Inlägg

Inlägg som airhead har skrivit i forumet
Av airhead
Skrivet av Red Beaver:

Är detta en passande lur för en väldigt teknikhandikappad mamma? Är menyer på svenska åtminstone?

Edit: Och hur är detta företag gällande garantiärenden?

Luren i sig är ganska ren Android men det är ett kinesiskt företag som enbart säljer på webben så det där med garanti och support för en teknikhandikappad mor... Nja, hon ska nog gå till elgiganten istället.

Skickades från m.sweclockers.com

Av airhead
Skrivet av mixxo:

Krysset som brukade finnas uppe i högra hörnet när man klickat på en av touch knapparna och fick fram senast använda programmen, försvann den för dig med efter hotfixen?

Nä det är ett vitt kryss till höger om Google-fältet som stänger alla appar för mig på 2.1.3-x

Skickades från m.sweclockers.com

Av airhead

Hotfix för lagg i Chrome och tangentbordet ute nu, 2.1.3-x.

Av airhead

Wohoo 2.1.3 är ute, nu fungerar SD-kortet som det är tänkt ("fungerade" förut också, men det syntes inte under storage). Kanske inte finns någon grund till det men det känns bäst om man formaterar kortet i telefonen innan man använder det, vilket man alltså kan göra nu. Man kan även flytta program till det.

Changelog:

  • SD card related improvements including:

  • UX improvements

  • exFAT SD card support

  • Ability to move apps to and from SD card

  • Fixed reboots caused by removing SD card in an active state

  • Security patches

  • General bug fixes and optimizations

Och som vanligt:

Skrivet av Helen@OnePlus:

We generally start our OTA rollout with a small percent (~10%, randomly chosen) of our users to ensure that the OTA system is working correctly. The reason we do this is so that in case we find any serious issues, we can contain the problem quickly and find a solution before it impacts a wider audience. This also allows us the address the affected users quickly without too much of a queue. We usually open up OTAs to the general public 24-48 hours after the initial release if all goes well. Thanks for your patience in the meantime, I know waiting can suck.

https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-2-1-3-update-on-o...

Av airhead

Ja batteriet är över förväntan, vet inte hur folk som inte tycker det räcker till använder sin telefon...

Skickades från m.sweclockers.com

Av airhead

Finns nästan ingen bloat att ta bort (förutom då kanske Googles "office-appar") så det behöver du inte tänka på, men vill du ändå roota så kan du kika på hur man gör här
https://forums.oneplus.net/threads/guide-onyx-how-to-unlock-b...

Swish fungerar här med nu

Av airhead

Cinder du gräver hål i min plånbok!
En powerbank får det bli, känns ju dock alltid lite halvmörtigt att betala mer för frakten (86 kr) än för produkten. Spännande att se hur lång tid standard-frakt tar.

Men även med frakt är priset i paritet med vad man får betala för en Xiaomi-dito från Kina (med snigelpost) och känns ändå lite tryggare att köpa batterier direkt från tillverkaren...

Av airhead

Tog bort skärmskyddet nästan på en gång, all världens fingeravtryck syntes och det var hög friktion. Skärmen är behandlad med något finurligt och det är mycket skönare utan skydd.

Av airhead

Skulle tippa på att du har ett fullt dygn i din tracking då det inte uppdaterades något, det var då den låg i Leipzig första gången... Hoppas du får din nya leksak snart!

Det enda som stör mig för tillfället är SD-kortsbuggen, men det ska det komma en "expedited update" på. Riktigt bra känsla i telefonen, både taktilt och flytet i mjukvaran i övrigt och kameran är OK med tanke på priset. OP har dessutom "lovat" en uppdatering av kameraappen, vi kan hoppas att de kanske kan slipa algoritmerna något.

Av airhead
Skrivet av Tommy:

Fan så omständigt... DHL "Express" från Kina tar inte direkt rakaste rutten till Luleå:

  • Shenzhen, Kina

  • East Midlands, UK

  • Leipzig, Tyskland

  • Köpenhamn, Danmark

  • Stockholm, Sverige

  • ---> Luleå?

Paketet har åkt runt halva Europa
Hoppas det hinner fram idag i alla fall så man får klämma och känna lite

Gick din tillbaka till Leipzig från Midlands och sen Köpenhamn? Flyget från Shenzhen (egentligen HKG) går bara till Leipzig, där omlastas det på ett nytt flyg upp till UK för att tulla in (lägre tull och moms än i Tyskland). Detta visas dock inte på trackingen då ditt paket inte scannas individuellt (men går att se om man får hela pallens trackingnr av DHL).

Från att den anlände Midlands hoppade min telefon till Köpenhamn, Göteborg och min hand på under 12 timmar vilket jag tyckte var rätt bra. Du har inte tänkt flytta närmare civilisationen...?

Ang Swish: Swish vet men skriv gärna på deras Facebookvägg ändå, ju fler som tjatar desto fortare går det att lösa. OP1 drabbades av samma fel och det löste Swish med en uppdatering så de borde ha koll på vad de ska göra.
https://sv-se.facebook.com/getswish

Av airhead

Varför pratar folk om TV4? MTG har inget med TV4 att göra, man sålde sitt sista innehav för mer än ett decennium sen...

Av airhead

Det var mycket pengar för att få åtnjuta värmeproblem.

Av airhead

Min patch via GOG.com är 2 GB, dock står det att det krävs 7GB vid installation. Skumt att det skiljer så mycket beroende på distributionssätt.

Av airhead
Skrivet av Garumental:

Vad är grejjen med "första året gratis"? Kommer m$ smyga in precis som med office att man i framtiden prenumererar på operativsystemet? Hade varit ett smart drag samtidigt som man flyttar över mer i molnet så människor inte får valmöjligheten

Gratis om du uppgraderar inom ett år, annars betala.

Av airhead

Interna 2-stegs fläktkontroller som man inte når från utsidan av chassit? Är det 1999 igen?

Ingen HDD-led heller? Det var väl för dyrt för Antec...

Av airhead
Skrivet av ronnylov:

Då är jag ingen riktig entusiast för jag kan inte minnas någonting om denna spelkonsol.

You've been missing out! Det var ju en "fantastisk" såpa som pågick. Men jag hade helt glömt att de faktiskt fick en produkt på marknaden. Det var så uppenbart att det var vapourware hela tiden.

Av airhead
Skrivet av keyser:

Jag älskar denna typen av kommentarer, det får mig att föreställa mig en pytteliten poliskår som endast kan göra en enda sak åt gången.
Måndag - Plocka ner piratsajter på nätet.
Tisdag - Kontrollera cyklar i Lund.
Onsdag - Plocka ner piratsajter på nätet.
Torsdag - Utreda inbrott.
Fredag - Plocka ner piratsajter på nätet.

GOTO Måndag

FDÅD. Givetvis så borde de resurser som läggs på att plocka ner piratsajter på nätet omallokeras till riktiga brott där någon faktiskt tagit reell skada.

Av airhead

Seagate har ingen koll på sin kvalitet helt enkelt.

Av airhead

Samma här, det är sjukt störande, har klickat på fel flik massor av gånger!

Av airhead

EU borde uppdatera CE-märkningen, något svårkopierat med de 12 stjärnorna vore trevligt. Har dock som övriga aldrig drabbats av problemet att jag har för laddare!