Inlägg

Inlägg som .:B9:.SiNNeR har skrivit i forumet
Av .:B9:.SiNNeR

priser över 100 dollar typ ge mig jag köper 10 st

Av .:B9:.SiNNeR

hmm får man göra ngn del till dig . jag har ett huvud på lager på jobbet ngnstans tror jag , ska se efter. annars kan du göra en gipsavgjutning av ditt eget huvud, gjorde det till hallowen en gång för 10 år sedan. tag folie lägg på hjässan . sedan börjar du med små bitar ljipsbindor . när du täckt större delar av ansiktet & det torkat . tag av . börja sedan att bygga ut formen med mjuk spackel . sedan kan du slipa ner det . ( jobbig förklaring men du fattar ) efter att du har arbetat in ett fintlager . sandpappra . så gjorde jag , sen ristade jag in (i ditt fall kan du använda din dremel) mönster så att det såg ut som huvudet var i olika delar .lite popnit sen sprayade jag det silver .. när allt hade torkat så klarlackade jag det , vipps ett robothuvud , enkelt ! det såg verkligen ut som metall pm mig om jag ska bygga ett åt dig .

Av .:B9:.SiNNeR

badar du varmt . bildas det ånga på vintern . rekomenderar inte att göra det . komponenterna i datorn kommer att ta fetskada . sen måste du ha en vattentät skärm . bygg in datorn i ngt rum brevid . dra kabeln igenom till badrummet.

Av .:B9:.SiNNeR

kul om du kunde läsa igenom hela tråden innan du svarar kanske . då återkommer jag

Av .:B9:.SiNNeR

visst du . laser . problemet blir dock snarare med hur små speglar de kan göra för att få upp tillräkligt bra upplösning & det är nog bäst att ha den i en "behållare " för du vill väl inte bränna fingrarna av dig eller ? så för denna teknik så måste man ha det . tänk först . jag har inte sagt att den är fejk men det går troligvis inte att ha den i vardagsrummet . tänk om ngn blir klåfingring , som små barn kan bli , aj aj aj. tror nog att oled har större chans att frambringa bra bilder än laser.

Av .:B9:.SiNNeR

min polare har en liknande dock så klarar den högre upplösningar .. nä just hans är 24" wide grym bra bild . bra för cad

Av .:B9:.SiNNeR

jo . men som sagt . förresten är det ngn som sett filmen med Ewan McGregor The island . där har xbox ett vr rum hmm hologram . fast det rummet verkar slutet så med lite laser över under & på sidorna igenom en gas så kanske om 30år , så kanske det funkar . men hmm jobbigt att få plats med ngn sådant i ett hem .

Av .:B9:.SiNNeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av adamj
sinner: du vägrar tro på folket som har såna/har sett såna bara för att du e pucko? eller vad är det med dig? "fan datorer mindre än ett gigantiskt hus är omöjligt...om 20 år kanske vi kommer att ha datorer som är som ett rum" ...hur stor är din dator?

är du dum eller ? speglar kan inte projectera ett föremål upp i luften . har du sett filmen . eller bilder på hur den är byggd . när hans kör ner fingret i hålet (lät snuskigt) så syns det vilken lutning maxgränsen går på . men du kanske inte kan se sånt.

Av .:B9:.SiNNeR

jag hade en 148 som jag fick upp till 3100 stabil med mitt skräp mobo . sålde den för 2200

Av .:B9:.SiNNeR

haha intel kanske köpte ägaren för skype för 35 miljarder oxo

Av .:B9:.SiNNeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Frasse.org
Du ser den sålänge den befinner sig med en spegel bakom sig därifrån du kollar, men tror den ligger så djupt så det inte går att se från sidan utan att det ser bra ut från alla håll.

Jag har varit i en sån där gadgetbutik som har allt såntdär och kan lova att den är riktig, faktisk ganska cool, en sån i liiite större format med typ en irlstor gris vore grymt som saaatan

du det går inte att se från alla vinklar . kan du se runt hörn utan speglar eller `? så svaret är nej , maxvinkeln på höjden för att se grisen är precis som på filmen . rätt lamt igentligen . ganska så .

Av .:B9:.SiNNeR

grisgrejen funkar . den är nere i ett hål på ett djup. spegelreflektionen får en att tro att den är högre upp än vad den är därav så bildas det en bild . mer som en spelgelbild . kolla noga på filmen så ser ni att hålet där grisen är i ( cirkeln) kommer i överkant i ngnt ögonblick då ser man att grisen är nere i hålet imed att cirkeln täcker en del av grisens öra , detta är ett gammal trollkarls trick . har ni varit på grönalund ngn gång . där har vi skratthuset , finns liknande saker där inne . samt i spökhuset , där ser man sin hand när man sticker in den i ett skålliknande föremål i väggen , men tänk på nu att grisen endast syns när man tittar ner mot hålet . inte om man tittar på den i 90graders vinkel

Av .:B9:.SiNNeR

hehe , snart kommer kidsen i framtiden klaga på att man har 2gb minne på graffekortet .

Av .:B9:.SiNNeR

kanske innan ni fanns , så hade jag ett Diamond Stealth S220 med faktist 4mb ram!!!! yeah quake 1 flöt på den

oomg dimond lever fortfarande

http://www.diamondmm.com/viper.php

Av .:B9:.SiNNeR

aha du kommer att göra ngt som .... newermind . hmm en docka . & ngt som ser ut som viruset från R E filmen . hmm ska du göra ngt läskigt nu en humanoid on virus ?

Av .:B9:.SiNNeR

in flames levererar inte direkt ,,, ett mkt överskattat band.

Av .:B9:.SiNNeR

jag stod oxo bland dem i fronten i sommras . jag å mina 20 polare . mkt ungar oxo ngr spydde . men kul att även den yngre publiken gillar maiden ,. trodde att man skulle kunna gå ut senare men svett från 20tusen pers från fronten ger en en sådan märklig doft .. jag filma lite med mobilkameran oxo kanske ngn av er blev med på film

Av .:B9:.SiNNeR

jo tack . läs gärna igenom deras attetyd oxo tack

hologram där de visar en 3d- bild som kan betraktas i alla vinklar med 3d djup . där det hela kommer från antingen ovan eller underifrån kommer inte att kunna fungera, så är det. det är att fånga ljuset å få det att stanna i luften , det krävs över & underprojektion med lasrar där lasern roterar i enorma hastigheter & där de möts i en gas (av ngn slag) bildar en bildpunkt , för att oxo gasen skall hållas i chakt så krävs även en anordning för denna, tex ett rör . typ ett glasrör . annars blir det en 2dbild utan ngn som helst holografisk anknytning då den bara kan betraktas i en vinkel . denna leksak från en tid tillbaka gav en typ av holografisk bild
http://www.atarihq.com/museum/miscatari/cosmos.html

vilket klargjordes med spegel samt en eller flera holografisk filmer . det är mer utav en holografisk bild än den från io2 .

Av .:B9:.SiNNeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Notten
Finns inte ens hälften så många användingsområden för en sådan skärm som det finns för IO2 eller fogscreens teknik. Med dessa skulle du kunna rita upp en hologram som du kan gå igenom och även(som man redan kan göra med 2Dbilder) manipulera dom med händerna.......helt riskfritt dessutom.
En glassskiva som roterar i hög fart låter som en ytterst klumpig lösning utan många användningsområden. Vem skulle vilja ha en 42tums glaskiva rotera i vardagsrummet i 3000rpm? Eller någon annanstans för den delen.

KAN ni fixa fram bevis då . era barnungar ,

det finns ingen teknik färdig som funkar idag , kan inte ni bara fatta det . ni tror ju på allting , lurade , lättlurade småbarn ,

användningsområden för en roterande skiva , jo ritar den upp en 3dmiljö så kan man se den från alla vinklar , de kommer att använda den i luftfartslederna , flygplanskontroll tornen kommer ha användning av denna teknik då de ser hur & vilka banor planen flyger i vilket är livsviktigt . det stämmer . men att ni tror på vad io2 skriver , de har ju bara massa lull . inget att komma med samt att deras bilder är hårt manupilerade.

Av .:B9:.SiNNeR

ja . det finns ngr som utvecklar en hologram skärm ( artikel har skrivits i IV )
där en skärm , igenomskinlig roterar i mkt hög fast med pixlar som lyser up titt som tätt . därav visas det upp en bild (ögat hinner inte reagera på att skivan roterar , den syns inte ens ) som visar ett ljup på 3d i alla vinklar det e nice,. nu när oled är under utveckling så tar det nog inte lång tid innan vi får se större produktioner av den