Inlägg

Inlägg som Hucke har skrivit i forumet
Av Hucke

4 kärnor:
i5 4670k. Har absolut ingen aning om den flaskar eller inte, men man börjar bli sugen på något nytt. Dock lite svårt att motivera då datorn duger till det den används för.

Av Hucke

Haha står och är helt vansinnig över kaffet! Känner igen mig
Finns det inte kaffe så är det bara att stoppa bygget! Gränsfall om man får skämta om detta..

Av Hucke

Ser fram mot recensioner av denna eller liknande funktionalitet i samma prisklass. Nu börjar det helt klart likna något!

Av Hucke

Nej, jag prenumererar inte på något frivilligt, men det kommer likt förbaskat då och då. Jag är väl helt enkelt för dåligt uppmärksam.

Av Hucke

Kan uppenbarligen inget om nätagg. 6/10, men jag chansade på alla

Av Hucke

@Akerhage: Det går ju annars bra att läsa recensionen?
Men ja, detta kortet är i snitt bättre än både 1660 TI och 1660 Super

Av Hucke

Hmm, jag har sagt till mig själv att det inte blir något nytt grafikkort innan det finns bra stöd för ray-tracing (sitter på ett 290X nu som dock går för varmt för att hålla max-frekvens).

Men det här gav ju riktigt trevlig "bang for the buck" så nu får jag helt klart ta mig en funderare!

Av Hucke

8/10!

Hade fel på HTC och Intel-frågan och det kan jag helt klart leva med!

Av Hucke

Skulle vilja kunna välja flera:
Kör Chrome primärt hemma av gammal vana, men kör Vivaldi på jobbet. Hemma störde jag mig lite på att Vivaldi tog längre tid att starta.

Stänger nästan alltid ner webbläsaren, och max några tabbar uppe samtidigt, medans det på jobbet är precis tvärt om: Mängder av tabbar, olika grupperingar och paneler

Men jag röstade på Netscape för nostalgins skull!

Av Hucke

Hoppas detta rullas ut på företaget inom kort! Det jag tycker är trevligt är att det ska gå (jag får det inte att fungera på egen hand dock?) att flagga vissa domäner för att renderas i IE11 mode direkt i webbläsaren, vilket skulle vara trevligt så man kan använda en och samma webbläsare på jobbet och inte fler.
Tilläggen som finns till Chrome/FF tycker jag fungerar dåligt.

Tycker även att startsidan på browsern är mycket trevlig, som visar mig en översikt över datan lagrad i O365, precis som på office.com!

Tror detta blir mycket bra, även om jag personligen kör Vivaldi på jobbet, det är så jäkla skönt med bra kontroll över keyboard shortcuts

Av Hucke

Köpte ett skal för första gången i mitt liv till min S10 plus.
Anledningen är egentligen att jag inte ville tappa den, för den är så extremt hal att den nästan flyger ur handen bara jag håller i den.

Köpte det absolut minsta skalet jag kunde hitta som samtidigt skyddar skärmen om jag lägger displayen mot bordet (vilket jag gör ofta). Något i den här stilen:
https://skalhuset.se/mobiltillbehor/samsung/samsung-galaxy-s1...

Nu är det bra grepp, men jag stör mig på den extra tjockleken för det blev mycket bökigare att få ner den i fickan. Som vanligt vill jag både ha och äta kakan...

Av Hucke

@Dockland: Jag kommenterade mest ordvalet "upprörda", inte hur TS får en ny IP-adress (Den delen verkar ju redan vara löst). Men med det sagt finns det flera sätt att byta IP på, ex byta mac-adress som du mycket riktigt påpekar

Av Hucke

@Allexz: Upprörda är kanske fel ord, nyfikna/fundersamma passar nog bättre

Handlar det om att man vill registrera flera konton på en sida som någon gav exempel på så känns det ju lättare att hoppa på valfri VPN-tjänst / internetdela från mobilen.

Vill man byta den direkt från sin ISP så känns det som ett mer "permanent" behov, även om det ofta är DHCP-tilldelning.

Nu verkar det som att det fanns en lösning även hos ISP:n, men om så inte var fallet är det generellt svårt att ge rätt svar om man inte vet vad behovet är.

Av Hucke

Ha! Jag lyckades också hamna i ett parkeringshus och kunde knappt ta mig ut när jag var i vegas! Kanske var på samma ställe?

Vill minnas att det var vid The Venetian någonstans

Av Hucke

Rent spontant går tankarna till något av dessa spel:

  • The Witcher 3 (& 2 för den delen)

  • GTA V

  • Wolfenstein-serien

  • Mass Effect 2

  • Battlefied-serien

Baserat på vilka spel jag har i mitt befintliga spelbibliotek givetvis, det finns garanterat mängder med guldkorn man inte har haft tid att spela (RDR2 är ett av dem!)

Av Hucke

@AMD-FX: haha ja, men jag brukar dra igång den där låten varje gång det är rea för att tagga igång

Av Hucke

Vafan, gaben.tv verkar inte längre vara uppe och snurra. Får slänga in klippet här istället så alla kommer in i rätt andakt:
https://www.youtube.com/watch?v=k5Pz_K_e9ys

Håll i plånböckerna gott folk, för nu åker vi!

Av Hucke

Skyldig, jag tillhör skaran som tycker det är roligt! Har det dock inte på min nuvarande TV, men kommer absolut vara något som ligger på "pros-listan" vid nästa köp!

Av Hucke

Nu har jag iof inte en Apple-produkt, men har kört med bank & lunch-kort i Samsung pay och nu Google pay.

Dock använder jag det enbart i två fall:
1. När jag faktiskt glömmer plånboken
2. När det inte är någon kö

Det senare fallet är såklart det som påverkar mest. Jag avskyr när något strular och kön bakom eskalerar bortom all rimlighet.
Eller så har man från kassa-sidan inte tryckt fram tillräckligt långt för att det ska gå att blippa, och det känns lite obekvämt att säga "Ursäkta, kan du klicka fram rätt så att jag kan betala med min mobil här", folk fattar enklare om man faktiskt viftar med ett betalkort

Det senare kanske löser sig om jag skulle slå till på en smart-klocka, men de tilltalar mig inte i dagsläget pga batteritider och annat, för det är kanske inte det smidigaste att hala upp en S10 Plus med tillhörande skal och försöka balansera den på betalterminalen, haha!

Men det är ju bara bra att fler hoppar på tåget, så det börjar bli mer vanligt.

Av Hucke

@BooliBoo: Helt klart! Jag kommer inte köpa något nytt grafikkort som inte har bra stöd för RT