Inlägg

Inlägg som sinned89 har skrivit i forumet
Av sinned89

http://www.fynda.se/show_prod.php?prodid=4508 denna funkar utmärkt, glöm inte högtalarkablar och HDMI/optisk kablar.

EDIT: Pioneer förstärkaren borde funka utmärkt den med!

Av sinned89

Opera är bäst, enda jag kan komma på är lite problem med blocket när man ska välja från "län" till "angränsande län".

Av sinned89

Förbokat och klart, blir att lira som en tok nästa vecka

Av sinned89

Vilken ton generator använde du ala?
Hittade denna och kunde höra ljud upp till 21,5 Khz med sinusoid ljud och fick höja ljudet rätt rejält för att höra det sista. Kan detta anses som en fingervisning hur pass bevarad ens hörsel är?

http://www.tolvan.com/tone/tone.exe

Av sinned89

Ifall du bara ska spela och inte har så höga krav på ljudkvalitet ja. Till musik så skaffa AKG K530 för ca 600:- de är bättre, eller gå upp några snäpp till AH-D1100 (basshead), ATH-M50, MK-271, HD555.

Av sinned89

Nej de är grymma! Tror du kommer bli nöjd med dem, kan i alla fall inte vara sämre än Siberia. Ge hörlurarna ca 30-50 timmars spelningstid innan du dömer dem, tar ett bra tag innan diskanten mjuknar upp och basen blir rapp på "riktiga" hörlurar.

Av sinned89

Kolla även in Audio Technica ATH-M50 grymma stängda lurar vill jag lova! Gå in på http://www.head-fi.org/f/ och sök på olika lurar så kommer det komma upp produktrecensioner och trådar där en del går igenom lurarna grundligt och ifall det är en bra recensent så kan han skriva de bra och dåliga med lurarna och vilken "ljudkaraktär" lurarna har vilket borde underlätta ditt köp.

Tog mig ca 10-20 timmars läsanade innan jag bestämt mig för mina lurar då jag gick igen allt som fanns på nätet om AKG K701, Beyer 770 PRO och ATH-M50 etc. Beror mycket på vilken musik du lyssnar på och hur mycket ljud du har i din omgivning och självklart vilken musik du lyssnar på!

Av sinned89

Vem bryr sig om en läckt version med enbart SP, har aldrig gillat SP i BF-serien utan enbart MP. SP spelar man i 4-8 timmar medans MP så kan man spela flera hundratal utan att tröttna och det är ju det man betalar för. Skulle aldrig köpa ett singleplayer spel för 500-600:- som varar 5-6 timmar utan något bra multiplayer läge om det inte är riktigt riktigt bra såsom Fable 2/3, Borderlands etc. Har aldrig stött på något renodlat FPS spel som man kan spela om singleplayern 3-4 ggr.

Av sinned89
Skrivet av jookeer:

Bottennapp och 10 självmål av AMD - finns ingen konkurrens längre - Intel regerar ensam och har ingen anledning att prisa till sig marknadsandelar - vi betalar.

AMD får gå hem med svansen mellan benen och göra om + göra rätt. Skamligt!

PS
Skulle vilja se grabbarna recensera/testa rakhyvlar nästa gång.
DS

Grinig eller?
Skägg är lika med karaktär. AMD behöver inte skämas utan skärpa sig, tänka om och komma igen med nästa version av bulldozer!

Av sinned89

Titta på några stängd lurar då basen är viktig i dubstep och techno och där tror jag att Sennheiser och framförallt AKG faller då de har en rätt klen bas i överlag.
Kolla på:
DT 770 PRO
HFI-780
ATH-M50 (fick mina igår kommer en recension om några veckor)
Denon AH-D2000

Av sinned89
Skrivet av Tomtelol:

Nu fungerar som sagt både högtalarna och hörlursUTgången utan problem. Har dock inte vågat koppla högtalarna till TVn igen utan dom får stå och samla damm istället.

Kollade runt lite på billiga 2.1 system då vi gärna skulle vilja ha en DVD/Blu-ray spelare och skippa den chippade XBOX:en.

Vad tror ni om?

Samsung HT-X710

Är nog skräp, skulle satsa på annat paket eller typ studiomonitorer/datorhögtalare + Blu ray spelare. Borde kunna få hyfsade grejer för runt 2000-3000:-

Av sinned89
Skrivet av ntiselle:

Oh fan. Tack så mycket då du Är det bäst ljud igenom HDMI eller Koiaxl kabel?

Edit: meh fan såg nu, man måste ha en cd/dvd spelare eller så inkopplad till den vilket jag inte har. Man ska tydligen bränna uppdateringen på en skiva för det är en .waw fil. Har ju en bluray spelare men det stod att den måste vara inkopplad med Optical eller Coaxial, inte HDMI. Får ta och köpa mig en sån sladd ändå i guess. Vill dock veta ändå om det är bäst ljud genom Coaxial eller HDMI

Borde vara samma, skulle dock köra på HDMI pga det är smidigast.

Av sinned89

Har lagt en beställning idag på ATH-M50 kommer bli grymt att få hem dem på ons-tors. Hoppas bara inte ljudkortet drar ner dem för mycket bara. Kommer nog slänga in en liten review här på sweclockers när jag fått en bra bild av hur de låter/känns/upplevs efter inspelning.

Av sinned89
Skrivet av Arazand:

Varit medlem i en dag och redan trött på mobiltelefon nyheterna...

Hur som helst. Kudos till Apple som får hålla i kronan ett tag, konkurensen behövs om inte annat. Men man ska inte jämföra päron och äpplen...

(PS. Har smugit om kring här som en 'Herr. Anonym' i ett par år. Aldrig bryt mig tillräckligt för att skaffa medlemskap tills nu.)

Välkommen som medlem på sweclockers hoppas inte du tar åt dig för mycket av mobiltelefon nyheterna kommer trots allt lite intressanta nyheter då och då

Imponerande prestanda! men frågan är behövs det i en telefon där grafikkrävande spel är skit tråkiga och krångliga i styrningen?

Det enda jag gör på min telefon är:
Surfa via 3G/WIFI
SMSa
Ringa
Bilder

Detta kan man göra med varenda telefon för runt 1000:-, känns som att ingen gör något direkt krävande på sina telefoner ändå slänger de in "värsting" CPU och GPU med dåliga batteritider och folker köper det?

Av sinned89

Jävlar vilken hype, skrämmande att en telefon kan bli så rekord såld när det nästintill samma sak som föregående. Håller med om att det är en bra telefon men lite överprisat och sämre batteritid!

Av sinned89
Skrivet av HaBBarN:

ath-m50 är inte tungdrivna, min pissiga lenovo r400 klarar av att driva dom till hyffsade, men med ett stx så bllir det ju mycket bättre.

Precis, känns som det är på tiden att pensionera mitt 6 år gamla X-fi kort. Känns som att Asus är så mkt bättre i drivrutiner, ljud, kraft, allt! Jag är lite av en ljudnörd/audiofil så jag kommer märka stor skillnad. Ska bli spännande

Av sinned89

Får nog bli ATH-M50 för 1490:- på CDON fraktfritt, kan tillägga att jag ska uppgradera datorn i framtiden (om ca 2-6 månader) och kommer köpa ett Asus Xonar Essence STX som kommer driva hörlurarna. Fram tills dess har jag ett X-fi Xtreme Music och en Harman Kardon 3480 förstärkare som kommer driva lurarna och för portabelt ljud har jag en Cowon D2+ som är en av de starkaste MP3 spelarna med 37+37 mw hoppas det räcker för att driva lurarna.

Av sinned89

Vilka slutna Hi-fi lurar för ca 1500:-

Som titeln lyder så undrar jag vilka lurar som ger mest "bang for the bucks" i prisklassen 1500-2000:-. Ska användas mest för musik så som In Flames, Seether, RnB och liknande genre. Även en del film och anime ska spelas med dessa lurar, har just nu AKG K530 som funkar bra men vill gärna ha något bättre! En ren stark bas är att föredra framför en grötig överdimensionerad samt en inte allt för vass diskant. Lurarna ska helst vara slutna för att stänga ute ljud och stänga inne ljud så inte flickvännen inte ber mig sänka

Det jag kollat lite på är:
1. ATH-M50
2. DT 770 PRO

Kan tillägga att jag inte har tid för att åka till göteborg/stockholm för att lyssna utan får mest gå på recensioner tillgängliga på internet. Så vilken lur är bäst till mina kriterier?

Av sinned89

Gillar inte apple men måste ändå säga att han gjort ett bra jobb då det finns miljontals människor som avgudar deras produkter och han var en IT världens stora ledare och utstickare i branschen.

R.I.P steve jobs

Av sinned89

Ska det vara stereo eller surround?

Förstärkare: http://www.fyndborsen.se/bild-ljud/hemmabio-hifi/sterero-fors...
Högtalare: http://www.fyndborsen.se/bild-ljud/xtz/stativhogtalare/rubrik...

Detta kan du provlyssna