Inlägg

Inlägg som olirc har skrivit i forumet
Av olirc

Billigast torde vara att först ladda ner RatDVD http://www.afterdawn.com/software/video_software/dvd_tools/ra... och sedan köra det programmet för att få ner storleken på dvd till högst 1/2 för att sedan ha antingen ett kabinett med ett antal hd:s i eller så en billig dator med ett RAID0 kort i och även där ett antal hd:s i.

Nackdelen med RatDVD är att det tar en viss tid med att komprimera varje film så det är som vanligt att har man inte pengarna så är det tid som får offras.

Finns även bandbackup med 400/800Gb kapacitet men då bara bandmaskinen kostar 3000€ och 1€ ligger på 9,25 så blir det en rätt stor summa pengar för den bandmaskinen men den finns här http://h10010.www1.hp.com/wwpc/at/de/sm/WF25a/24247-24379-122... om du är intresserad och nej vet inte vad mediet kostar till den

Av olirc

Du kan vad jag vet inte köra minnena snabbare än vad fsb körs i och då dom vad jag ser på dina bilder också körs i 150*2=300MHz så är det optimalt för bäst prestanda.

Av olirc

Dom är väl lite desperata kanske? Intel har ju en vinnare med sin C2D och senare fyrkärniga processorer.

Hade tänkt gå från min P42.8C till AMD men så hann Intel komma ut med sin 4300 som jag nu sitter med och som körs i 2,4GHz och hade inte moderkortet satt gränsen hade den körts ännu högre så visst AMD måste göra något för att visa att dom är med i leken.

Av olirc

Finns t o m I865 chipset som klarar av C2D för jag sitter med ett nu så det beror på vem som har byggt det så kolla på tillverkarens hemsida där kan du vanligtvis se vilka processorer som stöds.

Av olirc

Kan ju bara säga det att Komplett äger som yngre säger och det även ifrån egen erfarenhet då jag hade ett grafikkort ATI X800XL 256Mb som gick sönder inom garantitiden som jag fick utbytt mot ett ATI 1950 Pro 512Mb som tack vare att jag väntade 1-2 månader på det kortet inte kostade mig något alls i mellanskillnad.

Ni må vara lite dyrare men det är det värt när reklamationer sköts exemplarisk!

Av olirc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jaomi
Jag ville inte säga något, du kanske blir ledsen

I alla fall, jag fick ryck hemma hos en kompis (tänk dig allt skräp i ditt rum, dubbla det.) Städade ur allt i ungefär 5 svarta sopsäckar.

Kommer tillbaka ungefär 1 vecka senare, då ser det lika djävligt ut igen

Du och dina plastsäckar är så välkommen hit. Jag sätter på kaffepannan

Av olirc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Alakai
Synd att korten är så snygga, man blir nästan sugen att köpa dem bara därför :9
Nej, jag är inte speciellt sugen på något Creative-kort..

Men visst är det rätt av dem att ta betalt för deras arbete, det är ju trots allt ett arbete utfört.
Bara de räknar med sura miner från oss (inräknat mig) som tycker det är helt befängt överlag.
Ta betalt för drivisar.. som att ta betalt för CCC, MSNM+, SP2 eller Inoxx pack till UT. Åh.. gamla UT.. nu blev jag spelsugen. Ska nog lira sköna Hall of Giants mot egenkonfigurerade botar.. tacka fasen för att Inoxx pack är gratis, samt uppdateringen till senaste OpenGL-stödet

Ja herregud, ta betalt för drivisar bara för att det kostar utveckla till gammal hårdvara, som färre köper än de senaste produkterna som ger mest inkomst, vilken knasig värld vi lever i..

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Camridge
Säger dumma Microsoft och dom nötterna där som ändrade detta "så det blev dessa problem"

Antar att ni är ironiska

Av olirc

Kollat om det finns nyare bios till moderkortet?
Kolla även om det finns nyare bios till grafikkortet som kanske fixar detta problem?

Av olirc

För er som köpt en produkt som SKA fungera enligt marknadsföring och textinformation från säljaren men inte gör det hör av er till säljaren och tala om för denne att antingen fixar dom detta problem eller så får dom en räkning ifrån er på dom 60:- som denna drivrutin kostar vilket ni har rätt till då säljaren annars bryter mot både marknadsförings som Konsumentköplagen.

Antar att ni kommer få den hemskickad eller med en länk där ni kan ladda ner den då men säger det igen att tyvärr så får man bråka ibland för att få det man har RÄTT till.

Av olirc

Tja kan Apple sälja drivrutinen som behövdes för att få n-stöd i nätverkskort där hårdvaran redan var fungerande för 5$ så kan väl Creastive med? Antar dom på Creative har tänkt så men det är fel tånkt för i längden så förlorar dom på det förutom Apple kanske men så har dom en in absurdum lojal användarbas men det är en annan disskusion som jag inte ger mig in på.

Har för mig att även Agfa gjorde så med drivrutinerna till sina scannrar och är det nån som har sett nån scanner ifrån Agfa nu för tiden?

Nä allvarligt talat så lär jag kunna fynda Creative ljudkort på Tradera snart då jag inte lär gå över till Vista än på en mycket lång tid.

Av olirc

Om dom är snälla så bjuder dom på mellanskillnaden till en 175:a men annars så normalt i ett sånt här fall så får du tillbaks pengarna eller får själv lägga ut mellanskillnaden till en sådan.

Av olirc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av XaaR
Inte kul för mig som har fult chassi (inte snyggt iaf), RIKTIGT ful beige skärm och VÄLDIGT ostädat på skrivbordet :). Bilder kommer nog.

Ehhh? Såg du inte mina bilder? Där är det väl ostädat

Av olirc

Varför kan man inte se hur det går med en RMA när man loggat in på sitt konto? Skulle ju göra så man slapp maila er för detta så please fixa detta.

Av olirc

Ta kontakt med Komplett så får dom hjälpa dig med detta problem för du har ju ändå köpt den ihopbyggd och allt av dom för det låter som det är hårdvarurelaterat problem du ahr som t.ex nätagg,moderkort,minnen mm.

Av olirc

Drivrutinen till grafikkortet som krånglar? Prova att återinstallera grafikkortet. Kan även vara drivrutinerna till chipsetet som krånglar så prova även där återinstallation.

Av olirc

Provat med "Clear CMOS" om du kommer in i burken för ibland är dom plomberade och bryt isf inte den utan då får Komplett fixa ditt problem.

Av olirc
Av olirc

Då har du ångerrätt i 14 dgr räknat från när du kontaktat säljaren vad jag vet så då är det inget mer problem än att du får bekosta frakten själv om det inte är inköpt hos Komplett för då kanske du kan lämna det i hämtbutiken?

Av olirc
Citat:

Ursprungligen inskrivet av car2n
Kan man inte få en överblicksbild oxå? lite skönare att få se helheten med!

Varsågod:

http://img20.imageshack.us/img20/2307/hpim0656xr3.jpg

Bordsskivan har jag fått och dom två bänkarna på vänster sida är egentligen tv-bänkar inköpt på Jysk för 100:-/st så för 200:- fick jag ett skrivbord som ingen annan har. Fick lägga en skärbräda under den undre bänken för att bordsskivan skulle komma i plan men då det var en som jag fått av Telgebostäder som var en tunn sladdrig sak så fyllde den sin uppgift bättre som detta.

Edit: + tangentbordsskivan från IKEA som kostade 99:- så 299:- för skrivbordet blir det.

Av olirc

Har du använt kortet så blir det nog svårt att lämna tillbaks det för att du har ångrat dig men däremot om du har krångel med det så kan du ju begära avhjälpande dvs support och i slutändan hävning av köpet om inget hjälper.

Man får prova en vara men då endast testköra det och inte använda det i dagligt bruk så har du endast testkört så är det ok men om inte se min första mening.