Inlägg

Inlägg som marcusOCZ har skrivit i forumet
Av marcusOCZ
Skrivet av Frux:

Så 1,3 kFPS då, eller hur skriver man?

Haha. Kilobild per sekund faktist. Skrattar så kaffen sprutar här.

Av marcusOCZ

Vill gärna ha det moderkortet och minnena. Nöjer mig med 9000 24/7 tack.

Av marcusOCZ
Skrivet av Siimuliize:

Redan köpt men blir inget nytt bygge utan en refresh på befintliga. så byter ut mitt dark hero mot apex encore och 13900k mot ett 14900kf då de i vissa fall klockar bättre än k. Dock förlorar man grafik delen men sitter på en 4090 och en i hyllan extra från sponsor så kan inte bry mig mindre. Fick i dagarna ett viper extreme 5 8200mhz som ska lekas med och testas till max. mina ek radiatorer från quantum serien var skit måste jag säga så går tillbaka till alphacool och ska köra 2st utav deras nya 360 monsta raddar med t30 i push pull config.

Hahaha min fru fick en LV väska utav mig för 20k så hon har inte mycket till att våga öppna munnen och klaga. 60 fan grattis i förskott.

Inte riktigt där än, och har inte heller bråttom
Men jag vägrar bli för gammal. Tycker sånt här är skitskoj fortfarande.
Min nuvarande 12900k är en riktig citron av en cpu. Gör 5200 stabilt med frame, men herregud vilken tråkig minnekontroller jag fick. Inte en chans med mer än 6400. Men klarar knivskarpa timings i stället som väger upp.
Grattis med nya grejer. Tror du kommer få skoj!
https://www.amazon.com/TEAMGROUP-T-Force-6800MHz-PC5-54400-De...

Är lite inne på det kitet med just Encore. En jag känner lite sedan gamla dagar kör det i 7400. Inte så illa med 96GB ram. Han håller på med en tredagars test nu.

Av marcusOCZ
Skrivet av Siimuliize:

https://www.youtube.com/watch?v=8b1uGhUrVLY

https://www.youtube.com/watch?v=mHjItd7ADvY

Här har du asus värstingar

Får se vilka utav dessa två blir till min nya bygge.

Encore lockar verkligen. Sitter på köpknappen med 14900k, och ett kit med 2X24GB 8400mhz. Får bli sista rycket innan man blir 60. I alla fall min ursäkt till frugan

Av marcusOCZ
Skrivet av Swedishchef_90:

Finns väl flera spel där dem modifierar dll? Physx gör väl det bland annat...

Hur många competitive spel är det där Physx ändrar på dll's?

Av marcusOCZ
Skrivet av Holmgren3n:

Det funkar utmärkt. Det är vad som används på alla Dormy varuhus t.ex. jag jobbade med Custom Fitting där i många år.

Det var dock 7 år sen sedan nu, men då körde dom bara det i alla fall och sist jag var i ett av deras varuhus såg dukarna ut att vara av samma kvalitet och märke.
Bilden är god nog, det finns små små hål i duken så blir inte lika bra som en riktig projektorduk men för golfspel helt klart gott nog.

https://www.bagaropilar.com/se/art/pilfang-vitt.php

Hittade den, och det verkar som om det är perfekt till ett pris som inte gör ont. Skulle det visa sig att bilden blir för dålig kan man använda den som backdrop för minskat ljud och rekyl. Tack igen!

Av marcusOCZ
Skrivet av Curik:

Nej, det gjorde han inte. Det är alltid bra att veta vad man pratar om, om man ska prata om något.

I så fall ljuger varenda källa. Vet du att han INTE gjorde det?

Av marcusOCZ
Skrivet av andersgog:

Besviken på datorerna eller spelet ?

Beror ju på vilka krav du har självklart. Med tidigare EA titlar i minne så kanske du kan få ut 30 fps med grejer enligt minimala rekommendationer.

Spelet är förmodligen en port, det är gjort i Unreal Engine, har en hel del fysik osv. Jag hoppas jag har fel och att jag är onödigt negativ, men jag hade inte hållt andan i alla fall.

Av marcusOCZ

Det är väl en EA titel? Deras minimala rekommendationer är ju en historia i sig. Oavsett 9600k eller 9700k tror jag du kommer bli besviken.

Av marcusOCZ

Hehe. Killen förelog att ta $1 för att ladda om ett magasin tillbaka i Battlefield.

Han har ju vetat vart detta går. Säljer sina aktier, börjar ta helt annan betalning till devs, får sitta i snickarboa, slutar/får sparken.

Av marcusOCZ
Skrivet av Holmgren3n:

Om du vill ha en duk för att slå bollar i som även kan fungera som projektorduk för en simulator kan du kolla på dukar för bågskytte.

Nu tog jag bara första bästa googling så inte undersökt mer än så: https://www.scancord.net/product/bagskyttenat-med-krokar

Dessa håller grymt bra och ska du ha den hemma lär en duk hålla en livstid om den är av någorlunda kvalitet.

Tack! Vilken bra ide!
Har du sett hur bilden blir på de dukarna jämfört med de som finns till golf?

Av marcusOCZ

Någon som vet om butiker som säljer impact screens? Vet om Nordic självklart, men hade ju varit fint med flera leverantörer.

Av marcusOCZ

Såg ut så här i demot på maximala inställningar i 4K. Allt av skaleringar var utgråat för mig så jag fick inte testa något av det. Men allt på högsta inställningar.

https://i.imgur.com/K8N5Lkz.jpg

Ingen direkt trevlig upplevelse. En hel del microstutters. Ser att både gpu och cpu usage är ganska låg. Räknar med en stor patch ganska snart.

Av marcusOCZ
Skrivet av superapan:

Ja och nej. Det finns en betafunktion där du med AMD Fluid Motion Frames kan dra igång det på alla DX11/12-spel på drivernivå. Inte samma sak som FSR 3 FG, och funkar inte lika bra.

”Verkar inte bättre”? Till skillnad från DLSS kan du använda FSR FG helt utan uppskalning. Då kan du inte gnälla över bildkvaliteten. Men tack för din analys.

Då behöver du nog läsa på lite. DLSS, och jag antar du menar Framegen, kan visst användas utan uppskalning och till och med med DLAA i en del fall.

Tack för din analys.

Av marcusOCZ

FSR's problem har aldrig varit prestanda. Problemet har alltid varit bildkvalitet. Det verkar inte bättre med nr. 3.

Av marcusOCZ
Skrivet av MrToasterable:

Söker tips på trådlösa gaming headset runt 2000kr prisklassen. Det jag har nu är ett gammalt skräp headset så allt är egentligen en förbättring.

Prioriterar lång batteritid, kommer användas enbart till datorn. Sekundärt hade en bra mikrofon varit bra, då jag pratar mycket i Discord/in-game och vill inte låta som att jag sitter i en plåtburk. Aldrig haft trådlöst till datorn innan så är det något speciellt att tänka på så kom med det. Undviker helst massa HUB:ar

Spelar mycket Squad, CS, etc, spel där bra ljud är guld.

Var i samma båt som dig och har/använde studiolurar innan, fast med kabel. Fick prova dessa som med lite eq i mjukvaran är riktigt bra.
https://www.elgiganten.se/product/gaming/gamingtillbehor/gami...

Dom låter absolut inte "gaming" i kvalitet.

Av marcusOCZ

Undrar hur mycket data det går med all reklam egentligen. Hade vart intressant at se en uträkning på det.

Av marcusOCZ

Tror det är asus som är de enda som har en extra HDMI 2.1a på deras 4090, alltså totalt 5 portar. Men max antal skärmar står som 4.

Av marcusOCZ

Är väl bara göra som BSG och hålla ett spel som Beta utan att släppa det.

Av marcusOCZ

Det sades likadant om G8 också har jag för mig. Riktig kabel och inställning i meny fixade den biffen. Oavsett, tar hellre 60fps i 120hz än 12 fps i 240hz.

Härlig clickbait på artikeln