Inlägg

Inlägg som Mineralvatten har skrivit i forumet
Av Mineralvatten
Skrivet av simowewe:

Detta är väl kanske mer för företag än privatpersoner..

Skickades från m.sweclockers.com

Ja, det trodde man var uppenbart, men under stenarna kryper folk som tycker det är en idiotisk produkt för att de inte skulle köpa den till sina privata datorer. Hoppas de kryper tillbaka fort.

Och till er som hoppades på att de kunde patentera något och sen tvinga bort folk som redan lanserat en produkt som gör exakt samma sak så kommer ni bli väldigt besvikna, om de var tillräckligt lika skulle inte patentet hålla, då de i så fall är äldre och därmed inte gör intrång på ett patent.

Av Mineralvatten
Skrivet av Aemony:

Jag undrar mer hur man kan ta patent på något sådant här simpelt? Jag menar, det handlar ju enbart om att matcha en URL-adress mot en databas och beroende på resultatet blockera den eller tillåta den.

Innebär detta att något företag har patent mot all form av att matcha data mot en databas?

Som verksam inom patentområdet kan jag berätta att nej, det har de givetvis inte. McAfees patent är betydligt mer specifikt än så.

http://www.google.com/patents/WO2013055564A1?cl=en

Sen kan det ju diskuteras hurvida det här patentet skulle gå igenom på det europeiska patentverket, som ofta är lite striktare med den här typen av patent.

Notera även att patentet bara verkar vara en publicerad ansökan, inte ett klart patent heller, tveksamt om ens amerikanska godkänner det som det är just nu då.

Av Mineralvatten

Är lite fanboyvarning på mig, men jag rekommenderar det nya Corsair 350D, som är med i swecs gravyrtävling. Har varit och klämt på ett sådant och köpt. Det kanske är lite för litet, och inte tillräckligt fokuserat på ljud som du vill dock. Isf finns det ett tjockt fint Fractal Designchassi som jag inte minns namnet på...

Av Mineralvatten

Jag har aldrig hört någon säga detta

Av Mineralvatten

Liten fråga, det är la knappast några vettiga extrakronor lagt på dessa istället för en vanlig Ivy Bridge eller Haswell (om man nu har en gammal cpu)

Av Mineralvatten
Skrivet av bingobelle:

Fast även om sandybridge-e är äldre än Haswel så får ju sistnämnda ganska mycket pisk. Skulle väl vara i väldigt entrådiga aplikationer som Haswel kan bli lite snabbare. Men som system i helhet är ju 2011 betydligt kraftfullare med sin enorma minneskapacitet, 40 lanes för pci express. Visst, lite snålt med sata 6 men på de flesta seriösa moderkort har tillverkarna lagt till fler.

Nu skall man väl inte prata alltför mycket om framtidssäkra datorer då det kan komma saker som gör den mest kompetenta plattformen obsolete över en natt men till o med Sandybridge-e är ju betydligt mer framtidssäker än Haswel som inte ens kommmit. Framför allt så är den betydligt mer råstark. Ivy-bridge-e kommer att bli en förbättring utav Sandybridge-e så har svårt att tro att den inte blir mycket kraftfull.

Visst, 2011 sockeln kanske inte är för alla men känner på mig att när Haswel börjar få svårt att hänga med ( som inte ens kommit ) så kommer sandybridge-e fortfarande leverera. Kan man dessutom sätta dit en Ivybridge-e processor på befintligt moderkort så är det riktigt gott. Då levererar dagens 2011 plattform riktigt länge vilket mainstream plattformarna aldrig kommer i närheten utav. Ivybridge-e med en 10 kärnig processor kommer ju att räcka hur länge som helst.

Titta bara på 1366 sockeln. Den kom väl 2008 har jag för mig och om man inte enbart tittar på spel så är den väl fortfande mer kraftfull i helhet än dagens 1155 mainstream.

Jaha, trodde du var seriös, nu fattar jag.

Av Mineralvatten
Skrivet av perhuden:

Patentansökan<>Patent

Det stämmer, men en analys av underkraven hintar till att det kommer bli godkänt i någon form, då den uppfyller alla krav som ställs på patenterbarhet.

Av Mineralvatten

Efter att ha slitit av sig håret åt serverstrulet i början av Sim City är jag nu helt fast, det var längesen ett spel kunde få tiden att gå så här fort, själva spelet är alldeles underbart

Av Mineralvatten

För en som inte är så insatt, vad skulle fördelarna med Windows 8 vara?

Av Mineralvatten
Skrivet av alexbriss:

Jag har haft både röda och bruna. De bruna är som röda fast med en bump (inte ett klick) i mitten ungefär där knapptrycket registreras. Personligen gillade jag inte känslan, de kändes som röda fast med "grus i maskineriet".

Låter ju inte som det jag letar efter då, finns det inga tysta mekaniska tangentbord man kan ha på kontoret? Älskar mitt röda hemma, men det går inte att ha på jobbet.

Av Mineralvatten

Någon som kan uppdatera en vad som är speciellt med de bruna? Har röda hemma nu, tänkte köpa något bra (och gärna lite tystare) till kontoret.

Av Mineralvatten
Skrivet av tramsgar:

"Oj ursäkta"? De tvingar oss att använda deras onlinetjänst för att kunna använda de spel vi betalat för - och så kan de inte knipa tätt med de uppgifter vi tvingas överlämna i förtroende. Fy fan va svagt, de får mitt längsta Torvalds-finger.

Ja, om bara vi kunde få dem att sluta TVINGA oss att köpa deras spel. Mannen i kostym bakom mig med en pistol riktad mot mitt huvud är snart redo att "föreslå" nästa spel som jag "borde" köpa.

Av Mineralvatten

Gillar den, men tänker ju inte uppgradera från en 4S till den.

Av Mineralvatten

Sim city 5 om mindre än ett år! Woooh!

Av Mineralvatten
Skrivet av viking_thor:

Den spricker ju iaf inte för att man tappar den 10cm från backen.
Och varför betala mer för något som är sämmre?
De är värt all plast i värden bara men slipper iTunes.

Om din iPhone går sönder för att du tappar den på så korta avstånd borde du reklamera den, det är bevisligen något fel på den. Har tappat min otal gånger och det är inte några sprickor i den. Varenda person som avskyr iPhones verkar vara övertygad om att det är en ömtålig glasbit vars batteri håller i ca 3 timmar om ens det. Det är så oerhört roligt att se folk sitta i en liten bubbla och anklaga andra för att sitta i en bubbla.

För övrigt, vem orkar lägga ner så jävla mycket energi på att tracka ner på att Apple uppgraderar sin nuvarande port till en bättre. Allt måste följa samma standard annars går världen under? Samsung byter standard när det passar de med.

Hade forumet handlat om glass hade det funnits folk som försökt förklara varför choklad är bättre helt objektivt än vaniljglass. Patetiskt.

Av Mineralvatten
Skrivet av Flamso:

Fast... Det kanske inte behövs en extremt snabb processor för att spela det?

Det skulle inte förvåna mig om Sim City 5 kräver en hel del cpukraft.

Av Mineralvatten

Så mycket vrede, D3 är ett löjligt härligt slöseri med tid

Av Mineralvatten
Skrivet av rinosaur:

Ska tydligen vara hela battle.net som är nere?

Kan nån bekräfta?

Starcraft 2 funkar bra

Av Mineralvatten

Din teoretiska situation i slutet har med verkligeten att göra... hur? Det är en helt annan situation.

Av Mineralvatten

Så de här är lika bra som min 4 år gamla Q9550? Bra att veta