Inlägg

Inlägg som Hucke har skrivit i forumet
Av Hucke

Är sugen på att uppgradera till Zen3 för en lite mer modern plattform överlag. Var också intresserad av att uppgradera grafikkortet och inväntade både RTX 3000 & RDNA2, men när man läser ryktes-nyheterna här känns det som att jag kommer få vänta bra länge på kort i min prisklass (4-4.5k).

Bockade dock bara i Zen 3, men hoppas på en ersättare till 5700xt i liknande prisklass men det lär väl kanske ta ett tag dock.

TV står på inköpslistan, men inte pga datorköp så den skippade jag också i omröstningen

Av Hucke

Tacka vet jag Netscape!

Av Hucke

Jag skulle nog vilja se ett nytt Medival 3: Total War. Medival var mitt första "riktiga" spel i TW serien jag spelade så är möjligen lite nostalgisk nu, men den epoken gillar jag starkt.

Men då jag älskar Total War: Warhammer 1 & 2 så kan jag ju inte missa denna:
"Total War: Age of Mythology"!

Av Hucke

Hade tack och lov signat upp mig för en notifiering när det var dags, så laddar ner det as we speak

Dock är jag lite kluven, spelet ser ganska likt ut "Three kingdoms" och jag tyckte inte det spelet var någon höjdare.
Ska helt klart ge det en chans, men är rädd för att jag förväntar mig ett Total War: Warhammer som troligen är de bästa Total War-spelen jag har spelat!

Av Hucke
Skrivet av edvinnn:

Det är endast Viaplay och F1.com som gäller så vitt jag vet. Eventuellt om du kan köra Sky Sport via TV:n...

Skrivet av Tinkerbeard:

Då rekommenderar jag F1 TV appen. Kostar ca 150:-/mån men väl värt det.

Tack för tipset! Appen tänkte jag inte på, och så länge jag kan casta det till TVn så är jag nöjd. Ska ge den ett försök

Av Hucke

Vilken leverantör använder ni er av för att se Formel 1?

Kör själv Viaplay, men jag är mer intresserad av att se med engelska kommentarer då jag överlag tycker att de är bättre.

formula1.com gillade inte mitt kort av någon anledning. Tips på annan sida?

Av Hucke

Ställer mig till skaran som har synpunkter på menyraden och nyhetsflödet.

1. Den gigantiska reklampelaren är väl vad det är, men antar att jag helt enkelt inte störde mig på den lika mycket när den var högst upp i bild och inte delade sidan på mitten...

2. Nyhetsflödet blev som andra har skrivit svårare att se skillnad på tycker jag. Visst att det avskiljs med lite kontraster men reklambilderna rör till det.
Gillade linjen som bröt mellan nyheterna / reklamerna. Som exemplet några inlägg upp där det såg ut som att reklamen tillhörde artikeln.

3. På mobilen får jag två menyer. En är mobilanpassad och den andra är mikroskopisk liten som man knappt ser (Kör Android 10 med Vivaldi som webläsare)

Edit: 4. Att knapparna i forumet har splittats upp och "sticker ut" mer än tidigare var faktiskt jobbigare än jag först trodde. Ögat dras till dessa och inte texten när man tittar..

Av Hucke

Tror det var 2003 - 2004 (röstade på det senare). Det var just för att spela CS och vill minnas att det var väldigt många som ogillade konceptet men jag tyckte faktiskt att det var nice från start (förmodligen för att det var nytt och egentligen inte påverkade mitt användande nämnvärt).

Men det är inte mitt konto jag har idag, det har jag tyvärr tappat bort :/

Av Hucke

Gick från en 920 till 4670k. Anledningen var nog helt enkelt att det var dags att byta ut den.

Känns som att det börjar bli dags att göra en till uppgradering. 4 kärnor/trådar verkar helt enkelt inte ritkigt räcka till längre. COD: Warzone har fyra raka streck på 100% i task managern, hehe.

Men ett spel är inte motiv nog. Jag har bestämt mig att vänta in AMDs 4000 serie och nya grafikkort för att se vad det har att erbjuda

Av Hucke

8/10. Skam, jag blandade ihop filmerna med monty python och valde fel!

Av Hucke

Men Emil slutar ju....?

Skämt å sido, det är ett intressamt ämne så det ser jag helt klart fram mot!

Av Hucke

Ersatte Chrome hemma med Edge och är faktiskt mycket nöjd. Snabb och och minimalistisk!

På jobbet kör jag Vivaldi där den är helt oslagbar. Men den tar lite längre tid att starta och hemma så stänger jag alltid ner webbläsaren, på jobbet är den konstant öppen, hehe

Av Hucke

@[IND] RoniN: Ja, Teams har blivit mycket trevligt! Men det blev plötsligt lite mer akut att köpa en ny kaffebryggare (min har lägligt nog gått sönder hemma...)

@Mindfighter Ligger något i det. För min del varierar det. Behöver jag gräva ner mig i dokumentation eller skriva spaltmeter med text tror jag att det med fördel görs bättre hemma ostört.

Av Hucke

3/10. Kunde frågan om north-bridge, resten var två lyckosamma chansningar. Inte min grej riktigt...

Av Hucke

@[IND] RoniN: Jag "saknar" lite en sådan switch nu i tider där man blev kommenderad hem tills annat sägs. Så istället för att varje morgon krypa runt och flytta på kablar så fick jag helt enkelt plocka med mig en hel uppsättning från jobbet (docka, skärmar, tangentbord, mus, headset etc).

Tyvärr har jag inget separat rum där man kan stänga in sig för specifikt arbete, men jag har byggt upp en liten hörna i vardagsrummet som bryter av mot min vardagliga datorplats (och det är framförallt mycket ljusare!)

Det värsta känner jag är den sociala delen. Jag kan egentligen jobba hemifrån när jag vill, men väljer att gå till jobbet just för att man faktiskt kan träffa andra personer också.

Av Hucke

Väntar på en kommentar från @Yoshman så man kan gotta sig med en högkvalitativ analys
Kan det här ämnet för dåligt för att förstå hur pass stor förändring detta egentligen skulle innebära för apple och dess produkter.

Av Hucke

@Jacob: Tack! Nyfiken i en strut...

Av Hucke

På den sidan ser det rätt och riktigt ut (du är väl på "dashboard-tabben?).
Hur ser det ut på fliken "Services"?

Ta gärna en bild på "details" för den DHCP-server du har skapat så vi kan se.

Av Hucke

Fräsch, snygg och behövlig. Ser lite proffsigare ut nu, bra jobbat

Edit: Hur ser de övriga bilderna ut förresten? Ping @redaktionen (@emilakered du svarade senast, så du får en ping du med )
Tänker exempelvis på testpiloternas utmärkelser

Av Hucke

Ganska många negativa kommentarer än så länge. Personligen tycker jag det här känns mycket lovande, och tror även att konceptet med Surface Duo kommer bli ganska bra. Jag vill iaf ha en!