Inlägg

Inlägg som [N] har skrivit i forumet
Av [N]

Dustin har den engelska för förbokning:
http://www.dustinhome.se/pd_5010364500.aspx

Attraktivt pris. Begriper dock inte riktigt hur licensen fungerar. Verkar vara en "upgrade", vilket då skulle innebära att man måste ha tre burkar med xp/vista licenser.

Ska själv köpa Win7 till nya burken och låta ungarna/frugan ta de två gamla burkarna/licenserna. Eftersom jag bara har två oem-licenser av xp idag så tror jag inte jag har någon nytta av Family-erbjudandet, eller? Priset är ju som sagt duktigt lågt för att man inte skulle behöva tre redan befintliga licenser, men hoppas kan man ju. Aja, kan ju iofs alltid leta reda på en gammal xp-licens till tredje burken så är ju problemet kanske löst.

Av [N]

Skulle någon ramla över en extra beta-key så PM'a gärna.

Jobbade sent och var rökt när det gäller Eurogamer. Sony's digital download pre-order har inte öppnat än och Webhallen får inte in pre-order boxarna förrän 17:e. /sigh

Edit: NM, lyckades trolla fram en key via kontakter så nu är ordningen återställd.

Av [N]

1. Everquest (PC)
2. Delta (C64)
3. Giana Sisters (C64)
4. Elite (Amiga)
5. Star Wars - Knights of the Old Republic (PC)
6. Freespace 2 (PC)
7. Wizball (Amiga)
8. Freespace (PC)
9. Resident Evil 2 (PC)
10. Star Wars - Knights of the Old Republic II (PC)

Av [N]

Bara som en liten validering till det som stod i länken till [H]ard-forumet.

Pseudonymen [N]ex på [H]ard är = [N] på Sweclockers, dvs undertecknad.

Mina original SMB-dumpar var exakt likadana som Gigge's "original", använde därför hans "working" rakt upp och ner istället för att trixa själv. Kört två veckor stabilt nu med 2x1024 i dual channel med de minnen som mitt Asrock dual sata tidigare bara ville erkänna som 2x512. Har inte pressat minnena något så vet ej om de tål någon oc, just dessa minnen ska bara tuffa stabilt i tjejens dator så jag är nöjd som det är nu när de klarar original med full kapacitet.

Hur som helst, suveränt progg för de som redan sitter med sådana här HD minnen och inte kan använda dem fullt ut. Jag skulle dock inte rekommendera någon som inte vet exakt vad de gör att ge sig in i det här med noname HD-minnen. Skippa istället ett par fyllor och köp riktiga minnen från början, det betalar sig nog i längden.