Inlägg

Inlägg som dalleballe har skrivit i forumet
Av dalleballe

Tillbehör mekaniska tangentbord

Hej! Har googlat och ebayat runt en del efter tillbehör till mitt tangentbord, Ducky shine 3, utan större framgångar.
Jag är sugen på nya sjysta genomskinliga keycaps och andra roliga tillbehör till cherry brytare.

Någon som har nåt bra tips där man kan köpa tillbehör? Om det är keycaps så gärna med nordisk layout, det har jag inte hittat någonstans. Men även ute efter "bra att ha" grejer till tangentbordet som man blir sugen på när man ser dem

Av dalleballe

Skärmen vill inte i windows

En jätteskum grej hände just. Jag skulle pröva att koppla in skärmen till datorn med dvi sladden istället för den analoga. Det funkade i bios men inne i windows lägger den av och stå bara "check signal cable". Jag sket i det och bytte tillbaka till den analoga utgången på skärmen, men nu blir det exakt samma sak som med dvi :S Alltså jag kommer inte ens in i windows utan den slocknar efter windowsladdningen och man ska till och logga in.

Någon som vet vad det är för fel och hur man fixar det??

Skärmen är en Samsung Syncmaster 940bw 19" Wide..

Av dalleballe

Är det 1.6 eller Source du snackar om? För är det 1.6 tror jag inte den där burken kommer ha några bekymmer med att driva servrarna, inte source heller för den delen faktiskt..Kanske lite mera ram, bara kanske.

Av dalleballe

efter en stunds spelande (det kan vara 2 timmar eller 30 minuter) så har spelet en tendens att hänga sig själv och hela datorn vilket endast går att lösa genom att reboota dator. har ingen aning om varför spelet beter sig såhär då det endast är i scarface. någon som har någon aning vad som är fel och hur man löser det?

Av dalleballe

css lär väl inte flyta det heller

Av dalleballe

Okej! Känns som jag valt rätt pris med tanke på att grafikkortet är ett AIW, dvs med fjärrkontroll, tvkort o shit..

Av dalleballe

Säljer jag för rätt pris?

Jag hade tänkt sälja mina gamla datordelar till en kompis.

Delarna består av följande

CPU: AMD Athlon XP 2000+ 1,67GHz
RAM: 2*256 MB PC2700 333 MHz
Moderkort: Epox 8RDA+
Grafikkort: Ati Radeon 9800 SE

Jag sa 1200 kr till honom. Är det ett rimligt pris? För dyrt, för billigt?

Vet inte om jag postade i rätt del, isf för nån mod flytta eller ta bort...

Av dalleballe
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ganescha
vilken sign? ser ingenting där!

Menar profil..

Av dalleballe

Nääe..får inte under 15 fps nånsin me min dator i sign..varesig allt på högsta eller lägsta

Av dalleballe

Jävlar vad coolt När släpps det nåt spel med den fysikmotorn tro?

Av dalleballe
Citat:

Ursprungligen inskrivet av solger
angående developer 1 så har jag lite egna erfarenheter.

I CS 1.6 och Counter-Strike: Condition Zero (även CS:S men har inte testat) finns en bana som heter Scoutzknivez. På servrar som kör den banan är det valigt att man har lägre gravitation, 200, för att vara exakt samt att man höjer airaccelerate (som gör så man kan snurra i luften) till ca 100+ (orginal 10). iallfall... Om man har en hygglig dator så skriver man inte developer 1 samt fps_max 300. Då får man denna teoretiska fps:en. MEN man kan få upp rysligt höga hastigheter och studsa på kanterna så man flyger över hela kartan. jag har själv gjort detta och var med i en CS:CZ clan som vann tack vare att vi bara använde kniven och flögomkring på banan. Att studsa på kanterna kallas "bounca" och att snurra för att få upp hastighet kallas "strafa". Det finns även airwalk där man bindar crouch till mushjulet ner och snurrar så man får fart och när man landar så börjar man snurra hjulet och då går man jättefort, dom som inte vet om det kallar en speedhaxxor direkt, detta krävs dock lite skills :p. kan gärna spela in en film på detta om det finns intresse (en film på när jag flyger omkring ). Har inte gjort det på ett halvår så vu får väll se hur det går.

Jag skulle vilja se en film när du gör det så intresse finns

Av dalleballe
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Rang_Gori
Har du bärbar dator? Kan ha något att göra med styrplattan kanske.

Annars har jag råkat ut för problemet med att när man har en mus med sladd så kan sladden skruva sig ett varv eller två och då ibland sätta sig i mellanrummet på knappen och då helt eller delvis blockera en nedtryckning med musknappen. "Klickar" musknappen det när du skjuter?
Är sladdmusen du använder gammal eller ny?

Nepp, har en stationär dator, se signaturen! Nääe jag tror inte det är nåt med sladden, den ligger fritt.. Musen är visserligen ganska gammal nu, en Logitech MX500.. Köpte när den kom ut typ.. Men tycker ändå det är konstigt.. Kanske är så i andra spel oxå, får ta o testa det först annars får jag väl installera om cs:s och kolla om det funkar bättre då! Men fan.. Riktigt irriterande problem :/

Av dalleballe

Nääe jag använder inte trådlöst eller ATI Tool eftersom jag har nvidia kort.. Fan skitstörande är det.. Och det är itne alltid det är så..utan bara helt sonika ibland..

Av dalleballe

Går inte att skjuta ibland (CS:S)

Fattar inte vad fan som är fel, ibland när man trycker på skjutknappen i counter strike source händer det ingenting. Som att man inte ens skulle tryckt på knappen, och andra gånger blir det som en burst även fast man håller i knappen, 1 skott där, 3 skott där, osv. Skitirriterande, går ju inte o döda folk!

Det är inget fel på musen för den funkar överallt annars...

Nån som har en aning om vad det är för fel samt hur man löser det?

Av dalleballe

Tips på ny dator

Hej! Min nuvarande setup ser ut som nedanstående:

Amd xp 2000+
2x256mb dual ram
Radeon 9800se
EpoX 8rda+

Detta börjat verkligen kännas som det har gjort sina år nu, så därför tänkte jag uppgradera till något nytt!

Jag har en budget runt 7000 så jag skulle vilja att prislappen hamnade runt där nånstans. Någon som har något hett tips som skulle passa en snubbe som skulle vilja spela de nya spelen laggfritt och redigera film snabbt och behagligt??

Tjohej