om minnen. Där står en hel del om timings. Sedan kan du kolla på själva minneskretsarna och se vilken tillverkare och modellnummer det är, därefter leta rätt på specifikationer på webben.

Av crazy_bd

Jag har ett par sådana... och kan utan problem köra dem i 440MHZ med 2-2-2-7 timings...

Av crazy_bd

Går gör det nog, men du kanske vill sätta tempsensorn en bit ifrån om den nu inte sitter fast mitt för fläkten... i sånt fall går den nog med samma fart hela tiden. Sen kanske det beror på var du kopplar in dem...