Inlägg

Inlägg som Bijan har skrivit i forumet
Av Bijan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Haffe
Använder du 'naturligt' som argument, eller försöker du bara redogöra för hur de som använder 'naturligt' som argument tänker? Jag har lite svårt att följa med i tankegången.

Jag använder "naturligt" som begrepp för att visa på hur efterblivet det är som begrepp och argument.

Ur NE "enligt Arthur Lovejoy har ordet och dess avledningar i engelskan åtminstone 66 betydelser."

Av Bijan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nienithaur
Det där är bara trams, våra sexuella preferenser har varit långt i från konstanta under historiens lopp. Dessutom är det bara att titta på våra närmsta släktingar chimpanserna där alla är bisexuella. Nu är det inte så med oss människor, men beteendet i sig är fullt naturligt.

Den dagen när vi kan fortplanta oss med individer av samma kön så blir det "naturligt".

Av Bijan

Har kollat igenom katalogerna i en E61 och N95, inte hittat messenger. Exakt i vilken mapp ligger live messenger?

Av Bijan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Random-person
Och jag säger för tredje gången, homosexualiteten har troligtvis varit på en konstant nivå sedan mänsklighetens födelse. Det har inte blivit fler homosexuella under de senaste 200 åren direkt.

Och jag säger det för 17 gången, det finns liv på mars. Troligtvis

Återigen, såvida människor inte har kännedom om företeelsen så kommer denne att uppfatta denna sexuallitet som obehaglig och avvikande. Det är mycket möjligt att bastuklubbar har existerar i 10 miljoner år. Men den stora massan har missat plakaten och har inte haft kännedom om detta.

Av Bijan

Jag tror i ärlighetens namn att schumi var lite för bra och stor för att dra till med en sådan fuling.

Av Bijan

Stämmer in med Psio och JesperT. Satsa på en klassisk naturvetenskaplig utbildning med all matte och fysik så du har valmöjligheter när du senare skall plugga på högskolan. Betygen har ju visat sig vara helt oviktiga, det som spelar roll är behörigheten.

Av Bijan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CSM101
Är i samma löjlighetsklass som Schumis försök att sno åt sig pole i monaco ^^

Hur var det nu egentligen. Var schumi så hotad att han behövde göra det eller var det en slump?

Av Bijan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Random-person
Eh? Allvarligt talat, tror du på det själv?
Det är religionen (här i väst mer specifikt kristendomen) som har skapat dagens homofobi.

Nog för att det är tråkigt att referera till antikens grekland hela tiden, men... Ja, där var homosexualitet inte något som ansågs som konstigt.

Ja, jag tror att dom senaste 200 åren så har det inte varit alltför accepterat och vanligt med homosexuella, därför uppfattas det annorlunda och konstigt.
Och av hävd som är man rädd för sådant som är nytt, annorlunda och konstigt.

Btw så var jag och kollade på pridetåget, det var riktigt festligt.

Av Bijan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av darkmoon
Vi tar den här situationen då. Långt fram ser jag en lastbil. De som ligger före mig i högerfilen börjar köra om, jag hänger på, även om det saktar ner mig, så får man inte köra om i högerfilen. Därför ligger jag i vänsterfilen och harvar i väntan på att få plats att köra om de som ligger framför mig. Då kommer nån tjomme och kör om i högerfilen och försöker tränga sig in i vänsterfilen längre fram, när korrekt handlade hade varit att lägga sig snällt bakom mig i vänsterfilen och vänta på sin tur att köra om.

Ibland kan det bli rätt många meters "kö" i vänsterfilen när det t ex är en lastbil som ska köra om en annan lastbil. Och det är oftast då det sker en omkörning i högerfilen.

I detta scenario har jag förståelse för varför folk ligger i vänsterfilen, för att högerfilen är blockerad.
Samtidigt förstår jag inte varför folk ska ut i vänsterfilen 800m innan lastbilen. I andra länder åker man upp bakom, med säkert avstånd, gör en omkörning och sen in igen. Men inte i sverige!

Där lägger man sig i vänsterfilen 800m innan, kör om med en inbördeshastighetsskillnad på 5km/h, trots att tradarna kör max 90km/h. Sen hänger man kvar lite och chillar i vänsterfilen.
Irritation uppstår och man kör om i fel fil.

Av Bijan

Det är möjligtvis inte så att dv-kameran har firewire uttag?

Av Bijan
Av Bijan

Utbredd? Hur utbredd då? Eftersom de flesta tycker att det är konstigt med homosexuella så kan det inte varit alltför erkänt sedan tidigare.

Vet dock att incest har varit en utbredd falang bland annat inom franska kungahuset.

Av Bijan

Rondellen har ju 6 in/utfarter! Jag får flytta ut på landet

Av Bijan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av N!klas
Men nu får de ju in kvantiljoner på biltullarna så nu ska allt bli så jävla bra!!!!!11

Även om dom har kvantiljoner så vill jag se hur dom ska lösa trafikproblemet i den rondellen. Det är för tight med tunnlar och överfarter för gångtrafikanter. Dom får helt enkelt blåsa bort ett kvarter med hus runtom hela rondellen.

Av Bijan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av polygon5
Drömscenariot är ju att köra en självmordsbombning mot RIX-FM's studio under "Rix morgon-zoo".

Allah akbar! Jag slår dig följe!

Av Bijan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Croles
Det jag anser mest frustrerande är folk som sniglar vid omkörning. Fy satan, det gör mig riktigt upprörd. Och ännu värre är det när man ligger bakom en omkörande bil, som för övrigt inte verkar ha någon backspegel och fortsätter i samma sega takt även efter omkörningen i samma fil. Och ibland vet dom inte ifall de ska åka i högerfilen eller vänsterfilen, så då ligger de mitt imellan och täcker upp båda tills de tar sitt beslut... heh, jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

En omkörning ska gå snabbt och smidigt.

Jag kan förstå att folk inte är redo att köra om i 140 för att komma om liraren som håller 108 km/h. Men det är ett jävla helvete med dessa nya bilar som inte är utrustade med varken blinkers eller backspegel.

Av Bijan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av keyser
Det behöver inte finnas en högerfil för att man ska bli omkörd där. Jag blev omkörd av, ja en kepskille faktikst, som körde om ute på väggrenen när jag endast höll oacceptabla 95 kmh på 90-vägen.
Det roliga var att han skulle svänga vänster i nästa korsning, tog svängen för snabbt för sin bil och halkade av körbanan och smällde däck och fälg i ett djupt hål precis utanför vägen. Jag fnissade hejdlöst.

Jag förutsatte att det fanns en högerfil när han skrev att han blev omkörd på insidan.
Jag tillhör den skaran som ser vänsterfilen som en omkörningsfil, har man inga planer på att köra om så har man inget där att göra.
Finns inget värre än såsare som lägger sig jämsides med en bil i vänsterfilen och parkerar där i exakt samma hastighet.

Av Bijan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pelleplu
Gångbroar.... brommaplansrondellen, någon? ;D Fi fan, det är med risk för livet man går över där varje dag. Bilarna kör som riktiga tokar, jag vågar inte gå över förrän det är grön gubbe och dom står stilla vid linjen. Vet inte hur många gånger jag sett folk köra mot rött/jättegult där. Jag förstår iofs deras frustration, det är så jävla korkat att dom inte har byggt någon typ av bro eller tunnel där för fotgängare. Så mycket trafik som måste stanna för att vi små fotgängare ska få knalla över

Den där jävla rondellen. Rondellen från helvetet!

5 in/utfarter, övergångsställen överallt och en rondell som inte är större än lekpark. Har man otur så sitter man där i 10 min beroende på var man ska. Att ingen på stadsbyggnadskontoret har lyckats fixa fanskapet dom senaste 20 åren är ett skämt

Av Bijan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av darkmoon

Och folk som kör om på insidan... gud vad jag vill strypa dem.

Nej, sniglarna är långt från värst.

Varför ligger du i vänsterfilen om det är ledigt i högerfilen?

Av Bijan

jag har all förståelse för att dom vill bli lika behandlade i frågor som adoption, giftemål, bloddonation etc. Men att bara ut och marschera bara för att man väljer att leva med någon i av samma kön...