Inlägg

Inlägg som milk^ har skrivit i forumet
Av milk^

problem me mitt FireFox

har laddat ner firefox men nästan varje gång ja ska öppna programet eller klicka på någon länk o firefox öppnas för att visas så står det att sidan inte hittas ex "www.sweclockers.com inte hittas" sen blir d blank...nån som vet hur man fixxar detta för det är nästan så varje gång ja ska öppna en länk lr öppna firefox måste tycka på "home" knappen ett antal ggr innan det ska funka :/

tack på förhand

Av milk^

golden eye till N64:an en klassiker mulitplayer såklart

Av milk^

haha min kompis disk ligger runt 69 slå d där om ni kan han sparar på elräkningen iaf

Av milk^

ska vi se här hur mkt ja har slösat på dator grejer det senaste året..hmm dator nr1 = 10 k dator nr 2 = 10 k dator nr 3= 14 k + 2 TFT 17" = 10 k sist men inte minst projektor 25 k (inklusive duk) plus hemma bio paket 8 k ( projektorn o hemma bio paket vart till dator nr 3 :> )

totalt: ......................... ~ 87 k

Av milk^

har en kompis vars HDD ligger 65 har legat på max 72 :D.. temporär stek panna..smör någon ???

Av milk^

Hur har dom tänkt sig att detta ska funka??

har kollat runt på olika vattenkylningar på nätet o hittade en billig på kylning.se (hade gärna köpt ett dyrare o bättre men min plånbok säger nej tyvärr) hittade detta system :

http://kylning.se/info.php?cPath=85_56&products_id=474&kylid=...

så min fråga är hur kommer detta system funka utan vatten tank lr e d tänkt sig att man ska köpa en tank till systemet?? o min andra fråga är måste man ha fläktar framför radiatorn?? o tillsist om ja köper detta system fast blocket man får me i detta system inte passar till min cpu o istället beställer

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=304407&cks=PRL
o placerar detta block på min cpu kommer det att funka?????

EDIT: skit i o svara på fråga 1 lästa Vatten FAQ:n nyss

Av milk^

lewl försöker ta creds på nån annans bygge..heh

Av milk^

MICROSTORE har tagit över DVDNORDENS chippning, dock en väntetid på 4-5 veckor har ja för mig. sjukt länge (tog 1 dag för min att chippas hos DVDnorden)

Av milk^

Modell : 6800LE
Ram : 128 DDR
Märke : Leadtek
Hastighet / Klock : 400/840
BiosModd :
Pipes/Vertex: 8/6
VoltModd : Nej
Cooling: Orginal kopparkylningen
Temperatur (idle/load): 37/52
Artifakter: ja, 12/6 aritfact jättelite artifacts i spel men inte i 3mark lr något annat, vet ej hur man tar bort dom så ja kör med 8/6 istället nu..ska testa efter ja har voltmoddat den men har inget diskettstation för tillfället. (3dmark resultatet med 12/6)

Av milk^

Hade köpt en chassi LED fläkt som ja sedan tog bort ledsen och satte på min xbox men vart tvungen att klippa av lite kablar osv. sen när ja skaffade mig min nya data så märkte jag att det blev ganska varmt så ja tänkta koppla chassi fläkten me bara 2 trådar (brukar vara 4-pins kontakt) så när ja kopplade den så kortslöts hela data skiten. gick inte att starta så ja lämnade inte den på service och det visade sig att grafikortet hade krashat..gjorde int emig nått för det va gammalt o va tvungen att införskaffa mig ett nytt ´(som ja e kär i förresten om ni ville vetta <:O )

Av milk^

Hur clockar man sitt 6600 GT (leadtek) (går det att volt modda??)

Rubriken säger nog allt men ja kan lägga till lite info..
Har precis skaffat ett 6600 GT och ja har inte vågat mekka med det än så ja skulle uppskatta en "guide" hur man clockar kortet och hur man voltmoddar det (om det ens går). vill få ut så mkt som möjligt ur kortet.
Har läst ganska mycket om hur det fungerar angående 6800LE men ja vet ej om det är samma sak där som på 6600GT..

skulle uppskatta svar

tack på förhand

Av milk^

Hjälp vid överclockning av processor

har läst ganska mkt om överclockning så idag tog ja mig i akt att testa lite..ja har lyckats klocka min P4 3,4GHz till 3,8 ghz och min BUS SPEED steg från 800 till 880..så min fråga är hur mkt kan ja clocka den (om vi skiter i att ta hänsyn till kylning) till??hur höga BUS SPEED värden kan ja ha som mest utan att det blir ostabilt..vågade inte clocka den mer än till 3,8GHz

EDIT: på packetet så står det att processorn har 800 FSB men i CPU-Z står det 220..menas det att den inte använder FSB:n fullt ut lr???

http://hem.bredband.net/shawn/cpu.JPG

min processor är en:

Pentium 4 Prescott 3,4 GHz 550

800 MHz FSB

1MB L2 Cashe

socket LGA 775 (socket T)

moderkort : ASUS P5P800

Minne: 512 RAM

mvh Home|Roz

Av milk^

så om man har tur me sitt LE kort o kör me 16/6 så slipper man arefakter??

Av milk^

funderar starkt på att skaffa mig ett 6800LE kort bara dräglar över detta men en sak undrar ja över...folk får artifakter när dom har låst x antal pipes men sen när dom byter till 66.81 så funkar de felfritt så nu till min fråga vad är 66.81???

Av milk^

Kylning till en p4@ 3,4 Ghz LGA775 (socket 775)

ja har letat efter en bra fläkt till min processor men ja har inte inte hittat..någon som vet en bra o tyst fläkt..kanske någon som har hittat vatten kylning till socket 775..ja har inte iaf inte hittat något än..tack på förhand

mvh

Av milk^

asså duger orginal fläkten??..ja e inte alls bra på d så ja undrar om d finns något bra program för att clocka??

Av milk^

Minska värmen som datan avger?

har skaffat mig en data för ett tag sen.. men den avger ganska mkt värme o då menar jag mkt värme..vet inte vad som är felet..den funkar perfekt men inte så roligt när den har varit på en hel dag o rummet har förvanldats till en bastu..ja vet inte va som e felet

mvh

Av milk^

Kylning för en p4@3,4 GHz??? (S775)

har lite längre fram tänk o kanske clocka min processor men ja har inte ens hittat en fläkt som klarar 3,4 för socket 775. Ja har orginalfläkten i nu såklart men den låter ganska mkt.. Så ja vill gärna har lite tips o råd angående kylning..vill helst inte att det ska vara vattenkylning heller kostar mkt o har tyvärr inte den plånboken nu. vill gärna veta vart ja kan få tag på tysta fläktar oxå..

mvh

Av milk^

Ta ett ASUS P5P800.. fungerar super till min P4 3,4 har inga helst problem..kolla på komplett.se så ska du hitta moderkortet..bra pris är det oxå ~1200 skulle ja tro

Av milk^

hmm vilka som är bäst utav dom vet jag ej men en sak som är ganska säker är att Intel är varmare o för de mest mer bullrig...min p4 Socket 775 låter ganska mkt o alstra mkt värme men snart kommer ju en Thermatake kylare så då blir allt mkt bättre..men frågar återstår inget som har några tester???