Inlägg

Inlägg som .:B9:.SiNNeR har skrivit i forumet
Av .:B9:.SiNNeR

för hårt överklockat ? pröva att sätta den på orginal & byt drivrutiner . kolla om det löser sig , jag hade ett sådant problem en gång.

Av .:B9:.SiNNeR

Din ritning visar dock fel tyvärr, jag tillkommer med en ritning i kväll . ljuset visar inte så att du får en svävande gris . den till synes är fortfarande bara nere i hålet. det är som en spegel ,om grisen skulle tillsynes sväva utanför ovanför hålet så skulle detta inte vara möjligt med bara speglar . du ser fortfarande bara grisen nere i hålet . ljuset kan inte ge den typ av projecering. grisen finnes fortfarande under en vågrätt linje under den öppna circeln.
samt de bilderna på den andra apparaten( med fisken) är fejk . de är inte tagna från apparaten utan manipulerade i tex PS , där av fejk så där har jag inte heller fel . fotot är i dagsljus på bilden i vardagsrummet . så det har inget med att göra om apparaten funkar som jag beskrev den tidigare så jag har aldrig sagt ngt fel !

Av .:B9:.SiNNeR

ursäkta ? jag förstod apparaten tillslut ? jag var den ända som förstod den , hur den fungerade . ni fattar ju inte hur den fungerar & så tror ni att den är ngt den inte är, totalt blåögda. jag ville bara att ni skulle tänka till lite & förstå hur allt fungerar , inte så att ni blir lurade av allt möjligt som. det är inte den 1:a april än .

klart allt spårar ut när folk kallar mig lögnare & dum i huvudet när det är dem som säger det om mig som har kola i huvudet. klart man lackar ur.

Av .:B9:.SiNNeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mellwing
Alla som gnäller på Sinner, TÄNK efter, vad gör en spegel?
Om ni kan svara på det vet ni varför inte grisgrejen funkar som vissa här verkar tro... Och om ni inte kan svara på det ska ni INTE gnälla på honom om IQ ^^

tackar ! äntligen ngn med en fungerande brain

Av .:B9:.SiNNeR

nice . men den kommer säkert att komma ut nästa sommar . de sade för länge sedan att den skulle ha släpts nu redan .. men man får väl ha en extra hd i lådan bara för xp samt en för vista

Av .:B9:.SiNNeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av adamj
nä sluta nu bråka..men nu undrar jag hur det är med grisen från alla andra utom just dig, sinner...från vilken vinkel kan man se den?

edit: ser aldrig att grisens öra går ur bild?

men tänk lite själv . logiskt , om det är bara speglar nu som gör att den funkar (hela insidan på den ufo formade prylen är som en spegel) . hur kan den då få föremålet att synas utanför objektet . dvs du kan aldrig se en gris eller ngt annat föremål utanför cirkeln , vilket då leder till att den lutning som du får se grisen i är max om du vill att hela föremålet ska gå att se samtidigt . . det är bara så . punkt. borde väl alla fatta.

sen för det andra, ser du inte att en del av grisen kommer i underkant avcirkeln vid ett tillfälle på filmen`?. om du inte ser det så borde du kolla upp din syn för du ska inte få ta körkort så länge jag finns på trafikerade leder haha

Av .:B9:.SiNNeR

p180 . snygg & tyst

Av .:B9:.SiNNeR

mitt gamla som nu är slaktat var i rent 5mm aluminium samt rostfritt stål den vägde kring 37-40kg samt att den var i htpc stuket . undrar vad den skulle ha vägt som fulltower

Av .:B9:.SiNNeR
Av .:B9:.SiNNeR

det går att betrakta den från max den vinkeln som visas i filmen ,(som ni ser i filmen , grisens ena öra går i underkant av cirkeln vid ett tillfälle . tro ni inte mig så kolla igen så ser ni att jag har RÄTT ) vilket är väldigt mkt ovanifrån . det är bara att inse detta. Jag vill ha bildbevis om ni vill bevisa att jag har fel & mina argument har inget med att jag vill smutskasta er eller ngn alls . inte ens bråka med lillgrabben china (16 år), syftet med argument är att man ska få tänka till lite ur ett normalt aspekt . tja normalt i den del att vi är människor & naturligtvis så är vi nog ganska frågvisa av oss & vill hitta förklaringar till hur saker & ting fungerar , om vi inte har dessa egenskaper så skulle vi inte tex ha detta forum eller ngt med elektronik i huvud taget! så var god att tänk till lite för sakens skull nu när ni ska skriva tillbaka ang det jag skrev nu . är vi mogna eller vill ni inte inse att allt är inte alltid som det kan se ut för tillfället ?
eller ?

kom ihåg nu att vi inte ska bråka mer

Av .:B9:.SiNNeR

nice . skulle kunna bli en ryggsäck av lådan bak på ryggen ? eller ett jetpack `? då får du grenrören för till & frånluft

Av .:B9:.SiNNeR

om skärmarna visar riktiga 8ms så ser man inte ngn skillnad mot en 4ms

Av .:B9:.SiNNeR

svenska testerna är små & väldigt enkla - danska är stort 40 frågor

Av .:B9:.SiNNeR

? gör ett test själva då & fuska inte . http://mensa.dk/index.html

detta test får man bara göra en gång per år .

sen att ni fortfarande tror att speglarna gör jobbet . så köp prylen då , men glöm inte att jag varnat er för att den inte e ngt speciellt . shit fattar inte att ni kan vara så blåögda .

Av .:B9:.SiNNeR

bf2, 27 år

Av .:B9:.SiNNeR

nice

Av .:B9:.SiNNeR

skulle vara nice om man kan koppla en till radiator till den eller en tank .

http://www.bit-tech.net/modding/2006/02/14/spiderman_by_gotal...

wow gotall e världskändis

Av .:B9:.SiNNeR

hmm nice . konstig vinkel fsb får uppe i hörnet det ser nästan photoshopat ut

citat:Ursprungligen inskrivet av JimboSwe
Den här är också rätt mysig: http://english.chosun.com/w21data/h...0603080019.html

hmm min projector ger större bild sitter 3.5 meter ifrån

Av .:B9:.SiNNeR

det har väl bara skrivits updates 1 gång .. av mig . hur som gotall . en ide som jag arbetar på just nu är att göra en arm i nästan bara plexi. det verkar bli ganska så nice . jag vet att du kan göra det bättre . lite plexi samt lite metalltråd som får funka som muskelsenorna .

Av .:B9:.SiNNeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MegaN00bie
Du sa förut att du skulle gå till jobbet. Var du seriös? Barnarbete är förbjudet i sverige (och många andra länder).

jag ljög . jag tog en taxi .

vad skulle resten betyda =? att mina anställda är mindreåriga .

du är lurad . köp den då ! du kommer att förstå ( kanske ) att den inte är som du tror när du får se den . vissa , liksom du har mindre i IQ & kan inte riktigt förstå vissa saker .jag har 165 jag förstår hur den fungerar .