Inlägg

Inlägg som snakedad har skrivit i forumet
Av snakedad
Skrivet av Alexander7938:

Hej!
Jag hade från början bara tänkt att ta ett sabbatsår efter studenten, men efter min månad i Thailand som jag backpackade själv så har jag nu börjat fundera på att ta ännu ett år för att jobba i Australien sen resa ännu mer!

Pratat med mycket äldre personer som säger att det är egentligen enda tiden i ditt liv du kan göra vad du vill - du har ingen familj, du har inga lån och du har den rätta åldern för omständigheterna. Du är bara ungdom en gång!

Hade egentligen tänkt att plugga till civilingenjör på Chalmers med min kompis sen resa, men då kan både lån eller relationer hålla en tillbaka ifrån att göra det du ville göra innan du kanske hittar ett lugnare liv. Det enda problemet jag har är att jag har satt mig i en rätt pinig situation med min kompis...

Jag sa från början att jag skulle flytta till en annan ort och plugga och han bestämde sig då för att följa med! Han har rätt mycket gräl med sin tjej delvis av att vi ska flytta och dessutom har han sagt på fyllan att han är skittaggad på att han och jag ska iväg och få en ny start! Vi har ännu inte fått någon lägenhet så det enda som är satt i sten är våra val av program och universitet.

Jag är också jävligt taggad på att plugga men är rädd att jag inte kommer kunna resa på samma sätt efter mina studier. Det är ju mitt liv och jag ska göra följa mitt hjärta, men jag vill verkligen inte brista någon annans! Han kommer ju ändå ha skitkul och träffa en massa nya vänner där nere!

Jag hade tänkt att prata med honom om detta snarast och säga vad jag tycker och tänker och hoppas att han älskar mig nog för att förstå varför jag vill göra detta.

Jag är rätt så säker på att jag vill resa, men vill höra ifrån är vad ni tycker om situationen... Känner mig jävla dryg just nu :/

Har du och din polare kommit överens om att ni ska flytta ner och få nystart? Riktiga vänner sviker inte sina vänner.

Av snakedad

Uppgraderingspaket - Kompatibelt?

Hej!

Har nu mot löning tänkt uppgradera min riktigt gamla rigg(sign) och gör det på en budget. Har plockat ihop lite olika delar, men känner mig smått osäker på huruvida alla sitter rätt.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/7367389/amd2

Borde jag göra någon ändring?

EDIT: Tydligen hade jag plockat bort specs ur signaturen. Sitter i dagsläget på en p5qc, Q6600, 6870, 2x4gb g.skill ripjaws.
EDIT2: Och självklart är tanken att kunna fortsätta spela nyare spel.

Av snakedad
Skrivet av SimpanDirr:

Okey nej alltså den fungerar perfekt så jag har inget att oroa mig över Tror bara köparen behöver lära sig googla lite..

Svårt att googla utan fungerande nätverkskort.

Av snakedad
Skrivet av Pnorberg:

Hände för mig en gång, även min sambo har råkat ut för det. Vi båda var tvungna och starta om telefonen för att den skulle återställa sig.

Det fungerade däremot!

Av snakedad
Skrivet av HikiSpray:

Lägg den i handflatan och klappa till den den med andra handflatan, inte för hårt, men tillräckligt hårt. Med displayen ner mot den handflatan som du håller i telefonen. . Sensorn kan fastna i fel läge.

Fungerade inte. Några andra förslag?

Av snakedad

Min "tilt" eller vad det kallas har slutat fungera. När jag vänder mobilen på långkant vrider sig inte skärmen längre. Vet inte riktigt vad som hänt. Letade runt lite i inställningar, men hittade ingenting. Finns det någon inställning för tilt, eller har jag tappat mobilen i golvet en gång för mycket kanske?

Av snakedad

Surt läge. Sitter och brummar med en Q6600.

Av snakedad

Kollat runt lite i inställningar och letat efter hur man aktiverar glance, men ingen lycka. Hur göra?

Av snakedad
Skrivet av anon196042:

Jag äter ALDRIG chips och choklad längre, för att dagen efter får jag 1 eller flera finnar . Har finnar med individens DNA att göra och kommer det jag sluta få mer finnar när jag blir lite äldre? Är det bra att använda ansiktsrengöringmedel? Vilken ska jag skaffa då`?

I din ålder hade jag rätt mycket finnar jag också. Jag gick och pratade med någon läkare när jag var runt 14 och fick två olika krämer utskrivna. Minns ej vad de hette, men vet att ena innehöll antibiotika(eller någonting i den stilen. Mins inte riktigt hur det låg till). När jag smörjde in ansiktet med de försvann _alla_ finnar på kanske en vecka. När jag slutade med krämerna kom finnarna tillbaka. Du kan ju gå till vårdcentral och fråga.

När det gäller hygien skulle jag nog tipsa om att istället för att tvätta ansiktet med tvål. Tvätta ansiktet med en blöt microfiberduk. Det funkar jättebra.

Av snakedad

Har byggt datorer i ~10 år och har aldrig haft någon komponent som rykt. Jag är skoningslös mot komponenter och gör saker man inte ska göra ex. rengöra datorn med dammsugare iklädd raggsockor.

Av snakedad
Skrivet av WardonE:

Nej... Det är mobilens hårdvara som begränsar där, gissar jag på. Varför skulle de göra den låst till 30fps om den klarar mer?

Jaha. Nej men vad tråkigt. Hade verkligen önskat mig möjligheten att spela in i högre bildhastighet för att sedan spela upp i låt säga 24fps. Verkligen ett stort minus.

Av snakedad

Finns det någon app som låter en spela in video i mer än 30fps med Lumia 920? Mina sökningar både i appstore och på google har varit fruktlösa.

Av snakedad

C: Lokal Disk
E: Semesterbilder 1
F: Semesterbilder 2
J: Semesterbilder 4

"Semesterbilder"

ಠ_ಠ

Av snakedad
Skrivet av Izeen:

Den senaste för dom svenska modellerna är: 1232.5957.1308.0017 denna måste dock läggas in manuellt via NCS då den inte är "officiellt " släppt för oss ännu Men jag orkar aldrig vänta på saker och ting, finns det tillgängligt på någotsätt så vill jag ha det ^^

EDIT:
Det jobbiga med att lägga in firmware manuellt är dock att det görs en reset på telefonen så man får läsa tillbaka sin backup och sedan pilla tillbaka allt så som det var tidigare, detta slipper man om man väntar på en officiell OTA uppdatering

Ja, jag såg nu att man behöver en trådlös anslutningspunkt, vilket jag inte har. Kollade om grannarna hade oskyddat wifi, men icke. Får vandra runt lite i kvarteret med mobilen tills jag hittar en.

Av snakedad

Uppdaterar man firmware manuellt eller går det automagiskt? Står att jag har 1232.2109.1242.1013 Låter rätt utdaterat jämfört med 1232.5957.1308.0004

Av snakedad

Hur ser jag vilken version jag har? Kollar man på intertuberna så är det massa siffor ex. 1232.5957.1308.0004
Går jag in på inställningar -> extra info står det bara 1.8.1.140.

EDIT: Och någon som har hört om gånavigering med röst är pågång? Saknar verkligen den funktionen.

Av snakedad

Kollade upp min efficiency rating. Låg på 1186.65, så är väl inte den bästa spelaren.

Mål:
*Börja spela WoT igen.
*Komma upp i 1,2k efficiency rating
*Få min första T10

Tror dock min låga rating beror på att jag inte var så bra under de första 5-600 matcherna jag körde. Visste inte om att man skulle vinkla pansarvagnarna, weak spots osv. Hyvlar man bort de första par hundra matcherna, så tippar jag på att jag skulle vara någonstans runt 1,3-1,4k rating redan.

Tittar man på mina stats, ser det ut såhär:
Average Experience per Battle: 453
Maximum Experience per Battle: 2 290

När jag får tummen ur röven och tankar på lite guld så jag kan aktivera premium account kör jag igång igen.

Av snakedad
Skrivet av Xerbee:

Har du valt "Any" som server? Spelade lite tidigare idag och fick väl vänta 30s-1min men det är inget som stör mig. Blir väl bara fler och fler spelare allt eftersom vi närmar oss en riktig release.

Spelar själv i tyska tier 4 plan. Kan inte vänta tills jag kommer upp till 109: orna. Vet inte om jag är så nöjd med planen än så länge, tycker det är lite klena bössor med 7.92mm som de flesta har. Men jag behöver nog bara träna lite mer och bli bättre helt enkelt.

Efter att ha valt "any" under server så är kötiden i stort sett obefintlig.

Föredrar ryska linjen. Reservplanen är galet lättmanövrerade och när man kommer upp mot tier 5 och fått IL-2 blir det en barnlek. Brukar alltid hamna högst upp i listan med runt 10-15 kills och massa troféer. Riktigt roligt spel.

Av snakedad

Finns det någon ok sida som säljer tillbehör till 920? Googlat runt lite efter skal, hörlurar, gadgets och liknande, men hittar mest amerikanska sidor.

Av snakedad

Skaffade spelet igår efter att ha läst lite om det.
Quickie review: Riktigt roligt och bra optimerat, så får runt 150fps med min rigg high settings. Det är dock riktigt tråkigt att det är så lite spelare, så har behövt köa upp mot 5 minuter för att komma in i strid.

EDIT: Skulle dock inte beskriva det som ett MMO. Det är inte mer MMO än vad World of tanks är.