Inlägg

Inlägg som Hucke har skrivit i forumet
Av Hucke

När det väl nyttjas så såg det ju faktiskt riktigt bra ut. Skulle jag märka någon skillnad i ett snabbt FPS-spel? Tveksamt

Av Hucke

Strömmar spel med steam hemma. Skönt att lira vissa spel i soffan, men jag köper i regel komponenter till burken extremt sällan så det påverkar såklart upplevelsen en del.

Men när det väl kommer till kritan mynnar det ner till två saker för mig:
1. Jag vill ha tillgång till alla mina spel på ett ställe så långt det går (använder nästan enbart steam)
2. Jag vill kunna spela med mina vänner

Av Hucke

Gillar verkligen den här typen av klipp ni har börjat lägga upp där ni sitter ner och pratar om olika teknikprylar som inte nödvändigtvis är en recension. Ser gärna mer av detta

Sitter själv med sony wh-h900n. Bra ljud, bra brusreducering men för tunga. Lägger jag mig ner i soffan så åker de av huvudet mer eller mindre.
Går man till jobbet och det blåser lite flippar brusreduceringen vilket resulterar i att det låter som att någon blåser i en mikrofon..

Men är generellt sätt nöjd hur som haver.

Av Hucke

Testade magnet-delen två gånger men det fungerade aldrig (antingen gjorde jag eller kassören fel) men det slutade med att jag gav upp.

Det var inte värt att bilda kö och stå som ett fån med mobilen (innan folk började förstå vad man styrde med) så jag håller mig till NFC-funktionen

Av Hucke

@LPG: Jajemen, sitter med ett 290X och den springer upp till 95 grader men där börjar den throttla

Edit: Hade varit skoj att veta vad hotspotsen ligger på för den, hehe

Av Hucke

Beroende på vad man kan göra för kortkommandon med denna knapp så skulle det helt klart vara önskvärt på jobburken. Spenderar nästan all tid med webbläsare + O365

Men som sagt, det gäller då såklart den högra windowskanppen. Den använder jag lika sällan som den högra "command" tangenten på Macen.

Vad det är för motiv på själva tangenten kan jag inte bry mig mindre om. Är det något annat än en windowsflagga som tröstar icke-windowsanvändare så är det väl fine med det

Av Hucke

Kul med mer RT! Hoppas att det går undan för AMD så att vi har ordentligt stöd för detta i båda lagen

Av Hucke

De har ju dock helt klart en poäng. Visst är det kul att se flertrådig prestanda i benchmarkprogram etc, men personligen bryr jag mig egentligen inte alls. För mig (och troligtvis de flesta) så ÄR det vardagsanvändning som är mest intressant. Det gäller nödvändigtvis inte CPUer utan alla komponenter.

Dock kommer de inte undan med att vara hycklare, det är ju knappast något nytt. Klart man försöker flytta fokus från"icke-relevanta" test när det brinner lite i hälen

Citatet i artikeln är också lite tveksamt. Nu kan jag inte påstå att jag är insatt, men jag ställer mig lite tveksam till att AMD har gått ut med att de kommer ta spel-prestandatronen, vilket är vad citatet antyder.
Någon får gärna rätta mig om jag har fel.

Av Hucke

Hoppas på mycket konkret info om egentligen hela AMDs plattorm. Det var ett antal år sedan förra uppdateringen så det börjar helt klart bli dags snart!

Av Hucke

@Sebban84: Precis i början av artikeln: https://www.sweclockers.com/nyhet/27222-google-stadia-ar-spel...

Kikar man specs-bilden så måste man väl säga att den är kraftfull för att vara en konsol?

Edit: Jag har nog läst ovan artikel när jag var lite för trött, hehe!

Av Hucke

Så man kan köpa världens största grafikkort eller en helt ny dator?

Men helt klart bra drag i den här!

Av Hucke

Hänger inte helt med. Vad vill de att kreti & pleti ska tillföra detta projekt?
Kom dock inte in på länken som fanns i tweeten..

Av Hucke

Pilbågen i Soldat (rambo mode)!

Edit: Spelet har visst fått sig en grafikboost och kommer snart till steam. Dra mig baklänges!
https://store.steampowered.com/app/638490/Soldat/

Av Hucke

Ser inget problem med detta. Vill man streama utan reklam får man vackert betala för sig precis som allt annat här i livet. Det kan rimligen inte heller vara någon som har synpunkter på detta så tråden kanske egentligen handlar om hur vida man blir avstängd eller ej och på vilka grunder?

Ser dock inte ut som det när jag läser

Av Hucke

Har vi inte kommit längre än att det blir nyheter av att man uppnår hela 60FPS med det senaste grafikkortet på marknaden i ett spel från 1997?

Skämt å sido, kul med kreativa människor som förhoppningsvis kan hjälpa till att skapa efterfråga på mer raytracing i spel!

Av Hucke

Hon kunde väl ha kläckt ut sig vad den körde i för frekvens iaf?

Av Hucke

Nu då!

Av Hucke

Prestandan jämfördes i 4K ska väl tilläggas. Och med 16GB HBM2 (?), vad tror vi det här kalaset landar på? Antar att det då anses värt om det lägger sig strax under 9k som 2080 verkar kosta

Av Hucke

Där ramlade Vega 2 in som gaming-GPU ja!

Av Hucke

Grattis! Firar vi det med ett oldschool-tema på siten så vi kan få en riktig nostalgichock?