Inlägg

Inlägg som k.den har skrivit i forumet
Av k.den

Lol. ligger inte en Amd 64 3500+ på 2.2 ghz? jo så då är man nog rätt duktig om man får upp den i 3.4.. ;D

Av k.den

Yeah g0 amd! intel is never good..

Av k.den

wtf .. jag har köpt ny fläns o fläkt för typ 1 månad sen.. Och är ganska besviken på både kylandet och ljudet.. Ångrar att jag inte köpte en bra zalman ist.. ;/

Av k.den

KÖr på socket 939 .. ^^

Av k.den

FInns program för att checka tempen.. Typ Motherboard monitor. Går nog att ladda ner från denna sida. OM den är för varm bror ju på vad det är för processor och vad för temp som är farlig för just den. men checka tempen först på den.. ;P

Av k.den

K.. Hur stor är pumpen på det kittet då evons?? jag undrar om jag kan smäcka in det i min låda.. ^^V

Av k.den

När du startar upp din dator stor det ju väl vad du har för delar? det gör det i min.. typ det står där din processor hastighet.. OM den är mer än vad original så är den klockad..

Du kan ju även ladda ner cpu-z, där står det alla delar man har oxå.

Av k.den

Jag är oxå förebannat sugen på vattenkylning.. ;P Har dock totalt absolut 0 i erfarenhet att bygga ihop ett sånt system i datorn.. ^^V Får be om help av nån polare.. VIll ha ner ljudnivån ganska brutalt.. ;/

Av k.den

Wtf jag skulle vilja ha vattenkylt i min dator.. ;P trött på denna fläkten som surrar i ens öra.. Kanske blir nästa projekt man drar igång på datorn.. vem vet.

Av k.den

Aha.. Ska prova med att inte stessa minnena o se vad jag får fram.. tack för tipset!

Av k.den

på mitt mobo så står agp/pci bussen under fsb. så när jag drar på så ser jag värdena där.. ^^V så då är det ju lätt att se när det nollställs..

Av k.den

Okey. STabilisera Clocknings Help

tjennare..
Jag har under en tid försökt komma över 166 fsb.. ^^ Och nu efter att ha köpt en ny cpu kylare så var det möjligt. Så nu har jag 166 fsb och 1.7 på v-core . Det är en amd athlon xp -2100+ som jag har clockat..

Den startar upp totalt fint och i windows funkar allt fint.. SEn när jag kör stress test på prime 95 så får jag 1 error.. VAd är det jag ska chystera då? V-coren? =P Eller vad ska jag göra för att den inte ska klaga i det testet? Tacksam för help.. ;D // jeppe

Av k.den

hmm okey..
Jag är rätt usel då det gäller minnena men jag ska rådfråga en polare om hjälp oxå.. ;D
Men tror att jag ska införskaffa en starkare fläkt iaf. EN silencer.. Orka höra denna fläktens 5k rpm som susar i ens öron. ^^V

Men jag ska prova mej fram lite o se ! tack iaf

Av k.den

Asså grejen är att jag kommer inte ens in i windows.. ;D

Datorn startar upp helt okey. den tänker upp allt fint.. men när windows loggan ska komma fram o windows ska starta så rebootar den sej automatiskt eller så fryser den sej.. Kan de ha med att volten är för lite? Eller minnet som inte hänger med?

Av k.den

Aha! ;O just nu kör jag på 145 i fsb iomed att jag vill inte få upp agp o pci för högt. och då har jag 1.65 i vcore. och prexis just nu ligger den i idle på 46 grader.. ;P har inge element på i rummet nu.. hehe.. Men brukar ligga runt såhär..

Ska jag prova o höja steg för steg kanske då? 1.7 kanske var lite för lågt för den?

Av k.den

Kunniga klockare titta hit!! =D

Tjenare. Jag har Epox 8k5a2+ och tänkte klocka min athlon xp 2100 lite.. Jag kan inte låsa agp/pci men när man drar fsb:n över 166 så nollstäls agp/pci värdena så det är lungt.. Problemet är att jag vill kunna komma upp till 166 fsb. men när jag har på 1.7 i v-core så startar den upp som vanligt, men när windows ska boota upp så startar den om av sej själv..

Händer det här för att jag ger den för ltie ström? eller är det mitt minne som inte hänger med (512 ddr pc2700).. Vet inte hur mkt jag vågar dra på på v-coren utan att bränna den.. ;D Säg mej hur jag ska gå till väga?

Av k.den

Aha okey.. Tackar! ^^V

Av k.den

Datorn brukar väl starta om sej själv om man har clockat lite? och då ska man man väl försöka testa o ändra volten till cpun fram o tillbaka, lite i taget tills det blir stabilt? jag fick göra så när min starta om sej självt.. nu så funkar den prima..

Av k.den

tror jag har kt chip.. Då kan jag asså inte låsa? =P

Av k.den

Ah k.. Jag kollade i manualen och hittade inget. av vad jag såg iaf.. Men när jag drar över 166 fsb så går agp/pci ner til 66/33 .. SÅ om jag ska klocka ska jag dra upp mer fsb då så agp o pci ligger lågt? Kanske inte har lås funktion då iomed att det drar ner på standard när man dra upp fsb:n?