Inlägg

Inlägg som pelikaste har skrivit i forumet
Av pelikaste

6.35b ja, tack för svaret

Av pelikaste

DotA - Item

Hej! Körde ett game nyss, där såg jag en kille som köpte ett "hemligt" item som heter Ares'soul, jag undrar bara om någon här har listat ut vad man behöver att för att få det!

Tacksam för svar.

Mvh Pelikaste

Av pelikaste

Diablo 2

Hej! Jag och en vän sitter på lan. Vi undrar om det går att köra diablo (inte lod)
lan på en CD-key, eftersom vi bara har en skiva.
Tacksam för snabbt svar.

MvH Pelikaste

Av pelikaste

nice.. men inget låter riktigt, riktigt lockande. vill ha något majestätiskt med lite action och bra upplevelse går även bra att tipsa till PS2

Av pelikaste

vill ju ha lite action Istället för att göra en ny tråd kan jag ju fortsätta på denna:
PS2! Jag har rätt många spel, de bästa är väl Resident Evil 4, God of War, GTA spelen, Splinter Cell : CT mfl. Tipsa mig! Är ganska tunnt på spelfronten just nu.

Av pelikaste

Tips på gamecubespel

Har ju införskaffat en gamecube nu, men kanske var det dumt? med maskinen köpte jag spelen metroid prime och zelda the wind waker. har hört att de är de bästa spelen till GC. Många tänker väl nu säga Resident Evil 4, men det har jag till PS2. Lite överhypat spel förövrigt enligt mig.
Men nu till frågan, finns det några spel jag har missat, vad är riktigt, riktigt bra? Helst inga bilspel

Av pelikaste

Problem att starta upp

Jag har ett problem; när jag ska starta datorn kommer ett meddelande upp, där jag kan välja Felsäkert läge, Senast fungerande konfiguration eller att starta windows normalt.. när jag startar via felsäkert läge så kommer jag in i windows som jag ska, men när jag startar windows med antingen senast fungerande inställningar eller "starta windows normalt", så laddar windows xp baren, men sen startas datorn om och meddelandet om hur jag vill starta datorn kommer upp igen. Vad ska jag göra?

mvh

Pelikaste

Av pelikaste

hijackthis - hjälp tack

någon som har en aning?

Av pelikaste

skrivbord

jag antar att detta är rätt platsa att skriva detta på, rätta mig om jag har fel.

jag undrar, de små rutorna som är runt omkring textnamnet på en genväg på skrivbordet, hur får jag de till genomskinnliga?

tack på förhand

pelikaste