Inlägg

Inlägg som akka har skrivit i forumet
Av akka

Trimma moppen på riktigt istället, på med stripes och en wunderbaum!

Av akka

Sticky techtest?

Av akka

Angående problem med Volvo vill jag bara flika in att min v40 från -98 endast har krävt ett kamremsbyte och byte av ljusreglage på två år, i övrigt har den gått hur fint som helst.

Av akka
Skrivet av MakubeX:

Vad kostar det?

Nu är ju jag ett skräckexempel, 21 år och ska försäkra en lite värre motorcykel (145 häst), men billigaste trafikförsäkringen jag har fått är 12k (halvförsäkring verkar ligga runt 22k och uppåt), och det är ändå en hoj som är tolv år gammal.

Av akka

Börjar gråta snart. Sporthoj är skitdyrt att försäkra

Av akka

Det är väl bara att kika runt efter bloggar du gillar och se om de kostar gratis eller inte.

Av akka

[url|http://dx.com/p/car-swivel-suction-cup-mount-holder-for-iphone-4-4s-black-118569?item=32[/url]

En släkting till mig köpte en sådan, och han är nöjd med den. Jag har inte pillat på den speciellt mycket, men den verkar trevlig.

Av akka
Skrivet av LeMisanthrope01:

Där mistar du dig och många med dig. Bara för att man tog cykeln idag betyder det inte att man inte har något körkort. Höll på att stryka med härom dagen då jag skulle köra genom en obevakad cykelöverfart. Som bilist har man väjningsplikt mot cyklar som är på överfarten. Om man vill överleva kastar man sig dock inte ut på vägen i högfart utan väntar tills bilarna har sett att man är på g. Så jag väntade ut två bilar och lämnade den tredje gott om tid på sig att sänka farten men tror ni inte då den jäveln fortsätter i samma fart och tutar på mig när jag precis han över. Vilket cp.

Skickades från m.sweclockers.com

Där har du jättefel! Jag blir lika förbannad varje gång cyklister tror att de ha företräde. När du kommer åkande på ett ett fordon (cykel) har DU väjningsplikt mot de andra trafikanterna vars väg du korsar. Spelar ingen roll om det är en "cykelöverfart". Det är endast fotgängare vid överGÅNGställe bilister måste väja för. En cykelöverfart visar bara att du som cyklist får cykla över vägen, och inte behöver hoppa av och gå.

Av akka
Skrivet av Shimonu:

Gud vad härligt för dig! Jag skrev teorin idag och har körningen om hela tre veckor.. Är redan riktigt nervös bara av tanken

Känns riktigt bra! Förstår det, ring till de varje dag och leta efter återbudstider, börjar bli snålt om tid nu. Lycka till

Av akka
Skrivet av akka:

Grejjade A-teorin igår, bara uppkörning kvar

Och idag fixade jag uppkörningen

Av akka

Grejjade A-teorin igår, bara uppkörning kvar

Av akka

För det första hade jag slutat med cigaretterna och för det andra hade jag ringt till företagen som skickat räkningarna och berättat för dem att det inte går ihop sig riktigt denna månad och frågat om det skulle gå att skjuta lite på betalningen eller dela upp den lite.

Skickades från m.sweclockers.com

Av akka

Blev en riktig hojdag, åkte hemifrån strax efter tolv och kom hem för en liten stund sedan

Av akka

Det var en mycket tragisk sak som hände hos våra grannar i Norge, men seriöst, det händer så sjukt mycket hemska saker i världen. Denna "hype" runt Utöya gör att jag knappt orkar bry sig om det längre. Dags att gå vidare, eller är det bara jag?

Av akka
Skrivet av GaMeR2K5:

Som jag brukar säga... jag har inget att dölja, så det vore helt ok för mig.

Du har inget privat i ditt liv heller?

Av akka

Tänk på att det kan bli brutala moshpits långt fram, speciellt på Biebers konserter. Har jag hört.

Av akka

Jag hade köpt en BMW s1000rr och låtit bygga om nosen lite, vafan tänkte designer där lixom? Ett runt och ett rombformat lyse..

Av akka
Skrivet av bud_bundy:

Hur kan han ringa från hennes nummer i Kroatien? Hur fick han ditt telefonnummer därifrån? Att hon nyligen har varit i kroaten ser jag som en förklaring. Annars tror jag att han ljuger om hans lokalisering.

Sedan är det ett riktigt hot och man känner sig rädd så ska man självklart anmäla, jag personligen föredrar mer "civiliserade lösningar" om det går. Som att prata och vara ärliga. Nu är det inte lätt i ditt fall, men en början är att ta reda mer vem han är och umgås med. Vilket är bra att veta oavsett vilken lösning man väljer.

Det är en jäkla soppa, de var tydligen ihop när de köpte biljetter till Kroatien och reste dit tillsammans. Jag tror inte att tjejen är helt ärlig mot mig, visst, de har nog gjort slut, men jag tror att hon bluffar med tidpunkterna. Han har tydligen "stalkat" henne och tagit hennes telefon vid något tillfälle. Jag har hur som börjat avveckla henne.

Har funderat på att anmäla, men jag vettifan, klart att det inte är ok att hota, men jag vet inte hur seriös han faktiskt var, känns som att det är en stor cirkus att dra igång. Killen har inte kontaktat mig igen så att jag tror att jag avvaktar ett tag.
Angående killen vet jag vad han heter och har hans adress, men han verkar inte ha fuckbook och jag vet inte hur mkt energi jag orkar lägga ner på att stalka honom.

Av akka

Fan, känner mig helt konstigt inombords just nu. Det är en tjej som har raggat på mig ganska friskt, och nu på kvällen ringde det en snubbe från hennes nummer och säger att han ska döda mig när han kommer hem från Kroatien för att jag håller på med hans tjej. När jag konfronterade tjejen med detta säger hon att de gjort slut för ett bra tag sedan och blablabla, när jag frågar henne om vad den andra killen är för någon säger hon bara att han är någon knäppskalle som kan vara våldsam, vilket jag inte tycker känns speciellt bra. :/

Av akka

Hugo är en bra film, men det är svårt att rekommendera film när man inte får några riktlinjer alls..