Inlägg

Inlägg som slacker2k har skrivit i forumet
Av slacker2k

Du kanske har högre grafikinställningar nu än innan?
Du kanske inte drog ur nätverkssladden/stängde av modemet när du formaterat så du fick massa skit på datorn innan du hunnit installera brandvägg/aktiverat XPs inbyggda?
"max 40 FPS" = vertical sync på? (jag tror att du måste stänga av det i wow också och att det kanske inte räcker med att bara stänga av det i windows)
eller så var det bara det att du hade klockat grafikkort innan;)

Av slacker2k

jag tror inte jag kan välja utan bara säga att hela GTA-serien är så grymt bra. dock var det ett tag sen jag spelade 3:an men mellan VC och SA så blir det nog SA då det är mycket större och har bättre grafik och en skön story, sen har jag spelat VC så jäkla mycket att jag tröttnat lite på det.

Av slacker2k

jag har köpt lite saker där och alldrig haft problem med dom. strul kan det alltid bli med alla internetbutiker, allt som behövs är lite otur.

Av slacker2k

men 0 räknas inte det måste vara nått....hmmm....överhuvudtaget, för det fryser ju för dom flesta

Av slacker2k

mafix.... faan va skön kommentar!

Av slacker2k

vad e allas fps rekord då?
när jag spelar wow så brukar det frysa helt när jag kommer in i IF, så mitt rekord ligger på 0.2 fps:D slå det ni!

Av slacker2k

eller så kan du köpa ett lysande fläktgaller och valfri fläkt till det

Av slacker2k

tror inte nätagget skulle dra ner fps:en däremot så är det ju inget monstersystem du har så jag vet inte om du kan få bättre...
men om det inte laggar så borde du ju vara nöjd, men annars kan du ju stänga av vertical sync om du bara är ute efter bättre fps

Av slacker2k

varför har du en dvd-spelare och en dvd-brännare, en dvd-brännare kan ju läsa samma saker som brännaren!(?)

Av slacker2k

vilket nätagg?

Jag ska ha ett nytt nätaggregat som får kosta runt 500 spänn (max 700), det ska vara bra kvalité och så tyst som möjligt.
Det ska klara av att driva systemet i sign, plus 4 80mm och 1 120mm fläktar, och snart en till hårddisk.
jag har kollat runt lite och hittat detta http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=TAG380W det verkar bra men kommer det att klara av att driva allt?
Jag vill helst ha ett känt märke som antec, FSP eller Tagan
(helst från db eftersom dom har gratis frakt).

Av slacker2k

det första jag gjorde var att cleara cmos, och det hjälpte inte.
men jag ska testa nätagget i en annan dator när jag kommer hem i morgon. funkar det i den andra datorn så återkommer jag:P

Av slacker2k

Datorn la bara av...

jo det var så att jag skulle klocka lite, och eftersom jag fick med ett program till moderkortet så jag kan klocka ganska lätt så ställde jag bara om till "turbo mode" som kör processorn i 3300(och även ändrar volten) istället för 3000. sen klockade jag grafikkortet lite också.
sen satte jag igång 3dmark01 och efter cirka 2 minuter så dog datorn...
sen startar den inte när jag trycker på knappen, moderkortet lyser, och min Uguru som följde med moderkortet går igång och visar temp, klockfrekvens, fläkthastigheter o så, men det ska den inte göra när datorn e avstängd, men den slutar visa allt det efter nåra sekunder, tills man trycker på på-knappen på burken då visar det allt det igen i nåra sekunder.
jag utesluter helt hddn, grafikkortet och minnen för den skulle gå in i bios även om det inte funkade(?).
om det var processorn/moderkortet så borde väll iaf fläktarna starta, det gjorde dom när jag pajjade moderkortet förut:P
så då återstår bara nätagget, som inte är det bästa, ett Aspire som följde med chassit som kostade 700 spänn.
är det nätagget eller nått annat? vill gärna vara säker innan jag skickar in det då det kostar ganska mycket om man skickar in nått som funkar.

fyfaan va mycke text det blev o ja e trött som faan så klaga inte på sär skrivningar etc

Av slacker2k

och om du inte har råd att köpa nytt nätagg/ är för okunnig för att göra som Ca[[pp förslog så kan du göra som följande
http://www.sweclockers.com/html/artikel/art_010629_tyst_natag...

Av slacker2k

då var det bestämmt, psp ska jag ha:P

Av slacker2k

man kan väll köra det över nätverk va? för i så fall så fanns det väll nått program som simulerar ett nätverk så du kan köra online.

Av slacker2k

och om det fortfarande inte går tillräckligt segt så stäng av brandväggen och antiviruset och leta cracks/porr surfa lite så kommer du nog få lite skit på burken som segar ner den:D

Av slacker2k

"check this out http://www.netpark.net/gallery/pictures.php?email=joel89@bred..."

det får jag av en polare ibland men jag vet inte vad som händer om man klickar på det då jag är för smart för det, tyvärr så funkar inte länken.

Av slacker2k

jag har också en prescott 3.0 med en zalman 7700CU och den idlar runt 40-45 grader, men så har jag ju runt 30 grader i mitt rum enligt min 3rd eye, ibland visar den upp till 32 grader rumstemp när det är helt normal temp på cirka 20 grader, så jag tror att prollen e kanske 5-10 grader svalare...

Av slacker2k

men ett 6800 eller x800xt är nog onödigt och köpa om du bara har en 2.4 processor för med en sån prolle så kommer du inte få ut allt av ditt grafikkort

Av slacker2k

det var hyffsat snyggt, men som sagt skippa blinkande saker sånt är bara jobbigt!