Inlägg

Inlägg som SlicerDicer har skrivit i forumet
Av SlicerDicer

Tycker fortfarande det är bra och smidigt att använda PayPal.

Man för över pengar från sin internetbank till PayPal... väljer att betala via PayByCash i EVE.. Klart! Inga visakort, inga timecards - perfekt!

Av SlicerDicer
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fredrol
Kan inte stämma, Dustin brukar leverera på 1 dag, ofta SAMMA dag man beställer!
Säker på att din order kommit fram?

Jovisst... de levererar snabbt... men Asus 7800gtx TOP kom helt enkelt inte in i lager den 13e så som det var sagt och jag orkar inte vänta 2 veckor till eftersom jag beställde mitt den 21e FÖRRA månaden.

Har fått alla delar nu men ngt är riktigt knasigt... Cd-romen funkar när den själv känner för det och allt går tämligen slött.. Misstänker att 380w Antec Truepower 20pin inte räcker till för att driva systemet ordentligt...

Av SlicerDicer

0.0 is the shit!

Blev ett helt annat spel när jag lämnade high-sec och begav mig ut i laglöst territorium. Förhållandena tvingar fram ett annat spelsätt och som det känns nu skulle jag aldrig kunna tänka mig att sitta och skyffla tråk-ore i highsec.

Hugoo Thraxxer | Alpha Enterprise

Av SlicerDicer

Dustin skulle fått sina idag men nääädå... dröjer ytterligare 2 veckor! =(

Jag orkar inte hålla ut längre, lämnar kön och tar ett MSI 7800gtx. Får det imorgon så jag äntligen kan bygga ihop resten av datorn.

Msi K8N Diamond
A64 3700+ sandiego
Freezer 64
Corsair 2x512 xms 3200 2-2-2-5

Av SlicerDicer

Eve Online utan ngn som helst jämförelse... och då har jag spelat riktigt mkt, riktigt ofta sedan 19 år tillbaka!!!

Av SlicerDicer

Jag kör med pay-by-cash. Funkar utmärkt.

Pay-by-cash utnyttjar i sin tur PayPal där man kan sätta in pengar via sin internetbank eller en vanlig insättning. Inga kreditkort inget tjafs, snabbt och enkelt.

Av SlicerDicer

Hade lite tråkigt en söndag för 3 månader sedan och tänkte testa ett mmorpg för första gången. Tankade hem Eve, körde igång... och sedan dess är jag fanatiskt hängiven detta dunderspel!

Den enorma friheten och alla möjligheterna skapar en upplevelse som går utanpå allt annat!

Testade faktiskt Wow en vecka för att kolla varför det var så hypat men blev tämligen besviken. Gulligt, men inte svårt att se att det är inriktat mot en ung publik som vill ha ett spel som liksom myndigt håller dem i handen.

Eve har en brant inlärningskurva och kräver lite mer av spelaren men ger mångfaldigt tillbaka i form av en outstanding upplevelse!

Hugoo Thraxxer | Alpha Enterprise

Av SlicerDicer

1. 193p
2. 0 döda pixlar
3. Underbar skärm men lite ghosting i snabba spel. Ska skaffa en 193p+

Av SlicerDicer

Nu har vi ju knäckt rekordet med antal spelare påloggade samtidigt!

Kom igen alla ni som inte upplevt EVE! Testa 14 dagar trial på:

https://secure.eve-online.com/ft/?sk=GHELL

Så fort man kommer över inlärningsperioden och får lite känsla för hur saker funkar är man fast... det blir rena drogen..

Hugoo Thraxxer | Alpha Enterprise

Av SlicerDicer

28 år.

Lirat stenhårt sedan 9 års ålder och har inte för avsikt att trappa ner. Noway!

Av SlicerDicer

EVE : Cold War Edition är helt fantastiskt!

Behöver inte alls handla om att majna 24/7. Valmöjligheterna är oändliga!

Utveckla din karaktär, gör karriär inom ett Corp, utforska complex, hitta tradingroutes, bygg egna stationer, var med om fullskaliga krig eller bli pirat och gör överraskningsattacker på intet ont anande fraktskepp... etc.etc.

Massor av färdigheter, rymdskepp och fräcka sci-fi prylar.

12 000 spelare i en och samma värld. Bra community och sammanhållning.

Snyggaste spelet i rymdmiljö hittills.

Prova en 14-dagars trial och ni får se själva! Inlärningskurvan är brantare än i de flesta andra spel men så snart man får grepp om saker fastnar man stenhårt för EVE.

Ses i rymden!

Hugoo Thraxxer | Alpha Enterprise

Av SlicerDicer

Började en ny 14-dagars trial igår och valde oxå Caldari - Deteis till mitt nya alter ego Hugoo Thraxxer.

Bli inte nedslagen av den höga inlärningströskeln. Snart får du känslan för det och då... då blir EVE en drog!

Läs på forumen på www.eve-online.com och www.eve-i.com. Där finns mkt bra information att hämta.

Ha det så kul!

Av SlicerDicer

EVE - Exodus. Fantastiskt skönt spel med en seriös, mogen spelarcommunity där man slipper alla pubertala utryck som OMG!1!! osv osv.

Av SlicerDicer

EVE e ju helt fantastiskt!

Tänkte jag skulle ge det 30 min på ett trialkonto i söndags och blev fast direkt. Har inte kunnat lämna datorn ens för att käka sedan dess..

Just nu cruisar jag omkring i min Kestler och jagar cash till en Merlin. Kommer definitivt regga ett konto när mina 14 dagar är slut.

Ge inte upp direkt. Spelet är djupt och det tar lite tid innan man lär sig förstå och uppskatta alla aspekter!

Av SlicerDicer

Har precis testat att spela en timma och har fått ett tämligen blandat intryck.

Spelvärlden är riktigt stor och möjligheterna många men överlag känns det hela en smula ofärdigt, som om utgivningen skyndats på lite för mkt. Det laggar hårt trots att jag har relativt duglig hårdvara.

En ordentlig patch är vad som krävs för att rädda det här spelet nu!

Av SlicerDicer

Upplevde ngt liknande med min dator... Visade 70c idle och mer under load. Det är en bugg med a64-processorerna som har Newcastlekärnan och vissa moderkort. Temperaturen visas rätt så snart du flashar om ditt bios med en nyare version. Så snart jag flashade om mitt bios visade tempen 35c idle och 45 load.

Av SlicerDicer

Jag hittade ett inofficiellt bios som slutligen fixade strulet som har varit exakt samma skit som du har. Bioset som funkar hittade jag inte med MSI Livemonitor utan det låg postat på AMD´s och MSI´s forum.. Googlade efter Newcastle + high temperature och letade mig vidare därifrån. Det måste funka med rätt bios för dig också... helt klart...

Av SlicerDicer

Ahh! Började ett nytt äventyr men glömde att jag inte får med mig några hang-arounds med min låga karisma... *suck* Roligare om man är ett gäng på fyra, fem ju.

Av SlicerDicer

Jippi! Såg diskussionen om bios 1.81 för Neo-Fsr men vågade först inte testa förrän den blivit officiell... men den funkar klockrent! Härligt! Nu sjönk temperaturerna 20-30c...

Av SlicerDicer

Det är ett känt problem att MSI´s moderkort strular ihop med processorer som har Newcastlekärnan... Temperaturerna visas helt åt hel-ete. Har samma problem själv. Det finns nytt bios till ditt kort som bör fixa det men till Neo-Fsr som jag har verkar det dröja.