Inlägg

Inlägg som Elixx har skrivit i forumet
Av Elixx

@Hinkan: Nej jag tänkte hen kanske handlat på Elgiganten eller Media Markt, där får man pröva produkten i 30 dagar och lämna tillbaka den. Det kallas snarare prova på garanti. Du kan även prismatcha i 30 dagar om produkten du köpt (om den finns i lager någonstans i Sverige) tex skulle dyka upp på en rea. Du kan i princip hyra en tv kostnadsfritt, eller valfri produkt som inte är en engångs eller diverse mjukvara, tandkräm mm.

Fattar inte att folk fortfarande inte vet om det efter typ 10 år. Om folk vill handla som åsnor så kan jag inte stoppa dem

https://www.elgiganten.se/cms/oppet-kop/sa-fungerar-oppet-kop...

Av Elixx

Typ som att skrapa av fettet i pannan för återanvändning.

Av Elixx

@lolflakes: Prova på garanti? Lämna tillbaka det.

Av Elixx

Edit: Läste fel.

Av Elixx

Betalar 329 kr för 1/gbps, räcker rätt bra för mig och flickvännen. Hinner man ta en kiss paus innan spelet är installerat och klart.

http://www.speedtest.net/result/7079283789.png

Av Elixx

Omg omg jag köpte 1080, sen 1080ti och nu detta, cya, nu köpter jag Titan XP!

Av Elixx

Smutt, kul läsning, sitter fortfarande och väntar på mitt GB Aorus K7 mobo men sådant här känns ju lovande

Av Elixx

@MikeeSouth: Satan vad snygga, tror nästan jag avbeställer mina Corsairs.

Av Elixx

@Ekorrism:

Min plan var att vänta med men mitt presentkort går ut snart så kan inte vänta :/

Kör nog ändå på 1800x tror jag. Har ingen fläkt som passar ens med ny bracket så får ändå lägga de pengarna på kylning om jag ska klocka den. Tänkte köper en billigare fläkt och köper resten sedan så har man ändå lite högre binning att leka med. M.2 kommer smaka det, men ärligt lider jag inte av mina SSD atm, knappt några ladd tider ändå när man lirar mp så måste man ju alltid vänta på resten av spelarna ändå och mitt 980ti räcker gott och väl för min 144 skärm tills det kliver in några bättre grafikkort som gör det värt att byta skärm/vr så har inget annat att lägga stålarna på atm ändå känner jag.

Av Elixx

Hur som så har jag beställt 1800x, Gigabyte x370 gaming k7 och 16 gb 3200 nu, tror det blir bra.

Av Elixx

Påminner om en gammal Atari.

Av Elixx
Skrivet av Gainsgoblin:

@Boss302: Jag är tveksam till det, min överklockade 2700k presterar bättre än 1800X i dom titlar jag testat och jämfört med, känns inte överdrivet kul.

This, sitter på en 3770k som verkar dra högre fps än 1800x och har ett presentkort på 10 000 som går ut om 2 månader. Får hitta något annat att dra loss på.

Av Elixx

Verkar lite hype över Gigabytes GA-AX370-Gaming 5. Är Gigabyte ett dåligt val nu för tiden? Sitter och funderar på valet av modekort.

Av Elixx

Som jag skrev igår, jag väntar på Intels kontring

Av Elixx

Vart intresserad ett tag men trist att det egentligen inte erbjuder så mycket mer än "likvärdig" prestanda. Känns inte som jag kommer hoppa på tåget om inte priserna är bättre än vad det ryktas om tbh, då kör jag nog vidare på det jag har tills man ser vad Intels svar blir.

Av Elixx

Om det stämmer så är det nog inte så att de försöker sälja den på det sättet som de flesta tänker. Troligen är det väl ett sett att försöka få ut en lösensumma av Razer. Dvs, dom räknar med att Razer "köper" tillbaka den.

Av Elixx

Vad folk klagar, riktigt snygga imo.

Av Elixx

@Fade:

Jo du har nog kanske rätt i det. Är ganska dålig på att använda smileys.

Av Elixx

@Fade:

Tror de flesta förstod att jag skämtade.

Av Elixx

HTC Vive släpper sin licens för motion sensorer, dagar efter, Oculus kommer med datum för sin Touch ^^