Inlägg

Inlägg som spanksteR har skrivit i forumet
Av spanksteR

Jag har en lacie mobile 80gb. och den är helt underbar. använder den också för backup. inga problem alls med usb-stömförsörjning hos mig iaf. rekommenderas! och för tusenlappen är det ett kap.

Av spanksteR

Jag kollade in DU Meter men där kunde man bara ställa in att den skulle "alerta" när den nått en viss gräns. Hittade ingen inställning som gjorde att trafiken stoppades helt.

Av spanksteR

Begränsa upload till max 10gb/dag

Vad finns det för program där jag kan begränsa upload till max 10gb/dag? Hittar bara program som kan begränsa hastigheten, men jag vill begränsa mängden.

Av spanksteR

Jag hade en Maxtor 120gb som pajjade. Jag körde powermax och fick en felkod. Gjorde sedan en RMA på maxtors sida. De har ett alternativ som går till så att de skickar en ny disk till dig först och när du får den skickar du tillbaka den trasiga, men då måste du skriva in visakortsnummer som garanti typ. För om du inte skickar in den gamla inom 30 dagar så drar de pengar från kortet, ganska logiskt för de vill ju inte ge bort diskar gratis. Jag gjorde iaf detta och fick hem en ny disk på 160gb (istället för 120gb hihi) på mindre än en vecka. Jag kan inte säga annat än att Maxtors service rular!

Av spanksteR

tombee: Har du fått din utbytesskärm ännu? Fungerar den bättre? Gick det smidigt med bytet?

Av spanksteR

Vart ringde du? Och hur går det till, ska du skicka in din trasiga först eller?

Av spanksteR

tombee: jag tror jag har samma problem som dig. säg gärna till om du får byta ut din, då ska jag byta ut min med.

Av spanksteR

Jag fick min Hyundai Q17S i fredags och hittils är jag jävligt nöjd. Har provat olika spel, kollat på film m.m. och hittar inget som stör. Jag provade först analogt men ändrade sen till DVI och visst blev bilden skarpare. Eftersom jag håller på mycket med grafik så var färger och sånt väldigt viktigt och jag tycker faktiskt att färgerna och svärtan är riktigt bra den med. Enda negativa (som jag hittat hittils) med skärmen är ljudet från högtalarna i "foten".

Förresten, jag hittade 2st döda pixlar. En som lyste grönt vid svart bakgrund och en som lyste blått vid blå bakgrund. Dessa syndes inte vid vanlig användning men jag hade läst någonstans att man kunde "massera" igång döda pixlar. Så jag provade att "massera" lite och vips! Borta! Så nu har jag inga döda pixlar alls vad jag kan se.

Av spanksteR

Dom hämtar väl ändå inte disken. Man ska ju skicka in den inom 30 dagar.

Av spanksteR

Varför drar du in USA hela tiden? Maxtors returservice (för Sverige) ligger inom EU. Så det är inte USA:s regler som gäller.

Av spanksteR

Nu körde jag inte garantin genom itbutikken. Itbutikken hade inte ens nåt att göra med mitt garantiärende. Och vem har snackat om USA? Jag har sett en snubbe från bl.a. england. Och vad jag vet är England med i EU.

Av spanksteR

Det skulle vara sjukt om man bara kunde förbruka sin garanti en gång. Det tror inte jag stämmer. Har sett folk på andra forum (bl.a. anandtech och storagereview) där folk bytt ut sin HD 2-3ggr och fått ny. Om den går sönder vid normalt användande så ska man ju ha rätt till en ny. Men garantin räknas förstås från när man köpte första HDn.

Av spanksteR

Maxtor och RMA

Jag köpte en 120gb Maxtor 8mb cache från itbutikken för kanske 2mån sen. Den rasade förra veckan och gick sönder. Eftersom jag köpt den från itbutikken och hört massa skräckhistorier bestämde jag mig för att vända mig till Maxtor direkt. Jag gick in på Maxtors hemsida och gjorde en "Advanced RMA". Det innebär att man får en ny HD hemskickad innan man skickar in sin trasiga, men man måste skicka in den trasiga inom 30 dagar annars får man betala (Man anger sitt visakorts-nummer). Iaf, jag gjorde en RMA förra veckan i tisdags. Och imorse kom en budkille med min nya HD! Det extra roliga var att jag fick 160gb versionen istället för 120gb.

Så ni som har en Maxtor disk som pajjat, kontakta Maxtor direkt istället för butiken ni köpt från, verkar som att det går skapligt mycket snabbare att få ny HD då.

Av spanksteR

4763p
xp2400 @ 200x11, Radeon 9700pro oklockad

Av spanksteR

Jag hade tänkt beställa andra saker från db också därför jag undra. Nu får väl flänsen vänta helt enkelt.

Av spanksteR

Passar denna på Sapphire r9700?

Passar denna på ett Sapphire r9700?
http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=ZALZM80HP

Den heter som sagt bara ZM80-HP. Gtek och kylning har ju ZM80A-HP. Är det samma? Om inte, vad är det som skiljer?

Av spanksteR

Tillverkare: Sapphire non-pro (2.86 ns, rött)
Max core: 355
Max minne: 320
Kylning: Orginal kylning, 40 C chassi temp :o, dåligt luftflöde. Ska fixa bättre chassikylning under veckan.
Bios: 978004P.BIN (Radeon 9700 Pro)

Hoppas på mycket bättre resultat med bättre chassikylning. Som ni ser så skrev jag vilket bios jag kör. Det kan ju också vara intressant att veta tycker jag. Så skriv in vilket bios ni använder också.

Av spanksteR

http://www.omegacorner.com har atis prog och biosfilerna m.m

Av spanksteR

Så, har flashat till 8004 bios, funkade perfekt. I default mhz på mem och core så funkar det super. Testade klocka lite, minnet fick jag upp i 355 sen blev det lite errors i bilden. Coren fick jag upp i ynka 320.

Nåt stämmer inte, förmodligen min usla chassikylning. Ska förbättra den i veckan och prova överklocka igen.

Av spanksteR

Xizten: Maila gärna din bios fil till mig (alltså 8004 bioset)! madhound@planetquake.com