Inlägg

Inlägg som knaz har skrivit i forumet
Av knaz

Kan börja med appfrågorna där, det mesta tycker jag verkar finnas bortsett från saker som typ candycrush,. Handelsbanken har en app som funkar prima, Bank ID finns, Tradera app av något slag fanns med verkar dåligt med Viaplay dock. Men overall tycker jag windowsphone är ett underbart OS men som med allt annat är det väll en smaksak. Även min polare som föredetta android användare gillar windowsphone nu när han blev tvingad att använda det då hans Galaxy S4 gick sönder o han fick ta över min 920.

Så jag kan inte annat än o rekomendera windows phone, men om du har möjlighet så kolla om du kan låna någons windows phone ett par dagar och se om det faller dig i smaken.

Edit: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/app-viaplay/da8dd...
den appen ska funka för viaplay.

Av knaz
Skrivet av Rillkill:

Är det bara jag som har dem här 2 buggarna efter uppdatering till 8.1
1. Larmen funkar inte.
2. När man ska ladda så fryser telefonen och man kan inte göra något
måste gå in i kameran sen gå tillbaka för att det ska funka.

Har en lumia 920

Finns ju en funktion som gör att telefonen går på mute om baksidan är vänd uppåt, vet inte om det påverkar larm men tänkte det kunde vara värt att nämna för o vara på den säkra sidan.

Edit: denna funktionen finns under inställningar / ljud / förbättringar delen. Ska enligt texten bara påverka ringsignalen, men man vet ju aldrig om det är någon miss då 8.1 är en developer version o inte det slutgiltiliga 8.1

Av knaz
Skrivet av f@boy:

Har du provat googla typ: best china mobile, best chinese android eller liknande?
Du kommer att hitta massor att läsa isåfall. Fattar inte varför det är så svårt att söka info själv.

Det är ju det han gör, söker info själv fast via swec ist för google
Även om jag googlar o har mig brukar jag personligen vända mig till swec oavsett för o se vad folk här tycker då jag gillar och se lite mer personliga åsikter än vad google oftast erbjuder

Av knaz

Det handlar väll mest om vad du prioriterar högst, Kameran eller större skärm. För mig blev valet en 1020 då jag ville ha så bra kamera som möjligt. Sen att det inte är några problem o få ner den i fickan är ju ingen nackdel heller

Av knaz

Verkar vara en del folk som gnället på Windos Phone som mobil OS trotts att dom förmodligen aldrig testat det. Jag var skeptisk till en början men skaffa mig en lumia 920 iaf, tog inte lång tid innan jag gillade det som OS mer än något annat som jag testat, tycker det är det överlägset bästa på marknaden just nu och jag är inne på min andra Lumia lur, nu en 1020 pga kameran. Windos Phone som OS i sig ser jag inga nackdelar med, den enda nackdelen som finns är ju att vissa appar kanske saknas men det är ju mestadels skitsaker som typ Candy crush som jag inte skulle röra med tång iaf

edit: kom på en app som jag saknar funktionaliteten i och det är truecallers identifiering när okända nummer ringer.

Av knaz
Skrivet av Anticipate:

kul att se att så många är så butthurt över sitt fildelande...

Det finns nog inget annat o säga än suck,. allt annat är förmodligen bortkastat på dig om du tror det är vad det handlar om.

Av knaz

Ska det farmas normal så är det väll bara o köra pet spec på en WD då pets kommer oneshotta så gott som allt så du bara kan springa utan att ägna en tanke åt mobs då dina pets kommer ta hand om allt sådant.

Av knaz
Skrivet av safarisoya:

Här har du Som tur var så hade polaren kvar drivrutinerna. Han lånar min Edge. Så jag bad honom skicka den till mig.
https://anonfiles.com/file/3c8289c9bf51ad2e2666af68cd67f543

Underbart, tackar så hemskt mycket

Av knaz

Sorry att jag återupplivar en gammal tråd, men tänkte höra här om någon möjligtvis har drivers till edge 3200 då jag slarvat bort min skiva och ace of sweden inte tycks finnas kvar alls längre. Hade vart riktigt nice isf om någon kunde slänga upp det för download någonstans. Vill ju gärna ha mjukvaran för macros o shit som jag haft till musen innan.

Av knaz
Skrivet av BergEr:

LoH suger, satsa på annan healing

Det är inte helt sant att det suger, all min LoH e dock från paragon points, men har en polare som kör 0 LoH och han dödar ofta sig själv på reflect packs medans mitt HP knappast rör på sig.

Av knaz

http://eu.battle.net/d3/en/profile/spankster-2248/hero/209718...

Med den gearen o specen, klarar jag T3 enkelt solo, T4 funkar även det solo men aningen långsamt. Sen kan teleport bytas ut mot blackhole eller någon annan skill, jag gillar dock teleport för den räddar ofta livet.

Av knaz
Skrivet av karizmatic:

Kör en egengjord build så jag får ut det mesta av min thunderfury, lightning gallore med andra ord, WW, Hammer of the ancients, overpower, allt med lightningskada. Crittar runt 10+ mill. Helt ok enligt mig.

Sen vad jag vet så med nya patcherna som kommit så var väl en major sak att det inte riktigt finns en "gotospecc" utan kör något som buffar med dina vapen så ska du se att du gör lite mer skada

Tänkte bara påpeka att TF procar oavsett dmg typ, så du inte kör lightning dmg pga ett missförstånd. Om du har shard of hate förstår jag definitivt valet av lightning dmg

Av knaz

Ett vapen som jag tycker är bättre för wiz med arcane orb build / electrocute är http://eu.battle.net/d3/en/item/shard-of-hate
det tycks ha 100% proc rate på electrocute iaf, kanske lite lägre proc dmg än TF, men mycket högre proc rate,. så i det avseendet tror jag det är bättre,. sen att den sätter en cold dmg dot på varje frost orb man slängre e inte illa pinkat heller.

Llite oft men tänkte det kunde vara värt att nämna

Av knaz
Skrivet av miklon:

Det går inte att aktivera, det blir så automatiskt när man kommer upp i 30 appar.

Ahh, okej det kan ju fröklara varför jag inte hittar det,. har ju haft det så i ca 1 år och bara antog att det var något jag ställt in Mycket tacksam för det snabba svaret.

Av knaz

Försökt o söka lite, men vet inte hur man ska formulera sökningen, så jag hoppas på lite hjälp från er här inne,. Precis gått från 920 till 1020 och fått ordning på allt som jag vill ha det,. förutom en sak, på min 920 så när man swipar till apparna så är dom grupperade med första bokstaven i app namnet i toppen så man enkelt kan trycka på tex A får upp hela alfabetet o hoppa till valfri bokstav. Mitt problem är att jag inte kommer på hur man aktiverar denna funktionen och hoppades att någon här kunde hjälpa mig hitta den inställningen.

Av knaz

Det enda som finns o göra igentligen just nu är väll o köra igenom spelet eller farma sin favorit act efter lite upgrades/paragon levels inför epxansionssläppet. Jag har på bara ett par dagar lyckas upgradera min wizard från att ha ca 80k dmg till 300kdmg.

Av knaz
Skrivet av Flamso:

Bättre prestanda för Call of Duty: Ghosts med 4 grafikkort. Wat...

haha, den där raden fick mig o skratta lite,. jag har inte spelat ghost, men kör dom inte fortfarande samma sletna motor o grafik som dom gjort dom senaste spelen ?

Av knaz

Jag hamnar i perioder då inga spel passar alls,. då brukar jag se till att göra andra saker och inte spela på ett tag. Sen efter ett par dagar eller veckor är spel som jag tyckte var tråkiga plötsligt riktigt roliga ist. Ibland kan avstånd från spelandet vara just det som behövs för att spelkärleken ska komma tebax.

Av knaz
Skrivet av Json_81:

Gissar att det finns tidigare någonstans i tråden, men tips på det här med disenchant och crafting?
Om jag fattar rätt kan man med gott samvete trycka på "auto" knappen för disenchants?
Max 2 kort gäller per konto och inte per hjälte?
Vad ska man satsa på att crafta?

Ja, det som kan disenchantas via det enkla knapptrycket är sådant du har mer än 2st utav så det är bara o köra på. Men vad man ska satsa på o crafta är det i grund o botten bara du som kan veta med tanke på att det finns så många olika sorter av decks.

Av knaz
Skrivet av JimmieSan:

Tror nog alla som har wow på sitt b.net konto får det.
Mitt wow har inte varit aktivt på 1 1/2 år men fick upp mount rewarden också

Försöker få en att betala sub för o få en mount tss

Nja, tror snarare dom försöker få mer spelar hooked på HS o slänga in 1års sub pengar på o köpa packs