Inlägg

Inlägg som jkrx har skrivit i forumet
Av jkrx

tycker det låter skitbra..

Av jkrx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av stubben22
Haha gud asså! mitt inlägg blev citerat hur många ggr som helst jag tycker inte som er ok? jag tycker ati's kylare suger har haft några ati kort kylaren har åkt direkt.
orka ha en hårfön till kylare..

Man kan ju köpa ett ati kort med andra kylare på lr hur... kommer köpa mej ett ati kort nån gång som kommer med en annan kylare och inte deras referens kylare..

Och du pingvin lägg ner ditt språk!

Gå till skolan imorgon och prata med din svenska lärare så han/hon kan hjälpa dig med att uttrycka dig rätt när du skriver så slipper du detta. För att du uttryckte dig som att alla tycker att referenskylaren är dålig vilket majoriteten här inne säger att den inte är. Om du har en åsikt, fint men uttryck den på rätt sätt istället så kommer folk att behandla dig så som du vill bli behandlad.

Av jkrx

Detta lär ju rasera nvidias aktie ytterligare. Om man ska tro på detta eller ej är ju givetvis väldigt svårt men enligt advokaten så finns det ju e-mail i hans ägo som pekar på brott. Jag finner det dock trovärdigt just nu eftersom möjligheten finns. Men jag tror samtidigt att detta kommer ha negativa effekter för båda och kommer med stor sannolikhet sluta med att AMD lägger ner ATI och då en en kort period av prissänkning och sen en grav höjning eftersom Nvidia lär ha monopol. Intel och Via kan dock komma upp sig i grafikvärlden. Vi får vänta och se.

Av jkrx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av stubben22
Varför ens köpa ett kort du måste byta ut fläkten? ati's fläktar är rent junk har alltid varit kommer alltid vara! varenda kotte byter ut kylaren direkt...

Jag kör på orginal kylaren. Kan en liten p12 nvidia fanboy lämna SweC nu så vi andra som kan prata moget och sansat till varandra få fortsätta och diskutera korten och kylningen?

Av jkrx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av POMAH
Till vilken nytta då? Hela deras rykte skulle förstöras när folk inser att det är minst lika mycket problem med OSx som Windows på en plattform som Apple sjävla satt ihop. Dem skulle förlora hela sin "mest optimerade operativsystem" stämpel som så många skryter med.

minst lika mycket problem med vad? Du har verkligen inget relevant tänkande eller någon röd tråd i dina inlägg när du svarar folk. Lär dig skriva först och kom sedan tillbaka och formulera dina meningar på ett korrekt sätt.

Av jkrx

ta det lungt... stressa inte upp dig över en person som inte kan stava till egentligen.

Av jkrx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av gulaschbaronen
Okej.. Detta tror jag mycket lite på. Hur har de haft resurser att utveckla något som både ATI och Nvidia har satsat enorma pengar på länge nu?

hur vet du med säkerhet att de har satsat "enorma" pengar på det? Det tror jag väldigt lite på.

Av jkrx

AMD/ATI e på topp igen ser detut som.. fan va nice

Av jkrx

ser ut som att AMD verkligen försöker återta tronen jag väntar med spänning

Av jkrx

hoppas nvidia åker på stora smällar i en framtida rättegång om brott mot konkurrenslagen samt att försöka hämma utvecklingen av grafisk teknik

Av jkrx

om 4870 e i närheten av GTX260 så måste dem sänka priset.. jag tåänker iaf inte köpa ett kort som kostar ungerfär lika mycket som två månadshyror

Av jkrx

tyvärr för abit så fick dem lite bakslag.. bl a gick jag igenom 3(!) Abit iX38 QuadGT innan jag tillslut bytte mot P5E X38 och allt fungerade... Men det e tråkigt när Abit går i graven...

Av jkrx

det stora problemet för alla enheter är inte piratkopiering faktiskt.. utan priset.. I Sverige kostar ett nytt spel 6-700kr, jag lägger inte det på spel (dock spelar jag LOTRO det blir ju lite mer i längden). Det sjuka är att folk accepterar ett sådant enormt överpris, 6-700kr är runt $100, tror ni att man hade köpt spel i USA för det priset? i USA kostar spel $60 så fuck MOMS!

Av jkrx

e man förnuftig så köper man helt klart ATI som det ser ut nu... Med tanke på pris/prestanda.. e man rå prestanda nörd o ekonomiskt oberoende.. ja då kan man köra på nvidia

Av jkrx

varken quad sli eller quad CFX är något att hylla för i dagens läge... Tycker fanboy-stillman ska lugna ner sig lite o ta sina tips någon annanstans för dem e verkligen inte bra...

Av jkrx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av McVit
nej ska köpa mig ett 790i chipset å inge gigabyte...dom har ju inga vettiga kretsar.

eh? 790i klockar så vitt jag vet sämre än intels kretsar... så jag vet inte vad du fått de ifrån.

Av jkrx

det roligaste e att filmerna e givetvis stulna av anställda inom branchen (oftast) så MPA kanske ska stämma Universal och Warner Bros. först för att dem delat ut filmerna.

Av jkrx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ganjaman
palla att du kör ubuntu med de där grejjerna i burken ^^

palla att ha en Quad på windows som e ett OS som inte kan utnyttja alla kärnorna ordentligt ^^

Av jkrx

va bra o lära barn att inte ladda hem istället för att lära dem att inte prata med pedofiler på internet...

Av jkrx

älskar verkligen folk som skriver "det finns inga virus". Klart som fan det finns virus till linux.. dock inte lika utsprätt och inga epidimier.. men vad jag kommer ihåg så var det inte många år sen som man lyckades sprida ett virus som blev en epidimi i linux världen. Så sluta upp med att säga att det inte finns några virus.