Inlägg

Inlägg som gwyrlim har skrivit i forumet
Av gwyrlim
Skrivet av gwyrlim:

Hotspot shield. Jag har ingen tidigare erfarenhet av den.

Jag fick et automat-mail från Microsoft om Ovanlig inloggning. Jag har kollat och det är ip-numret jag fick från appen och tiden för inloggningen stämmer. Det ända skumma är att det verkar vara ett Tyskt ip. Nu har jag ingen djupare kunskap om ip nummer och deras lokalitet men det är nog titeln för en annan tråd eller lite googling. Jag gissar att det är helt ok och sa att det var jag.

Av gwyrlim
Skrivet av zisekoz:

Vad använder du för vpn-app?

Skickades från m.sweclockers.com

Hotspot shield. Jag har ingen tidigare erfarenhet av den.

Av gwyrlim
Skrivet av mickys:

Jag har kört us marketplace hela tiden men mitt konto på smartglass har alltid varit kopplat mot Sverige. Hur ändrar jag det? På xbox.com? Folk har alltid sagt att man ej ska röra sitt xbox.com konto och bara ändra i boxen. Vad säger ni?

Jag mitt konto är Svensk men xboxen usa. Jag har inte ändrat någon kontoinställning på bara valt att gå till xbox store i usa. Nu hamnade jag direkt där efter att ha kört vpn appen. Jag har dock provat att byta till us store med svensk ip men det funkade inte att köpa. Längst ner till vänster på www.xbox.com står namnet på regionen man är på och klickar man där kan man byta till den region man vill att xbox.com ska visa, även store. Jag har aldrig använt smartglass till att handla, bara webben eller boxen direkt.

Av gwyrlim

Provade att köra en vpn app på android plattan och gå till us xbox storen och nu är jag stolt? ägare till "Halo:Mastger cheif ...". Återstår att se om kortet blir låst, boxen bannad och stjärten smiskad men det verkar funka så här långt. Halo... installing säger Boxen. Kom dock på att jag provade inte att testa att köpa den på "vanligt" sätt direkt innan. Det kan ju ha varit något tillfälligt som nu är löst.

Av gwyrlim
Skrivet av mickys:

Kör du också usa marketplace??

Japp. Provade att köpa något från den svenska, via webben, och det funkade. Att köpa från usa har jag provat på både One och webben.

Av gwyrlim
Skrivet av mickys:

Efter senaste uppdateringen i preview programmet kan jag ej köpa assassins creed unity på marketstore us. Har de blockat den nu? Fler som uppdaterat idag elker igår som ej kan handla? Välj annan betalningsmetod står det

Sitter själv just nu och försöker förbeställa Halo:The Master Ch.... men får bara samma meddelande.
Use a different way to pay
Your purchase can't be completed with this payment option. Try a different or new way to pay.
Felkod: PBR9002

Testat både kort och PayPal. Är mig veterligen inte med in något preview program.

Av gwyrlim

Lite bittert känns det, även om man nog kan klassa det som ett ilandsproblem. Personligen spelar det inte så stor roll, svenska eller engelska. Men då jag har 4 ungar som har några år kvar till engelskan så valde jag att vänta på denna release. Får väl lära dom Xbox-engelska tills svenskan är på plats.

Av gwyrlim

Efter att ha identifierat lite SBS så fick jag igång LFS med fps stadigt över 75 och det funkade bra. Bara lite illamående som gick att härda ut. ETS2 har jag fått dra ner på minimum för att få upp fps'en men den dippar ibland ändå. Det blev mycket bättre på illamåendefronten. Tycker att ett GTX780 borde klara det men jag har kanske andra begränsningar.

Nu är det bara att träna för att vänja sig av med illamåendet(om det går) och vänta på DK2 stöd i iRacing.

Av gwyrlim

Så var det ja. Det hade jag ju läst och förträngt. Får ta och skruva lite på grafikinställningarna.

Av gwyrlim
Skrivet av Hulle:

Intressant, och tråkigt att höra. Annars är det ju många som säger att de kan använda DK2 länge utan illamående. Men det är ju väldigt viktigt att din fps aldrig dippar under 75.

Har du den senaste patchen för DK2-stöd till Trucker?

Jag kan köra 30-40 min åt gången iaf i ETS2 med DK1

/hulle.

Jaga måste nog kolla lite till på det. Jag tror att jag bara kom upp i kanske max 45 fps.
/Markus

Skickades från m.sweclockers.com

Av gwyrlim

Fick min förra fredagen. Blev sjukt illamående efter 30 sec i Euro Truck Simulator 2. Hade dåliga fps så jag bytte mitt 560ti mot ett 780. Jag har kört ETS2 i kanske 20 minuter men det är ingen behaglig upplevelse. Jag gissar att jag inte är riktigt kompatibel med riften. Tanken var att använda den i iRacing men framtiden får utvisa om jag kan vänja mig vid den eller inte. Lite besviken men jag tror det har mer med mig själv än med själva riften att göra. När jag bromsarin lastbilen i ETS2 och hytten gungar till så kommer illamåendet som på posten.

Av gwyrlim

Inside Sim Racing har gjort en review på det.
http://www.youtube.com/watch?v=EBozZK5iR9o

Kommer tyvärr inte delta, hinner knappt med mitt iRaceand:(.

Av gwyrlim

Det bara blev Woodman. Är det någon skillnad på dom?

Av gwyrlim

Jag räknade själv lite på att beställa alla delar lösa. Det mesta blev då från eBay och Kina. Hamnade på nästan 5000kr. Bara styrkortet var ca 1250kr(färdigmonterad). Kanske man kan jaga billigare saker men det känns som det kan vara värt att köpa ett färdigt kit. http://reprappro.com/Mendel är ju bara marginellt dyrare än vad jag lyckades plocka ihop.

Ska bli spännande att se hur ert bygge går.
/Markus

Av gwyrlim

Ja nu blev jag ju sjukt sugen på en sån.
Ni har inte på kul räknat på vad det skulle kosta att köpa lösa delar nu när ni har en bättre uppfattning om vad som behöver vara med? Jag gissar att man kan skippa en del saker som man sen kan printa ut och förbättra den med efteråt.
/Markus

Av gwyrlim
Skrivet av Morphond:

Hur gör jag för att få text ovanför mina grupper med tiles som på bilden? Letat febrilt, men hittar verkligen inget.

Håll in ctrl och snurra på mushjulet så du zoomar ut. Högerklicka på gruppen du vill namnge och väll "Namnge grupp".

Av gwyrlim

Man kan väll fundera på vad "mer produktivt och mer skrivbordsvänligt" innebär, kanske olika för olika personer, men för min del som inte har en tryckkänslig skärm innebär det att släppa musen och börja använda tangentbordet. Så att lära sig tangentbordsgenvägar kan hjälpa.

http://www.winsupersite.com/article/windows8/master-keyboard-...

Av gwyrlim

Ok, det här är helt OT:
Men någon har fel på internet;) Kan inte hålla mig. Att glas rinner är en myt.

Här är 2 sider om man vill fördjupa sig.
http://www.cmog.org/article/does-glass-flow

http://www.glassnotes.com/WindowPanes.html

Av gwyrlim

Pinsamt, det där borde jag ha räknat ut med vilken skinkhalva som helst. Var så inne på moderkort och chip-set. Tack för svaret!

Det innebär i alla fall att jag antingen måste byta moderkort och processor eller sälja minnena och köpa ny:(. Får ta mig en funderare på det.

Av gwyrlim

Socket A med stöd för high density minnen?

Hej.
Jag försöker uppgradera mitt system så att det ska hålla något år till och orka dra runt lite nyare spel. Billigt är bra så jag köpte 2 x 1Gb minnen på eBay.
Nu i efterhand så vet jag att minnena är 128x4(high density) minnen och stöds inte av via 266/333, stöds inte heller av K7 moderkort, om det nu är någon skillnad? Som jag tolkar K7 så är det Abits alla K*** kort. Rätt eller fel? nForce stödjer tydligen inte heller high density minnen.
Jag sitter på ett Kx7-333 så nu är det bara att byta mammaplanka. Har alltid kört Abit men nu ser det mörkt ut måste nog byta märke om jag har förstått och tolkat allt rätt. Tänkte att det borde ju finnas någon med ett Slot A kort och high density minnen här på forumet som kan bekräfta att det funkar ihop så jag kan köpa ett sådant moderkort. Vill inte byta min XP-M 2400+ riktigt ännu. Minna felköp i datorpryl sammanhang börjar tära på självförtroendet.

När detta är fixa blir det dax för ett nytt grafikkort, Geforce 3 rockar inte så mycket längre. hmm undra bara hur fel det kan bli....

Tack på förhand.
/gwyrlim