Inlägg

Inlägg som .:B9:.SiNNeR har skrivit i forumet
Av .:B9:.SiNNeR

jag vill ha den men fixa dit en 120mm fläkt . grymt

Av .:B9:.SiNNeR

raid 101 XT . windows på det - lol

Av .:B9:.SiNNeR

aha! nu är du i farten igen . längtar till när du använder mina gamla slaktade chassi delar i aluminium..

Av .:B9:.SiNNeR

packar du upp rarfilerna till en annan hd än den filerna ligger på så blir resultatet olika oxo

Av .:B9:.SiNNeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MOrKiz
Jag bänkar lite över 100kg så en vikt på 2-3kg känns inte så jobbigt...

Edit: stirra dig inte bind på hastigheten highlaj...

jag maxar på 120 kg så 2-3 kg mer är urtungt

men om inte dennna prolle kommer att släppas till oss vanliga, synd för den är inte snabb nog för en htpc men lite oc på den borde ju kunna göra susen om den nu utvecklar så lite värme??

Av .:B9:.SiNNeR

varför orka producera en sådan lösning om den inte fungerar , dvs de stora produktionskostnaderna ett sådan produkt måste ha . nya maskiner mm. blir bra mkt dyrare att tillverka än en i coppar samt heatpipes . hmm måste ha - dock kanske byta till en tystare fläkt

Av .:B9:.SiNNeR

runt 26-28 tusen för spel datorn

Av .:B9:.SiNNeR

jag köpte min på mycom

Av .:B9:.SiNNeR

ett p-180

Av .:B9:.SiNNeR

thermalright xp-90c om du vill ha en som tar minst plats! dessutom ger dig runt 33 grader idle i ett 22gradigt rum vid (opteron 165 @2.8ghz ) med en 120mm fläkt på låga varv

Av .:B9:.SiNNeR

såg att det var den nyare modellen . my bad hade för mig att den äldre modellen hade en föregångare i sig

Av .:B9:.SiNNeR

mac prolle till intelprolle är väl rätt bra gjort!

Av .:B9:.SiNNeR

Jag känner fler som har gått övet till luftkylning , för luftkylning behöver inte väsnas

Av .:B9:.SiNNeR

Dåligt med så få kortplatser , eeh kortet var visst snålt på det mesta, bara för bench, tråkigt

Av .:B9:.SiNNeR

lol . en fråga bara . du som är så grym på att gravera , ska du inte gravera in i "köttet" på dockan oxo ? vore ju nice, då du har skills i det hela.. eller `? vi vill oxo se ådror..

vore nice om man graverade in spår i armarna sen & lägger i röda glowwires där som ådror .. lysande ådror ..

Av .:B9:.SiNNeR

AMD vinner mer fin mark i servervärlden nu ialla fall
, så där får amd + i kanten . de har ju fått sina prollar till fina varumärkens servrar.

Av .:B9:.SiNNeR

B att du ens orkar svammla vidare med påstående utan grunder. Det var som jag förutspådde, att du skulle återigen fortsätta denna tråd med skitsnack som vanligt, var god att tillägga fakta till tråden i fortsättningen istället för dina påfunna tankar om vad jag vet. inte så att du motargumenterar mig i ämnet utan allt runt om, vilket inte är relevant . 20p ska vara 120p , så jag förstår mig på vad du sysslar med. Helt enkelt så är du en sådan människa som måste vara bäst ( du klarar inte av att ngn som jag fått svara på hur dessa uppfinningar fungerar innan dig.). jag tror du vet vad jag pratar om för ditt sätt att alltid lägga dig i, tro att du ska hjälpa de svaga för att få dig själv att må bra. & att du måste få dina ord att gå igenom hela tiden, du upprepar dig ständigt om samma sak hela tiden, som det om motalapojken . du har nämnt det 3 ggr nu fast jag svarat på frågan. du har behovet att låta dig höras hela tiden, du lyckades inte klämma till mig på den punkten, vilket du så gärna ville. detta leder då till att du måste fortsätta dra upp det för du har ingenting annat att säga. Du försöker bara fördumma allt jag säger, ett ytterligare tecken på det är att du fortsätter & fortsätter & fortsätter få mig att låta som om jag fördummar alla andra, om du nu kan lära dig förstå vad jag nu sagt flera gånger är att jag inte tycker folk e dumma, även blåögda människor behöver inte vara dumma, vissa kan ju få tänka till istället för att tro vad andra säger, det är ju det jag försöker att hjälpa till med. att allt som visats i detta forum inte alltid är var det ser ut att vara. grisprodukten visade ju sig bara vara en simpel synvilla vilket många trodde från början var en högteknologisk pryl. det vore ju synd om flera köpte den utan att tänka till, dvs impulsköp. m.m . Sen kommer du & får mig att låta dum & elak. bara för att du vill få dina behov i att känna dig bäst tar du parti där majoriteten var högst, den majoretet existerar inte nu när de förstår att saker inte alltid är vad det ser ut att vara. vilket gör dig till en skitsnackare.

nog med kallprat.
nu till svaret på varför du tycker de andra är dumma.

tror du verkligen att ditt platta snack & svar kan ironisera det jag säger har du fel. att jag inte har ngn länk till vad mina logiska förklaringar grundar sig i stör dig. vilket visar att du inte klarar av att vissa människor förstår saker bättre än dig själv . nu vet alla andra det också. att var du än säger, är bara för att få dig själv att må bättre, inte för att få dem att förstå bättre eller på ngt som helst sätt få dem att känna sig bättre än dig.
de andra behöver inga länkar till vart det grundar sig i. vilket du dömmer ut dem till att behöva för att förstå.

Av .:B9:.SiNNeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=Mr_B=-
[B]".

Jag tolkade det som att eftersom du gjort dig besväret med att kolla upp boende ort, och gissa på en ålder, så syftade du på att idiotförklara honom, och därmed alla 15'åriga, och / eller Motala bor.

Sen är jag inte säker på vad ditt återkommande svar här gör med din trovärdighet.Kan man inte lita på att saker du säger stämmer? är det bara dina egna ord och åsikter som inte är med verkligheten överensstämmande, eller gäller det lite allt möjligt?

Jag är ledsen, men du ger över huvudtaget ett negativt, och oseriöst intryck som 'person' och det påverkar givetvis min uppfattning av den information du behagar delge, eller inte delge oss, på ett negativt sätt. Det ger att "jag slutar läsa nu" känns mest som 'jag har inga bra påhittade argument kvar, såjag hoppas det här trollet lever vidare på egen hand'.

Ledsen, hoppas du kan leva med det, det är bara min åsikt, och inget jag har ägnat någon längre tid åt att analysera.
Trevlig helg på er alla.
B! [/B][/QUOTE]

Det du försöker framföra , tyder på att du har sjuka behov av att höras (Allt du har kommit med har ju bara varit om att försöka vara bättre än mig ). Ditt trovärdighet existerar inte i detta universum, du har inga som helst argument som kan föra din talan vidare, allt du säger är att jag är dum för att du inte förstår mig( precis som i medeltiden, allt man inte förstod var farligt & ond magi ), varför gör du inte det för? jo du har inte samma kapacitet som jag i att tänka logiskt, vilket gör dig rädd & hur ser man att du blir rädd jo du försöker att smutskasta allt jag har att säga vilket är givna svar, vars korekta analyser grundar på ett sunt logiskt tänkande vilket du inte befattar än. du måste lära dig att leva med att vissa kan mer än dig, jag vet att vissa är bra mkt bättre än mig på att oc sina datorer. allt handlar om erfarenhet. jag har bra erfarenheter i allt jag skriver om nu , du har inte det än. allt du vill som sagt är att skapa kaos så att ingen av de andra ser att det är du som är bakom flötet. DU förhindrar även andra igenom att förpesta mina ord så att även inte de förstår vad jag skriver. istället för att låta dem tänka till & visa sina potentiella förmåga i att tänka själv.de kan förstå vad jag skriver men väljer bort det till det enkla, som infattar dina enkla tankar.

Jag hade lagt av med att läsa i denna tråd men en vän till mig nämnde att det snackas skit igen, vilket är oaccetabelt!

Du, att jag gör mig besväret att kolla upp vart han bor ? det står ju i hans sign , ingen ide att förklara mer för dig, du kommer inte att förstå förs du blir vuxen.men de andra förstår nu !

Jag ser även du inte är ngt annat än en tonåring. ditt sätt att skriva på. din tankegång. lek inte med elden. du kommer bara bli bränd. Jag vet tom vad du kommer skriva som svar på detta.
dina ord: återigen så visar du att du ser ner på andra, att du ska vara så överlägsen är ju onekligt läskigt bla bla bla . mitt svar på detta är i förväg. Du har inget att sätta emot. du är rädd för oss som har det lätt för oss. vi som kan & förstår - du kommer dit när du blir vuxen... kanske. & låt mig nu inte grundanalysera ditt beteende. detta är bara ett vagt utkast . & säg inte nu att jag har fel .jag har läst 20 p psykologi.

Av .:B9:.SiNNeR
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=Mr_B=-
Men snälla nån, "ingen bör smutskasta någon annan", säger du, och i nästa andetag låter det som om du idiotförklarar alla Motalabor, och alla 15'åringar. Eller det är okaj, eftersom det inte är riktat met en person som sådan?

Äh, varför skriver jag det här inlägget äns, Sinner har ju slutat läsa den här tråden...
B!

"så borde du förstå att du har mkt att lära dig" har du också svårt att läsa vad som skrivs innan du börjar klaga som vanligt `?

1. vad har det med motalabor att göra `?
2. vad har det med småbarn att göra ?
svar : inget

vad menas då med det ?
svar :enkelt , det menas att även han borde kunna lära sig att man borde läsa innan man skriver.

förstår du nu? & snälla kom inte med ngn dumt skitsnack nu va.

Av .:B9:.SiNNeR

jag minns när win 98 kom ut . alla var emot den . sen kom win xp den skulle ingen köra ! nu sitter ju 99% med den & 99% kommer sitta med vista om 3 år - 1 % med linux