Inlägg

Inlägg som lynar har skrivit i forumet
Av lynar

Gräv ner den i backen! Sen gör du ett galleri, du kommer få en 10:a av mig

Av lynar

Jag är nog ensam om att ha köpt Titanic Soundtrack vid 9 års ålder för egna pengar.

Av lynar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av P-NILZ
Släng inte snus i avloppet, det kan bli igensatt. Om du nu använder portionssnus dvs.

Kör för det mesta portion. Det visste jag inte, tackar

Av lynar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av No
Jag tror jag är ensam om att ha en kremerad katt i bokhyllan.

Min moster har en kremerad hund i bokhyllan. Close one

Av lynar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Solstice^
Vart är de andra konsolerna nu då? Sålt dem eller dödat dem?

XBOX:et gav jag bort till svärfar på fyllan, och PS3:an sålde jag till en kompis till underpris. Även detta under inverkan av berusande medel (ångrar detta som FAN)

Av lynar

The House Bunny

Av lynar

Att från att ha ett xbox, PS3 och ett WII för 2 månader sedan, ha kvar:
Ett trasigt wii (misslyckad chippning)

Av lynar

Dricker 3,5or, funderar på om man ska dra igång nått lir på datorn

Av lynar

Varning Jag fick IG i förklaring Varning

Jag drömde att jag blev kittlad tills jag dog när ja var liten.. Det var äckligt, vaknade och kände att jag blivit kittlad i några sekunder.. USCH läskigaste jag varit med om..

Sedan så har jag varit med om den där atombomben också.. Jävligt härligt faktiskt enligt mig! Man tänker att snart dör jag, fan så shönt (shönt på ett underligt sett) och jag VISSTE att det skulle finnas ett liv efter det så jag var bara förväntansfull.

Jag är relativt wierd irl, det kanske inte bör nämnas

EDIT: En gång när jag hade halsfluss och feber så dagdrömde jag (fast jag var mer (vad fan säger man trött/sovigt ) tillstånd). Jag ramlade ner för någon sorts räcke i ett 3 våningshus (inomhus) och jag ramlade och ramlade tills DUNS. Jag låg på backen och såg upp i taket. Nu var jag mer vaken än sovig (;)) Jag försökte röra på mig men det gick inte, jag fick panik och började sparka och slå och till slut så POF lossnade min kropp och jag vart helt vaken och vaknade med ett RYCK. Kollade upp i taket som jag såg i drömmen. Scary shit!

Av lynar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Cluefinder
Ni som säger att vi kunder som betalat i förskott kan "skylla oss själva"...har ni ens någon aning om vad ni pratar om?

Hur skulle ni göra om ni förlorade 28 000 på ett förskottköp hos just datorbutiken.com?!

Jag är själv där nu och lär aldrig se de här pengarna, jag får visserligen ta konsekvenserna av det och se till att beställa allt på postförskott numera men ni kan väl åtminstone komma med nåt bättre än "ÄGDA!" eller "Skyll er själva för fan".

De som säger "ägda!" och "skyll er själva" är med all säkerhet 15 åringar som fortfarande sitter på deras pappas delldator och har aldrig haft mer än ett par tusen i handen. Jag förstår hur du känner och jag skulle gärna vilja se att en sådan snorunge står framför mig och säger samma sak, om jag vore i din sits.

Av lynar

Till Fullmoon.

Hur många gram tjack tog du för att orka göra den där listan, haha

Bra initiativ dock

Av lynar

Från och med nu kommer jag alltid att handla via postförskott. Jag lider verkligen med personerna i åldern 16-2x som har jobbat i sommras för att få ihop pengar till en ny dator. Fy fan så jävla äckligt att ett så stort företag inte varnar kunderna på ett eller annat sett innan en konkurs.

Inte ens om Microsoft blev nya ägaren av datorbutiken skulle jag handla därifrån. Får rysningar bara jag hör namnet.

Av lynar

Ett avgassystem och pengar

Av lynar

En stjärna gjord av ett moderkort

Av lynar

Jag läste på ett annat forum att det var en kille som hade tagit 2 drinkar runt 19,00. Han blåste "rött" kvällen efter (med 0,1 promille, men ändå)

EDIT: Blåste positivt kanske man säger

Av lynar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Printscreen
Diesel/bensinaggregat?

Du lär inte få ut någon speciell laddström ur en träningscykel, snälla

Jodå! Har du inte sett reklamen på animal planet? Bara man använder sig av lågenergilampor så går det bra

Av lynar
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fralle88
Älskar folk som klagar på lärare i skolan. Säger att de hatar dem och att de ger orättvisa betyg men sen gör de inget åt det. Varför kan man undra? Innerst inne vet de nog att man inte förtjänar ett bättre betyg men eftersom man inte vill säga att man är dålig på något ämne skyller man på lärarna.

Visst finns det dåliga lärare men de tar man väl itu med? Det har jag gjort iaf. De lärare som någon gång har gett mig (enligt mig) fel betyg har jag pratat med för att få veta varför de gav mig det betyg jag fick. Så som jag får höra av en del att lärarna är dumma i huvudet och inte kan lära ute, ännu mindre sätta betyg. de lärarna ska ju inte vara lärare och i så fall får man ta itu med det också.

De elever som fick bra betyg när jag gått i skolan var inga fjäskare , de fick de betygen för att de förtjänade dem. De som klagade mest på lärarna var de de med dåliga betyg, dålig diciplin och låg motivation som endast gick till skolan för att de skulle få CSN-bidraget.

Vad i helvete vet du om saken? Jag och några var nära att få en lärare avstängd. Han gav snygga tjejen i klassen 2 veckor extra för en uppsats vilket jag och några till tyckte var dåligt. Han höll fast i saken, och det gjorde vi också. Jan-banan, molusk-Jan, bölden. Ni som går på Norrköpings Johnbauer-gymnasiet vet vem jag menar.

Av lynar

Ilja.. Du är bara för shön!

Det jag brukar göra på trista möten är att stänga igen öronen, tänka på något annat, fumla iväg i tankarna. Mmmmm, det är shönt det!

Bild2 längst ner till höger. Jag skulle kunna ge 100 kronor om din granne vid mötet fick se den bilden av misstag. Hur fan skulle han tänka.

Haha, tack Ilja, du har än en gång gett mig lite ljus i min trista vardag. Denna och tidningsartikeln (din avatar) är det jag syftar på.

Av lynar
Av lynar

Jag har en snusdosa med Fordmärket på. 20 spänn så är den din Jag har dock ingen lucka i min, jag spottar ut snusen på backen. Alternativt toaletten (om jag är hemma, eller under annat tak)