Inlägg

Inlägg som Nerus har skrivit i forumet
Av Nerus

Jag lyckas inte få tätare områden med boende. Hur får man det? Observera, jag menar inte rikare.

Vägarna är uppgraderade.

Av Nerus

Någon som vet hur man börjar sälja till de städer som finns i regionen, med vanligt gods?

Av Nerus
Skrivet av Aloysius:

Att folk har haft fel är väl inget nytt? Att tro att det skulle bra för ekonomin att saker går sönder är ju bara en variant av
http://en.wikipedia.org/wiki/Parable_of_the_broken_window. Det är många som tror på det än idag. Ibland hör man saker som att "krig skapar jobb" och så sent som häromdagen så fick Leif GW Persson frågan om kriminalitet var bra för ekonomin i Veckans brott, och det trodde han. Vilket såklart är helt fel, men det kan ju inte han veta.

Företagare är ju inga mystiska övermänniskor som vet mer om tillvaron än någon annan. Såklart finns det ett och annat företag som tror att det skulle vara bra för ekonomin om saker gick sönder direkt så att människor var tvungna att köpa nytt. Men på en fri marknad finns det starka krafter som gör det omöjligt. Vilket också visar sig på de områden där människor efterfrågar god hållbarhet, och hållbarheten ökar. Som exempelvis bilar. Medan hållbarheten är låg (och kanske t o m minskar på sikt) på områden där konsumenterna skiter i det. Som kläder.

Det faller sig nästan lätt att tycka att det skulle vara naiva påståenden du gör. Samt att du överskattar den fria marknaden. Det är ju inte allt för sällan man hör om domar från diverse domstolar om företag som går samman för att pressa upp pris, eller motverka konkurrens. Eller varför inte titta på köttskandalen som verkar sprida sig över hela världen.

Företag försöker ju såklart inte aktivt göra dåliga produkter. Men de försöker aktivt att göra produkter så jämna som möjligt. För att ta exemplet som bilar som du nämnde så finns det ju ingen anledning att någon komponent skulle hålla längre än bilen kommer användas. Hur länge det är, skiftar mellan biltillverkarna. De måste ta i beräkning hela produktens livscykel, vilket innebär att en livslängd också används. Om produkten håller längre än angiven livslängden är det resurser som kan sparas.

Som i Apples fall är det ju en utmärkt idé. De kan till och med hänvisa till att det är för säkerhetens skull. Då är det ju ingen som kan argumentera emot.

Vi lever i ett konsumtionssamhälle, vi är totalt beroende av produktion och konsumtion, för att ekonomin skall gå bra.

Av Nerus
Skrivet av Rocklets:

Något som är "ground breaking" med 5an (nej, inte onlineläget)?

Det skulle väl vara att ingen får spela.

Nä men skämt åsido, det är väl regionerna som inte har använts vad jag känner till i alla fall. Inte i den graden som finns i Simcity. Man bygger ju inte bara en stad, utan flera nätverkande samhällen som delar på viktiga, stora, dyra anordningar.

Av Nerus
Skrivet av Tino:

Hur funkar det med språkstöd? Vad behöver jag göra om jag vill ha spelet på engelska?

Avinstallera Simcity, ändra i applikationsinställningar i Origin till engelska, installera simcity igen.

Av Nerus
Skrivet av mazzer:

Nej, Origin -> Applikationsinställningar.

Store behåller dock svenska som språk eftersom att den lokaliserar en via ens IP (har jag för mig).

Tack. En huvudvärk mindre gällande detta spelet..

Av Nerus
Skrivet av mazzer:

Spelet får samma språk som du har ställt in i Origin.

Byt därför språk i Origin och ominstallera därefter SC.

Skickades från m.sweclockers.com

Origin byter inte språk av att välja ett annat språk för mig. Du menar på "Konto och sekretess"?

Av Nerus

Är det inte så att det även släpps i Storbritannien i morgon? Det hade ju varit kul med lite mer belastning.

Av Nerus
Skrivet av Aggut89:

Härligt att hela förmiddagen har försvunnit när man har försökt att ta sig in i ett game! Man blir en aning frustrerad om jag ska vara ärligså tänkte fråga om det är någon som vågar spekulera i när servrarna eventuellt kommer att fungera? Eller är min lediga arbetsdag helt bortkastad?

Det är väl en gissning som vilken annan. Men om du tar D3 i åtanke så är dagen spelande inte mycket att hoppas på.

Av Nerus
Skrivet av GizZm0:

Jag försöker se på det med erfarna ögon. Releaser är alltid så här, men jag har väl haft tur. Har spelat i min stad totalt 7h vid 3 olika tillfällen. Inga connection problem eller liknande. Så för mig fungerar det fin fint

Vilken server spelar du på då?

Av Nerus

De var ju inte helt dumma heller. De ger sig inte på företag för då hade det blivit eld i röven på politikerna, när företagen satt sig emot.

Men på individnivå är det lätt att köra över. Bara ignorera till det tystnar.

Profit.

Av Nerus

Varför göra en ny användare för att ställa denna fråga?

Av Nerus
Skrivet av LINJEinc:

synd man inte kan koppla in en floppy, man har ju transport tycoon liggandes så, 4 disketter el. nått, i fin vit kartong

Transport tycoon deluxe finns ju som freeware, spelare senast igår. Openttd heter det i den formen.

Jag skulle mycket väl kunna tänka mig testa detta!

Av Nerus

Jag skulle nog vågat på att se till att de får laptop med Ubuntu på. Vilken budgetlaptop som helst blir seg efter ett tag med windows. Samt mindre risk för oavsiktligt installerade program.

De verkar ju inte lira AAA spel heller så det borde inte ge dem någon huvudvärk.

En tanke!

Av Nerus
Skrivet av Roger W:

Andra porten är väl bara 4x om jag inte minns rätt? Känns inte att rekommendera för Crossfire, även om det ändå knappast är relevant för trådskaparen.

LX är ett "snålbygge" (som sagt inte ens kylflänsar på VRM:erna) men lär i och för sig hålla lika bra i verkligheten.
Såg att det finns ett LX-2 på prisjakt. Nån som vet nått om det?

Ja det var ju precis det jag sa? Att jag inte rekommenderar att köra crossfire på det. Jag skulle inte rekommendera någon att köpa ett extra hd6850 idag i vilket fall.

Att kalla LX ett snålbygge är väl att ta i, som du säger så kommer det säkerligen att fungera alldeles utmärkt. Om du ser till det angivna behovet så tycker jag inte att det på något vis fattas något. Det kan du inte heller seriöst påstå.

Av Nerus
Skrivet av Wolters:

Ja, som jag nämnde tidigare så skall datorn främst användas för att just köra Camtasia Studio, Google SketchUp och MS Office. Det mest krävande datorspel som han för närvarande kör är Minecraft (jo, det är sant!).

Han har alltså redan ett Fractal Design R3-chassi, och vi har köpt en Intel Core i5-3570K - 4 trådar / 3,4GHz (3,8GHz Turbo) / 6MB / Socket 1155, samt 16 GB RAM ( Corsair Vengeance 16GB - DDR3 PC-12800 - 1600MHz Low Profile ).

Vi skulle också vilja kunna återanvända grafikkortet, Radeon HD6850, samt en Corsair SSD-disk.

Kanske ett Asus P8Z77-V LK skulle kunna räcka mer än väl?

Jag skulle gått ner till ett Asus P8Z77-V LX. Sparar några hundralappar till, om du funderar på datorns prestanda är grafikkortet platsen du vill lägga dem istället.

Om du går ner till ett P8Z77-V LX så plockar du bort en port, samt SLI möjligheten, men du behåller alltså 2 PCI-E portar och möjligheten till Crossfire (vilket det är som gäller om du kör AMD grafikkort, som du gör).

Även om jag inte skulle gissa på (eller rekommendera) att du väljer att använda två grafikkort för en eventuell senare uppgradering.

EDIT: Om du inte har något emot att frångå Asus är DavidtheDooms alternativ också fullgoda.

Av Nerus

Jag tycker ni som länkar moderkort för nästan 1500 spänn är väl fräcka. Har ni några som helt belägg för att de korten skulle vara bättre på något sätt för de premisser som har angivits?

Det som gör att de kostar mer är alla funktioner och all utrustning på korten, inte kvaliteten, räknat inom samma tillverkare och krets. TS säger ju klart och tydligt vad det skall användas till och jag tror att vi kan utesluta behovet av tri-sli i 16x PCI-express till exempel.

Av Nerus
Skrivet av Toivo83:

slut?

kul att dom ger mig en nyckel igår och inom 24h ska man hinna testa skiten...haha

Betan var öppen över helgen, jag hade inte heller möjlighet att testa det mer än några timmar.

Var det bara jag som tycker det är lustigt att man bara kan dra byggzoner intill vägen? Eller bygger de själva utanför dem efter ett tag?

Av Nerus

Men för att återgå till topic:

De har tidigare sagt att de kommer nerfa de tanks som sticker ut som populärast, för att få en jämn spridning på användningen, och jag misstänker att det är en av anledningarna till att de nerfar artilleri. Det har ju faktiskt varit alldeles för mycket sånt på random tier X battles. Halva lagen kunde ju vara artilleri..

Jag kommer tyvärr inte ihåg min källa, har för mig att jag tom. såg VD:n säga det på en video?

Av Nerus
Skrivet av Pope:

Kom 8.2 live idag? Jag har missat en del, drog hem en 580mb stor patch förut och den inkluderade nya US tanks men inga kinesiska.

Nej, det var en vecka sedan!