Inlägg

Inlägg som Mart har skrivit i forumet
Av Mart

Välj "Manage Bookmarks..." under Bookmarks-menyn. Flytta/kopiera de bokmärken du använder mest till "Bookmarks Toolbar Folder".

Av Mart
Av Mart

Ja, men det var iofs oxå från Dustin.

Av Mart

Testa att dubbelklicka på "ramen" runt listan med aktiva processer.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av _2FST_
80mm
92mm
120mm

Skulle kört med sådanna galler. Dom är runda i formen och täcker inte speciellt mkt men då är man iaf lite på den säkra sidan att för stora saker inte går att peta in

Instämmer. Jag har aldrig märkt att sådana galler skulle påverka luftflöde och ljudvolym. Du kommer inte kunna peta in ett finger i fläkten ens om du vill,

Av Mart

Plextor PX-716AL heter modellen som Vicotnik tänker på. Inte samma lika bra/höga precision och känsla i "slot-maskineriet" som Pioneers gamla läsare. Precis som PX-716A så lär den ha lite kvalitetsproblem med bränning på sämre dvd-media. Funkar i vilket fall bra med de Verbatim-skivor jag testat. Vidare finns den bara i svart och är relativt dyr. Har ett par bilder som jag kan slänga upp om du är intresserad.

Har aldrig hört uttrycket "docklös" tidigare. Enheter med "släde" brukar väl vanligtvis betäcknas med "tray" och slot-in är slot-in.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av EyEr0n
Jag har FSB i allafall.
Gillar deras Ekonto och deras e-kort är skitbra att ha.

Finns det fler banker som har E-kort?

Nordea har det.

Man får endast ett e-kort. Man kan inte sätta någon gräns för hur mycket som får dras på e-kortet. Inte heller kan man inte bestämma hur många gånger det ska få användas, utan man måste logga in på internetbanken och godkänna varje köp. Vad jag förstår är fsb bättre på dessa punkter.

Edit: lite småfix.

Av Mart

Om du inte behöver skriva till disken från *nix så finns det ingen anledning att inte köra NTFS.

convert.exe, så behöver du inte formatera disken.

Av Mart

Du borde kunna inaktivera tryckplattan antingen i bios eller enhetshanteraren.

Av Mart

Samsung SpinPoint P120S (SATA) eller Samsung SpinPoint P120 (PATA). Finns både som 200GB och 250GB. Rekommenderar 250GB-varianten. Kostar strax under respektive strax över 1000:-.

Av Mart

Ja, det ser ut så när en anslutning misslyckas i FireFox 1.5. Har alltså inget med Apache att göra.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Snurfaren
Har S-ATA hårddiskar så kan inte göra det i biosen.. men kan det bero på Vilket uttag i moderkakan man använder?

Ja.

Av Mart

Jag tycker att CM Stacker 810 verkar passa rätt bra in på dina krav. Upp till 5st. 120mm fläktar (tre in + två ut) och två stycken 80mm.

Av Mart

Beställde DVD-brännare (retail) och hårddisk från dem. Disken var nerstoppad i brännarens kartong och sedan packat såsom xphaze beskriver.

De är tyvärr inte ensamma om att packa dåligt. Har fått dåligt paketerade varor från Dustin (Home), Komplett och JME oxå.

Av Mart

Testa iexpress.exe

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Joox
Sony Ericsson K700i fungerar utmärkt till det ändamålet.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av EleyT
Hur fungerar den funktionen, trycker man på någon knapp för att starta inspelningen varje gång man vill det. Eller startar den automatiskt för varje samtal? Och märker inte den man pratar med något?

Du får välja att starta inspelningen varje gång du vill ha det. Under pågående inspelning avger telefonen ett pip med jämna mellanrum som den du talar med kommer att höra.

Av Mart

"C:\Program Files\Logitech\SetPoint\SetPoint.exe"

Så ser min genväg till Setpoint ut (autostart). Genvägen till inställningarna har växeln /s.

Av Mart
Citat:

Ursprungligen inskrivet av 4bstract
Se till att skaffa en raptor 74 gb som systemdisk, eller två och kör i raid. Eftersom att hårddiskar är en såpass stor flaskhals i dagens system så är det bara korkat att inte ta det bästa till ett high end system. Alla paket över 10 000 skall inkludera en raptor!

Knappast om man stävar efter en tyst datorn!

Av Mart

Varken socket 754 eller AGP är framtidsäkert.

Av Mart

Vissa mediaspelare tillåter användaren att öka volymen ännu mer. T.ex. Media Player Classic.