Missa inte! Fyndchans i Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som akka har skrivit i forumet
Av akka
Skrivet av Carlj:

Kuba! Så kan man köpa sig en gammal jänkare också och ta med sig hem haha.

Tack för förslagen än så länge. Misstänker att man måste dra sig så pass långt för att få sol i Januari. Har inga problem med att flyga, blir bara väldigt rastlös och tycker det är förbannat tråkigt att sitta still i 7+ timmar.

Vill du köpa med dig en gammal jänkare får du nog hålla dig till tåls några år till

Av akka

Nya Zeeland är fint, men helt ärligt tycker jag nog att man snudd på lika gärna kan åka till Norge istället, inte lika långt och naturen är i princip lika "extrem" som Nya Zeelands södra ö..

Kuba skulle jag rekommendera!

Av akka

Jag kommer att spendera nyår antingen i Rio de Janeiro eller Buenos Aires

Av akka

31k, elektriker.

Av akka

Företaget som jag arbetar för har sina bilar försäkrade hos Moderna försäkringar, och när vi har ärende där är de ganska långsamma, och lite allmänt ovilliga att hjälpa till med hyrbil tills ärendet är utrett.
Men nu är ju detta en företagsförsäkring, jag vet ingenting om hur de hanterar privatkunder, lite irrelevant för dig kanske, men kan vara värt att forska i.

Av akka

Prata med de andra grannarna i huset, om han spelar så pass högt som du säger lär det vara flera grannar som hör och störs. Ifall flera grannar ringer hyresvärden och klagar kommer vederbörande att bli tvungen att åtgärda problemet.

Av akka
Skrivet av Agonotheta:

Det finns modeller som man kopplar in på bilens batteri också.

Jag hade nog hellre valt det än en batteridriven.

Det sitter en sådan där gps-tracker i min firmahäck som är kopplad till bilens batteri, och det är inte speciellt roligt om man inte kör tillräckligt mycket. Gpsen ligger ju och drar ström hela tiden, så om man har ett dåligt batteri eller inte kör så mycket så får man investera i ett par startkablar om man inte redan äger det.

Av akka
Av akka
Av akka

Fyll med gammal madrass?

Av akka
Skrivet av belga:

Den är det inget fel på, Det är mest EON som orsakar downtime här i stan

Har du ingen UPS haha

Av akka
Skrivet av Abbs:

Perks of being a wallflower - 9/10
Kan verkligen rekommendera denna

Såg precis filmen, till en början var jag inte så imponerad, men den tog sig verkligen ju längre in i filmen man kom! Jag gillar den

Av akka

Skitiga torkarblad på bilen. De blir totalt värdelösa efter ett tag när det sätter sig en massa salt och annan smuts, och det är bökigt att torka rent själva bladen, känns som om att det går åt en halv rulle hushållspapper. Skulle vilja ha en trasa indränkt i något rengöringsmedel som snabbt och enkelt löser problemet.

Av akka

Hur fungerar det för alla pimpade bilar med blått neon under bilen? Det har man ju sett på stan, det är ju definitivt mera synligt ljus än om man monterar det vid fotbaljan i bilen.

Av akka

Jag har ju en bil, men den är ju verkligen inte särskilt upphetsande (Volvo v40 -98), men om det går att skjuta på träffen lite så att man komma på hojen skulle det vara en kul grej ur min synvinkel!

Av akka
Skrivet av mangemani:

i ett tidigare inlägg [...] välkommen.

Ställ henne mot väggen helt enkelt nästa gång det blir ett konstigt möte. Fråga henne om det är något problem, om hon säger nej så svara att du fått det intrycket och helt enkelt ville rensa luften. Det kanske inte är något egentligen, men om det ligger och gror kan det bli ett riktigt problem. Det är i alla fall vad jag hade gjort.

Av akka

Jag är elektriker, och arbetar på Arlanda ibland. Det är mycket "vanliga" installationer, som kontorslandskap etc som inte har någon speciell direktkontakt med flygplan, men det är inte ovanligt att man är och jobbar i hangarer, ute på banorna och på ramperna, där det är ganska mycket högspänningsinstallationer. Vart man hamnar beror mycket på vad ens företag är inriktat på och ens kompetens.

Som sagt kan du välja nästan vilket yrke som helst och det finns på Arlanda. Vad det gäller löner är det väldigt olika, otroligt många av de som arbetar på Arlanda är anställda av entreprenörer och inte av swedavia.

Av akka

Choklad fabriken har ju rätt fin choklad.

Av akka

27.800
21 år
Servicelektriker

Av akka

Har slagist med bilen hela eftermiddagen, bytt bromsskivor och belägg. Höger fram gick rätt bra, men vänster ska naturligtvis bråka. Kolven vill inte gå tillbaka hela vägen. Får stoppa in en trasa i munnen, bita ihop och forstätta imorgon.