Inlägg

Inlägg som pösk har skrivit i forumet
Av pösk

Lånar tråden lite, använder min trådlösa Xbox kontroller till pc'n.

Någon som vet om man kan använda ett sånt här "Xbox 360 Play & Charge Kit" till sin PC? Ser inte om kontakten är en USB eller vad som krävs eller vad för uppladdningsbara batterier ska jag använda?

http://cdon.se/spel/xbox_360_play_%26_charge_kit_black_-_micr...

Av pösk

Är min dator (se sign) för klen för det här spelet? Pendlar mellan 30-60 fps på Ultra. Jag får sänka till Medium för att det ska flyta bättre men får ändå drops till 30 fps. Värst är det när jag kör bil.

Av pösk
Skrivet av 57josa:

I maj 2014 gick skaparna bakom programmet TrueCrypt ut med en varning om att programmet inte längre är säkert att använda. Programmet är numera nedlagt.

http://sv.wikipedia.org/wiki/TrueCrypt

Har läst på ett annat forum att det här med att det inte skulle vara säkert bara är ett rykte, ingen har väl bevisat motsatsen.

Av pösk

Idag när jag vaknade och slog på datorn igen så blev det samma sak, löste det genom "clear CMOS" och tangentbordet fungerar igen men vad tror ni problemet kan vara?

Av pösk

Tangentbordet fungerar inte

Problemet uppstod när jag starta om datorn, skulle slå in lösenordet till TrueCrypt och upptäcker då att inte tangentbordet(USB) fungerar. Stänger av datorn och slår på, testar olika USB platser men det hjälper inte. Testar det på min bärbara dator som hittar det direkt och det fungerar.

Hur ska jag kunna installera om drivrutinerna till tangentbordet om jag inte kan slå in lösenordet och komma in i Windows???

Eller har USB uttagen i moderkortet gått sönder?

EDIT: Tog Clear CMOS och det fungerar.

Se sign för data spec

Av pösk

Brummande hårddisk

Har köpt en ny hårddisk (2TB Seagate Desktop HDD 7200rpm 64MB) och den brummar (vibrerar) eller vad man säger med korta uppehåll. Har två andra hårddiskar som jag inte hör på det här sättet, frågan är om det är fel på den eller om den helt enkelt låter mer? Är det något man kan reklamera den för?
Har ett chassi som heter Fractal R4 så alla hårddiskar sitter på samma sätt i hårddiskburen. Ser inget fel på den i HDTune under "health".

Av pösk
Skrivet av elajt_1:

Du har V-sync aktiverat. När det är aktiverat och fps'n sjunker under 60, så får du 30 istället. Det går naturligtvis tillbaka upp så fort GPU'n klarar leverera över 60 igen. Utan V-sync aktivt händer inte detta, men du får då leva med tearing istället.

OK, tack men vilka inställningar ska man dra ner på så man lyckas hålla 60 jämt? Är osäker på inställningarna med kantutjämningar, är någon annan än FXAA att föredra?

Av pösk

Jag har ett störande problem med att jag får frame drops ifrån 60 till 30 med jämna mellanrum. Någon mer som har liknande rigg (se signatur, har SDD HD också) som jag har med ett Radeon 7970 och kan tala om vad jag ska ha för inställningar för att det ska flyta optimalt? Har samma problem med föregående spel AC III, kör nu med dessa inställningar (default tror jag det är).

http://i59.tinypic.com/dxlj4p.jpg

Av pösk

Tänkte bara låna tråden och fråga om någon som vet något bra sniper spel med bra grafik?

Av pösk
Av pösk
Skrivet av osmig:

Var/vad köpte du för något? Jag har sen tidigare köpt receiver för 11$:

Köpte batterier och laddare här
[http://www.ebay.com/itm/White-4800mAh-Battery-Pack-W-USB-Char...

Sen receivern här
http://www.ebay.com/itm/350804920523?ssPageName=STRK:MEWNX:IT...

Av pösk

Problemet återkom men nu har jag bytt grafikkort och har inte märkt av något.

Av pösk
Av pösk

Jag köpte precis ett 7970 och får "gold reward" dvs tre spel men jag ser att jag har fått två kuponger innebär det att jag kan få sex spel? Någon som vet hur ofta spelen ändras? BF4 hade ju varit fint och eventuellt GTA V

Av pösk

Ja jag kanske prövar och se vad man får hem jag har i för sig en xbox kontroll som är trådlös och ser att man kan köpa en sån där pc receiver för 60 spänn som man kopplar i USB:n men jag tycker det är jobbigt med att hålla på och köpa batterier.

EDIT:köpte en receiver + batteri och laddare för 80 spänn sammanlagt (ink frakt) får se om det kommer fram

Av pösk

Xbox360 kontroll till PC på Ebay

Undrar om någon har inhandlat en Xbox360 kontroll ifrån Ebay (typ Kina) ser att dom säljs för runt en 100 lapp inkl frakt, fungerar dom lika bra som dom i Sverige för 300 spänn? Ska tydligen fungera till både xbox360 och PC om man har Win7.

Av pösk

Glöm allt, var tvungen att trycka in kabeln lite hårdare i grafikkortet

Av pösk

Radeon 7970 - får ingen bild genom receivern ut till TV

Har precis köpt mig ett Sapphire Radeon 7970 och har med en HDMI 1.4 kabel (10 meter) kopplat den till min Harman Kardon Avr255 och sen vidare till TV:n (Panasonic TH-42PX80E). Skärmen finns med i Catalyst Control Center och allt men jag får ingen bild, har provat att bara spela upp ljud genom att aktivera grafikkortets ljud men får inget ljud heller.

Är det något jag missat som man ska göra för att få det att fungera? Kan det ha något med kabeln att göra tex att min receiver inte kan hantera en 1.4 med ethernet?

http://i44.tinypic.com/142s9qf.jpg

http://i39.tinypic.com/2q1xxyf.jpg

Av pösk

Lågt ljud med MSI Z87-G45 moderkort

Har köpt ny dator med ett MSI Z87-G45 moderkort http://www.msi.com/product/mb/Z87-G45-GAMING.html#overview
och läser man om det så står det "audio boost" men saken är att volymen är lägre än på mitt gamla ASRock P43DE när man har hörlurar inkopplade. Ok man hör musiken på en normal nivå men då är utvolymen på max och man kan inte kräma på. Är den så kallade audio boosten någon programvara bara som komprimerar ljudet eller är det en riktig förstärkare inbyggt? Kan inte riktigt hitta den funktionen.
Hörlurarna är ett på nyinköpta Audio Technica ATH-M50
På mitt gamla moderkort fick jag ha volymen på 25-30% men det var med ett par lurar med lägre impedans men med samma lurar på det här moderkortet får jag ha 100% där med.

Av pösk
Skrivet av Inzomniac:

Bra deal, men vill bara förtydliga att det är ett 7970 utan GHz Edition. Nu är det ett äldre test, så att jämföra med nvidia är väl inte aktuellt, men där borde skillnaden mellan GHz och icke GHz ändå gälla. http://www.sweclockers.com/recension/15564-amd-radeon-hd-7970...

Är inte så haj på det här men ser att det bara skiljer 4% mellan 7970 och GTX 670 och 670 kostar 700 kr mindre, är det verkligen ingen större skillnad i prestanda?

Då känns ju det här som Layon länka till mer prisvärt
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=751361&cks=ASS&assoc=B99...