Inlägg

Inlägg som jkrx har skrivit i forumet
Av jkrx

låter onekligen intressant.. får väl vänta på liteprestanda tester då.

Av jkrx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av vatsug
Vad är det som TPB har gjort som andra torrent siter inte har gjort? Eller har de bara otur?

dem e störst...

Av jkrx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SWE|OggE
Syn att de inte fixat prestandan nått..

varför ens skriva i en tråd för radeon när du använder nvidia?

Av jkrx

Jag tror faktiskt att ända skillnaden är namnet.. de påstår att de bytt motor och kärna och bla bla bla.. men har vi något bevis på det? tror bara att när försäljningen började dala och AMD börjar komma ikapp så bytte dem helt sonika namn på allt och lanserade om dem.

Av jkrx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av skogsvilden
Stackars Seagate, de slår mot dom små fiskarna medan Intel börjar med en riktigt och fungerande SSD-teknik som de inte har en chans att konkurrera med...

Du tror inte att de kan vara så att dem vill testa stämningen mot en mindre aktör först för att se om deras patent håller i rätten.. Vinner dem det här kan jag lova dig att Intel kommer tvingas följa vad nu som kommer att inträffa efter rättegången.

Av jkrx
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aqualize
1. Startmenyn är inte dina personliga meny. Högerklicka på start-knappen och välj "open", gör samma igen och välj "open all users". Där ser du vilka genvägar som ligger vart. När man är flera användare så är det väl inte trevligt att man tar bort varandras genvägar? Därför kräver det dig på administratörsgodkännande.

2. Det är en sak man skulle vilja ha. Tyvärr är ju kontrollpanelen uppbyggd som en länkning till massa andra program (.cpl-filer, eller gjorde de om det i Vista)? De olika delarna "känner" inte varandra och tillsammans kan de inte svara för säkerheten.
Sudo och UAC används för att ge tillåtelse att utföra en given åtgärd, inte för att i framtiden få utföra okända åtgärder.

Sluta kör med administratörskontot. Kör du som vanlig användare ploppar UAC upp och ber om tillåtelse från en administratör, som du satt lösenord på givetvis.

Jovisst jag kan sluta med det... men tror du "vanligt" folk vet vad administratörskonto innebär? Dem tänker ju självklart, "jag e ju admin så då ska jag väl köra från admin kontot" eller "jag har ingen om vad detta betyder men det funkar så då kör jag på det". Windows säkerligen aldrig lyckas med säkerheten så som Unix och *nix OSen har gjort. ALLT är integrerat med ALLT i M$ OS så det går inte.

Av jkrx

det är skillnad på linux root och sudo jämfört med UAC... I linux kan du ställa in i princip allt från vad som ska vara root behörighet och när det väl kommer upp att du behöver behörighet så krävs ett LÖSENORD, så länge Vista inte har lösenord i UAC så kan man lika gärna tabort det för det ger ingen säkerhet.

Av jkrx

Detta är enormt sjukt av M$ och då är det dessutom bekräftat att dem skapat en ny pryl för fördumma användare genom att dem bara kommer köra program som M$ skapat eller M$ vänner tillslut. Samt var ligger säkerheten? Utan lösenord så är det hur lätt som helst programmera en väg runt om UAC. Flera har ju redan lyckats. M$ blir bara dummare och dummare och folket som köper det är idioter som sponsrar fördummandet.

Av jkrx

han har ju redan bett om ursäkt för det Pyton lönt och whina om det nu liksom

Av jkrx

shit ni kan fan inte luras så här tidigt på morgonen... props fan

Av jkrx

Trodde inte sweclockers skulle sänka sig så lågt... tssss... jag bojkottar kabeln... dyr och onödig

Av jkrx

För er som klagar på att det tjatas om att AMD håller priset nere så är det faktiskt väsentligt i alla liknande trådar vare sig ni vill det eller inte... För att ni ska förstå hur viktigt det är med att AMD konkurrerar mot Intel så kan man ta en annan branch som ett exempel där det saknas en konkurrent;

Olja, där Opec har fritt spelrum och höjer priserna hur dem vill i princip. Är det så ni vill ha det för Intel också?

Av jkrx

tycker dock att AMD har rätt i deras server processorer som faktiskt är bättre än intels... dem fick även pris i detta samt deras vänlighet mot OpenSource av Linux foundation... men i desktop världen ligger Intel just nu före

Av jkrx

haha det klarar ju 45nm och crossfire så det ska inte vara några problem jag menar bara om folk här tycker det e ett bra kort eller ASUS hatet e för stort idag?

Av jkrx

ASUS P5E iX38

Fick precis hem detta kortet men jag vill ändå ha reda på om vad ni tycker om det. Ska själv testa det imorgon men jag vill ändå ha lite info från folk som testat det.

Av jkrx

tycker man ska köpa ATI bara för att protestera mot Nvidias prissättning... och nej jag e ingen fanboy men jag gillar helt enkelt inget företag som gör som Nvidia gör

Av jkrx

Orochi betyder inte drake btw. amatör översättare

Orochi är åttahövdad orm i japansk mytologi.. Get your facts correct

Av jkrx

9800 såg ju verkligen inte bra ut..

Av jkrx

Känns som om Nvidias president e dålig förlorare... Nvidia må göra kort som vinner prestanda kriget med 10-20 fps men när det gäller pris, strömförbrukning, värme och ljud så ligger Nvidia verkligen långt efter.

Av jkrx

ser iaf ut som att det kommer ordentlig konkurrens till Nvidia o då sjunker priserna snabbt