Inlägg

Inlägg som Zunil har skrivit i forumet
Av Zunil

Hej! Vad är det som är så specielt med det tangentbordet? Kan du inte ta vilket tangentbord som helst? Jag har ett gammalt Kb 6326 om det till någon nytta?

Av Zunil

Fy fan vad jag älskar detta bygget! Men jag gillar inte att du bygger in så fina processorer Dem kan du ge till mej istället. Jag sitter med en sunken Celeron 2.4 ghz Den får du gärna bygga in.

/Zecce

Av Zunil

Sims 2 funkar inte :-(

Hej! Jag har fått The Sims 2 av en kompis för min syster ville ha det. Det är nedpackat med WinZip. När jag trycker på WinZip ikonen så börjar det packas upp. Men efter en stund så kommer det upp en ruta där det står:

ZIP damaged: file C:\Dokuments and settings\Linus\Skrivbord\Ny mapp\ObjData\CSTBOAT.DAT: Bad CRC 78500a20 (should be c0c3a5e3). Possible cause: file transfer error.

Vad har hänt? Jag tolkar det som om det är något fel med "fil leveransen" men är det någon som kan detta bättre än mig här som kan förklara det?

Eller finns det någon här som kan skicka "CSTBOAT.DAT" till mig? Detta kan inte vara olagligt eftersom min kompis har köpt det och get mig en kopia.

/Linus Pettersson

Av Zunil

KÖPET INSTÄLLT! DET BLIR EN 3G TELEFON FÖR 1240KR ISTÄLLET!

Av Zunil

Ja... Men dom äldre har ju bara floppy. Men eftersom det är en 366Mhz så tycker jag att det borde finnas cd-spelare. Mina föräldras stationära 266Mhz har både cd-spelare och floppy orginal.

Av Zunil

Du kanske inte har förståt att det är en bärbar dator vi pratar om? Jag frågar eftersom jag är osäker på om det finns någon plats där en cd passar. Och om datorn har stöd för cd-spelare.'

/Linus Pettersson

Av Zunil

Okej. Men hur exakt ska jag göra? Ska jag använda extern cd eller intern? Finns det plats för en intern cd och en intern floppy samtidigt? Eller kan jag ta bort den interna floppyn och sätta en intern cd där?

Av Zunil

Det var samma problem med min dator innan. Jag bytte alla grejer men det funkade inte ändå. Men sen så kom vi på att det var grafikkortet som spökade så jag skickade in det till Ati. Dom kunde inte hitta något fel men jag fick ett nytt ändå. Men när jag sätte i alla grejer i farsans dator igen så kom samma problem upp där. Jag testade då att trycka i graffet ordentligt och då funkade det. Så testa att trycka i det ordentligt.

/Linus Pettersson

Av Zunil

Compaq Armada 7800

Hej! Jag ska köpa en Armada 7800 av en på blocket. Specs:

Intel Pentium II 366Mhz
128 Mb Minne
14Gb Hdd
Modem
Floppy disk

Och i anonnsen står det att datorn har floppydisk. Men på faktasidor på nätet så står det att den ska ha dvd-spelare. Men om den bara har floppy, kan man då byta ut den till en cd/dvd-spelare? Och är det svårt? Jag har läst att man kan ha cd och floppy men inte samtidigt. Hur funkar det?

/Linus Pettersson

Av Zunil

Det låter som om det är fel på antingen laddnings kretsen eller nätaggregatet. Har du någon möjlighet att fixa fler sånna batterier? Jag kan ge dej några hundra för ett.

Av Zunil

Jag trodde att neonrör ahade neongas i sig?

Av Zunil

Lite oft kanske. Hur gammal är du? Du köper samma sorts kabel som den som sitter där nu. Och det är inte den kontakten. Den avänds för att kortsluta två pinnar. Det lättaste är att klippa av den kablen som sitter på moderkortet nu och löda den på strömbrytaren. Om du vill ha den gammla strömbrytaren igen så kan du löda på kablen på den igen.

Av Zunil

På våran Fiat Ulysse har vi kodlås så att man inte kan starta med nyckel
förens man har slagit in rätt kod. Lite jobbigt ibland.

Av Zunil

Fy fan vad jag är trött på alla dessa trådar! Sök!

Av Zunil

Jag har också ett PS2 som skivan hade fastnat i. Jag öppnade det och pillade ut cd:n. Men nu när jag har satt ihop allt igen så funkar det inte. Och jag har ingen garanti eftersom jag har öppnat det. Ganska surt efterson mamma och pappa köpte det till mej när jag fyllde år för typ 3600:-. Det var rätt så länge sedan. Kan jag skicka in detta till Psxcare och få det lagat? Föresten psxcare var med i nyheterna för ett tag sedan i ett reportage om chippning.

Av Zunil

Men hur ska jag då kunna få reda på vilken adress det blir? Och Allibaba om du inte har läst det som jag har skrivit så behöver du inte svara i den här tråden.

Av Zunil

Skicka E-post.

Hej! Jag har en Nokia 3650. Och den har jag ställt in så att jag ska kunna ta imot och skicka E-post. Det har gått innan med Comviq. fast nu har jag Vodafone. Det funkar att hämta E-post men inte att skicka. Och när jag har tagit imot ett medelande och ska öppna det så kommer det upp ett medelande där det står att det finns för lite minne för att öppna mailet. Fast att jag har telefon minnet alldeles tomt. Jag har lite bilder på mitt minnsekort som jag vill skicka med E-post till min dator men det går inte nu. Finns det en hemsida som man kan skicka ett MMS till så att jag kan hämta bilderna där sen? Eller finns det någon här som har en mobil med MMS och som kan koppla den till datorn? Isåfall så kan jag skicka ett MMS till dej med alla bilderna och så kan du läga in dom på din dator och maila dom till mej. Är det någon som kan göra det? Det är viktigt för jag måste ha bilderna senast onsdag.

/Linus Pettersson

Av Zunil

Är detta bara hörlurar till en mp3spelare? Och dom brukar ta 899:- för dom? Det är ju sjukt! Och nu tar dom 399:- det är ju också alldeles för dyrt!

Av Zunil
Citat:

Ursprungligen inskrivet av eskamoe
haha..goddamnit.. mardrömmen är att ni smyger hem till en..och börjar trycka..ARGHHH

*blockar o låser dörren*

Det är bara att ta dammsugaren och sätta den på högtalaren en stund så är dom normala igen.

Av Zunil