Inlägg

Inlägg som zeppek har skrivit i forumet
Av zeppek

vad skall jag göra för att få vattnet att gå ut ur mitt system?

Av zeppek

Vattentank + Luft?

Varför får jag inte massa luft från tanken till pumpen när datorn står på ett tag? Har ett bigwater se system?

Av zeppek

Det är det jag inte förstår själv, det ser ut som tanken är lite högre baktill där "IN" slangen sitter, och längst fram där man fyller på är den ganska låg och där är det fullt.

Av zeppek

Sök! Finns grymt många trådar, jag lovar

Av zeppek

Men den är full! Men kollar ja bakom tanken så ligger "IN" slangen över vattenytan och "OUT" slangen under. Skall det vara så eller?

Av zeppek

Någon som kan hjälpa mig? Min chassitemp är väldigt hög enligt mig, har för närvarande ca 45grader i chassit med öppen dörr. Stänger jag har ja ca 50grader. Kör med ett BigWater SE + 1 Adda 120m i fronten. Vad skall jag göra?

Av zeppek

Jo det är den, men skall det verkligen skvalpa i tanken? Skvalpet hörs hela tiden när datorn är igång, skall det vara så? Nybörjare på det här!

Av zeppek

Luftning av Vattenkylning?

Hur skall jag lufta mitt BigWater SE? Har en del luft i tanken.

Av zeppek

Nja då är den nog ok om den lyser. Min pump blinkade och så vidare, men testa och dra åt cpu-blocket lite mer, gjorde det nyss och tempen sänktes ca 5grader

Av zeppek

Har en p4 3,2prescott och min idlar på ca 38-39grader med bigwater SE

Av zeppek

Såg i en annan tråd att du har den vanliga kylpastan som man får med, åka och köp kylpastan Arctic Silver 5. Den brukar faktiskt sänka tempen några grader.

Kolla också så att pumpen verkligen pumpar runt vattnet riktigt, för mitt gammla bigwater var pumpen sönder.

Av zeppek

Själv kör jag med second edition av bigwater, och min idle temp är ca 42-43 grader och min cpu är en p4 3,2ghz prescott, någon som vet om den tempen är ok?

Av zeppek

Skvalpande Tank?

Har ett TT BigWater SE i datorn nu, allting är helt ok men det ända jag stör mig på är skvalpet från tanken

Vad skall man göra åt det? Tanken är helt full!

Av zeppek

Bigwater SE?

Installerade mitt idag och det funkar bra, dock högre ljudnivå än gamla bigwater

Men min chassitemp är ju extrem hög, ca 50 grader idle. Vad skall jag göra? Har en adda 120mm i fronten och radiatiorn på insidan.

Måste bara tillägga en sak. Jag har ett thermaltake tsunami chassi och bigwater se, men det spelar inte roll hur jag monterar radiatorn så går det ej att stänga sidoväggen till chassit? Thermaltake kan la inte vara så klantiga att dom gör en vattenkylning som inte ens kan sitta riktigt i deras egna chassin??

Någon som vet något om detta???

Av zeppek

Pm:a mig om du är intresserad av en Zalman fläkt som jag hade på min prescott innan vattenkylningen. Zalmanen är inte alls mkt använd, ca 1v.

Av zeppek

Jag har ganska mkt material hemma till sleeving om du är intresserad? Har kabelstrumpa och krympslangar. Köpte det innan jag köpte mitt nya sleevade nätagg, så nu behövs dom inte.

PM mig om du är intresserad.

Av zeppek

Jag har en sådan cpu och den blir varm som f_n!! Måste bara säga det. Ca 48grader i idle med min zalman 7000u och ca 39-41 med mitt bigwater.

Av zeppek

Och det vara bara att avbeställa tidningen sedan då eller?

Av zeppek

Såg att man kan beställa calvin klein kallingar med

Men fjärrisen var cool.

Av zeppek

Hade ett liknande prob och då var det moderkortet som det var fel på.