Inlägg

Inlägg som Demonlord har skrivit i forumet
Av Demonlord
Skrivet av Alle22:

En fråga, räknas en tft skärm som tv för radiotjänsten?

Nix det gör dom inte dock så tjabblar dom om man har ett TV kort i datorn/laptop osv

Av Demonlord

Jaha då ska vi se när VD:n för företaget blir åtalad. Finns en lag i staterna som heter Sarbanes-Oxley act SOX som går in när det har med fiffel att göra. VD:n har det yttersta ansvaret på börs noterade företag i USA så han riskerar upp till 20 års fängelse om dom nu tar detta under SOX överträdelse :S

Av Demonlord

Räkna ut själv här vad du behöver i PSU väg!!! http://www.thermaltake.outervision.com/Power

Problemet du har kan bero på flera saker antingen ett dåligt nätagg eller ett dåligt moderkort. Ytterligare 1 grej som jag har stött på innan är att asus och gigabyte produkter kan ha svårt att leka tillsammans ibland. Kompatibilitets problem. Men jag tippar på nätagget som är dåligt. Testa med ett annat nätagg funkar inte det kolla med ett annat gfx kort, Givetvis om sådant finns att tillgå. Prova kortet i någon kompis dator och se så det inte är gfx kortet som är dåligt.

Av Demonlord
Skrivet av Thomaseron:

Bara fick en kul tanke, och är inte ute efter att starta flamewar.
Dessutom köper jag nästan bara AMD-grejer, men när du nämnde kaffe-maskiner
och AMD så kunde jag inte låta bli att tänka:
Då kan de använda Bulldozer som värmeelement.

men ja...
Ska iaf bli kul att se vad som händer framöver.
Tror nämligen som jag skrivit tidigare i tråden att
detta kan vara bra för AMD.

Samma här ser positivt på denna nyheten. Köper själv bara AMD då jag utav erfarenhet tycker att Intels chipsets är skräp. Plus gillar alltid att hålla på underdogen

Av Demonlord
Skrivet av Zotamedu:

Jag tror du underskattar hur stor spridning ARM faktiskt har bland lågpresterande prylar. De har används i GPSer i 10 år, miniräknare, telefoner långt innan de blev smartphones, NAS, kameror och så vidare. Snart sitter de i varenda kylskåp och mikrovågsugn. Det är segment som x86 från Intel och AMD är väldigt långt ifrån. Atom är inte ens i närheten av tillräckligt billig och liten för att passa i mycket av det som ARM används till idag och har används till tidigare.

Du får inte glömma Smart TV apparater, Kaffe maskiner dom stora man ser på företag och kassa apparater

Av Demonlord
Skrivet av SebboD:

Eller så kan det tolkas som att AMD inte klarade av att konkurrera med sina x86-processorer och såg sig för efter andra alternativ.

Jag tror dock att det är ett sätt att bredda sin portfölj lite för att få in mer kapital och allt händer ju på servermarknaden. Tror inte att AMD kommer att lämna x86 arkitekturen.

Av Demonlord
Skrivet av FribBe:

Det är inte högre kvalitet på en dator bara för den råkar ha ett halvt äpple på baksidan.

Ja och nu är det ju inte Apple som tillverkar skiten det är Foxcon vilket bl.a. tillverkar prylar till HP, Dell osv. Jag kan ju inte påstå att Foxcon direkt är ett Highend företag jämförbart med ASUS, Gigabyte eller tex MSI.

Av Demonlord
Skrivet av Waowt:

Fattar inte varför ortodoxa och katoliker ska göra så stor grej av allt, dom reagerar på allt, protestanter är då som normala människor som förstår bättre, stör mig speciellt på katoliker.. :S

Bara för att man är katolik så reagerar man inte på allt. Det är däremot vatikan staten som reagerar. Det är stor skillnad på katoliker i världen. Exempelvis så kan du inte jämföra en katolik från Belgien och en från Italien. Katoliken från Belgien är mer liberal än Italienaren. Det finns även Protestanter/Lutheraner som är helt störda med titta bara på Lutheranerna i USA tex. Stämma Ozzys fd gitarrist Randy Rhodes när en tonåring tog livet av sig och detta efter att Randy Rhodes hade avlidit själv.

Det som man ofta ser att vissa religiösa människor gör är att inte skilja på religion och politik. Vilket jag tycker att man skall göra. Religion har inget i politiken att göra.

Av Demonlord
Skrivet av wartech:

Om det nu är så enkelt,simpelt och effektiv. Varför inte göra så från början?

För tekniken fanns inte då TPB startade nu gör den

Av Demonlord

Min var en Siemens S1 Marathon hehe jävla tegelsten den kunde man avliva folk med hahaha

Av Demonlord

Japp du kan ha win 7 på en disk med 4mb cache med det är den totala storleken som på disken som räknas. Cache minnet har med och göra med data överförningar antingen internt eller externt. Hur snabbt den reagerar om man tex kopierar eller flyttar filer till och från disken. Ett så kallat buffert minne.

Av Demonlord
Skrivet av Lurcazzus:

Hur lång tid tror du det hade tagit innan det var en mindre katastrof om Intel slutade skeppa cpuer samtidigt som AMD hade gått i konkurs?
Nästintill all datorförsäljning hade upphört med följder som att massa datortillverkare hade gått i konkurs snabbt. Det hade blivit kaos på många företag som helt plötsligt från att köpa nytt hade fått börja försöka återanvända gamla cpuer. Flera elektronikkedjor hade fått problem när de inte kan sälja nytt.
Flera IT leverantörer hade fått problem när de inte kan sköta sin åtagande. Hade blivit ett mindre kaos när folk inte kunde sköta sina arbeten längre då det inte finns nya datorer att köpa när de gamla gått sönder.

Det är fullständigt orimligt och absurt att amerikanska staten skulle gå in och göra nåt sånt. I så fall jobbar det organet direkt under Al Qaida
Inte koll på lagstiftningen kring patenten men jag är tveksam till att verkligen patenten fryses, avtalen lär fortgå?

Oavsett vad lagen säger kommer det aldrig inträffa.

Det är först och främst en hypotes. Men det jag menar är att rådande modeller kommer att säljas det stoppas inte utan medans licenserna fryses så kommer det inte att släppas nya produkter som använder sig av AMD teknologi. Men innan detta händer så skall ju den sk konkurs förvaltaren i fråga utreda om företaget skall likvideras eller rekonstrueras. Men skall företaget likvideras så låses allt upp alla AMDs tillgångar och allt de äger mm. Det jag menar är att det kommer att ställa till med ordentligt med problem.

Av Demonlord
Skrivet av Lurcazzus:

Jag har extremt svårt att se att Intel skulle få ett säljstopp på sina cpuer. Att ställa en sån jätte i världen med en så unik tillverkning inför ett säljstopp tror jag skadat marknaden alldeles för svårt.

Säg aldrig "aldrig" när vi har med Amerikanska stats organ att göra. Plus att det kommer inte att påverka bara INTEL utan alla som använder sig av AMDs patent. Det är ju inte bara patent som gäller CPU utan även gfx, Chipset mm. Intel anv ju faktiskt AMD chip patent med för att kunna köra crossfire på deras mb. Med USA organ menar jag se vad som har hänt innan med konkurens lagarna. Konkar AMD så kommer allt som AMD äger att låsas upp under utredningen. Sedan så spelar det ingen roll hur stora kunder som AMD har i detta fallet är Intel en av kunderna som köper patent.

Av Demonlord
Skrivet av FribBe:

Ja, det kan ju såklart stämma. Har inte så stor koll på de avtalen men det låter mycket rimligt.

Försvinner AMD kan det bli problem även för INTEL då 64 bitars tekniken som används är ett AMD patent. Om nu AMD mot förmodan konkar så låses alla AMDs patent och då får ingen av licens tagarna använda patenten tills det amerikanska patent värket och konkurs förvaltaren är klara.

Av Demonlord
Skrivet av karremanchill:

Hur hade det sett ut om man ladda upp ett spel på den?
(jag vet inte om det är en x86 processor)

Det är en x86 propp AMD gör inga ARM proppar

Av Demonlord
Skrivet av Kibstah:

En annan fråga, med min gamla router WRT320N så kunde jagf ladda ner i 11.2mb/s men nu kommer jag bara upp i 8.8mb/s

Vad är det som har hänt?

Vad har du för hårdvara i ESXi burken? CPU + Minne? Det låter som ett prestanda fel. ESXi är lite mer krävande när det gäller hårdvara. Plus när man kör virtuellt nätverk så drar det en del minne.

Av Demonlord

Jahapp då blir intel propparna sämmre då för intel kan fan inte göra bra chipset....

Av Demonlord
Skrivet av wankeer:

Men då tar man väl inte bort allt om man tar det via kontrollpanelen?

Jag vet att den frågar dig om du vill ta bort alla drv och program om man kör AMD. Vet ej om den gör det samma med nVidia.

Av Demonlord

Avinstallera via kontrollpanelen!

Av Demonlord
Skrivet av HerrNilsson30:

Lägga något i DMZ utan brandvägg är inte så checkt. Men lägga D-Linken i DMZ i VOODen borde ju gå.

Man skapar ju en DMZ zon i routern och routern har en brandvägg