Inlägg

Inlägg som candyraver har skrivit i forumet
Av candyraver
Skrivet av ronz:

Grymt! Dom ser rätt bra ut!!

Av candyraver

Xbox Headset till 9-åring. Budget 500kr

Hej vänner.

Kan ni rekommendera ett Xbox compatible headset för en 9-åring som inte suger men samtidigt inte är för dyrt? Jag har en budget på runt 500kr (+-). Inte trådlöst för då springer priset iväg. De ska bara spela med detta - så inga direkta audiofiler. Uppskattar om någon har tips

Tack för svar.

Av candyraver

"Huston! We have a problem!"

Jag har antagit i hela mitt liv att eftersom NASA's rymdraketer reser ifrån Florida att Huston var en stad i Flordia, kanske några mil från...

Fel hade jag

Av candyraver

Nu uppskattar jag Battlefield 1 än mer. Operations i BF1 är legendary, bra grafik, bra ljud bra gameplay. Det känns (tyvärr) som man är mitt i ett krig och inte någon arena-shooter.

Tur både BF3, BF4, BF1 är relativt populära - och veteraner som kikat på 2042 smyger nog tillbaka till sitt favorit BF snart också

Av candyraver
Skrivet av Inter_1908:

Ryzen 5600x, 32gb ram, rtx 3080 och 3440*1440p upplösning.
Någon som har tips på inställningar?
Tycker jag ha svårt att komma upp i över 60fps, så något måste vara fel känns det som??

Tydligen skulle det hjälpa att slå på DX12=1 i någon .ini fil i spelmappen. Googla lite, verkar som många dubblar sin FPS med DX12 enablet. Men varför man inte kan välja DX12 i menyn är ju en gåta precis som så mycket annat med detta spel..

Av candyraver
Skrivet av Lagerlöf:

Från stulna kreditkort eller?

Kanske det? Tycker dom verkar seriösa. G2A ska man dock undvika om man vill ha gott samvete.
Men någon större research har jag dock inte gjort...

Av candyraver

Är det inte en klassikt BF launch?
Om några veckor kan köpa det till halva priset på cdskeys

Av candyraver

Xiami Mi Band 5. 199kr, det kan de va värt om man bara vill testa på och se lite rolig statiskt i telefonen om sömnen osv. Även närmare 3 veckors batteritid och tål vatten rätt bra (jag dushar med min).

Rätt nice och få push-notiser och den och vibrerar när de ringer eller alarmet går igång gör de lite lättare att vakna på morgonen. Jag sover med min och de känns helt ok pga den inte är så stor.

Men det finns ingen inbyggt musikspelare och stegräknare är lite crazy men om man bara jämför sig själv med gårdagens steg så vet man ju hur man hur det ligger till..

För 200 spänn kan man inte förvänta sig guld och gröna skogar men jag är mer än nöjd. Ville bara testa med lite träning och stegräkning och sen köpa nått bättre framöver men jag är så pass nöjd att jag behåller den...

Av candyraver

Allt fungerar ganska smärtfritt måste jag säga. Försöker vänja mig vid nya startmenyn och tänker nog snart lägga den till vänster men känns som de lika bra man vänjer sig för om 3-5 år så lär väl de flesta köra de centrerat iaf.

Dock har jag ett märkligt problem, eftersom jag mine:ar på nätterna/dagarna så kan jag vakna och datorn är helt tyst... LED på tangenbordet har släkcks och no-video. Så får hård-boota om datorn. Kan vara min överklock på GPU:n som jag nu leker lite med men hade flera veckors uptime i Windows 10 men nu i Win11 får jag hård-boota datorn några gånger i veckan.
Ska uppdatera lite AMD chipset får hoppas det löser det

Av candyraver

Gick över till IOS för några månander. Jag är ganska impad över att allt med Google fungerar hur bra som helst. Kontakter, Kalender är smärtftitt. Skönt att Apple skäpte till sig.

(en som lekt alldeles för mycket med Android, Root, suttit dagar/veckor bara för att få till perfekta tema/ikoner/hemskärm) nu vill jag bara det ska fungera och det antar jag en Samsung A-serie också gör men som någon annan sa, IOS är mer "harmoniskt" och alla appar känns bättre på IOS.

Synd bara dom är så satans dyra men andrahandsvärdet tar igen liten.

Av candyraver

Vi som har IPTV har ju kunnat se FHD på kanal 1 till 12 progressiv upplösning (om jag minns rätt) så kabel-tekniken är ju sjukt föråldrad.

Jävligt bra bild med gud alla den reklam.... inte mycket som är värt att se på linjär-tv förutom kanske nyheter & någon dokumentär (som ändå finns på SVTplay)

Av candyraver
Skrivet av psp123:

Jag köpte ett Apple midnight leather case till min 13 PM men returnerade det och köpte ett från Decoded istället.
(Midnight var blått och inte svart som jag trodde)
Det känns som att lädret i Decoded är finare och passformen är tom. bättre då det sitter stadigare. Supernöjd med det.

https://skalhuset.se/mobiltillbehor/apple/iphone-13-pro/iphon...

Ser nice ut och bra pris här https://www.skyddis.se/product/14223/decoded-iphone-13-magsaf... dock känner jag inte till sidan. Jag vet tråden handlar om PRO men..

Av candyraver

E de värt med ett Apples eget "leather case" för 700 riksdaler? Enligt reviews på youtube verkar det få godkänt.

Av candyraver

Användare: @TheMuffinMan
Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Frakt+Swish
Produkt: Dräger Alcotest 4000

Positivt:
Smidigt och snabb affär!

Negativt:
Inget

Slutbetyg: 5/5

Av candyraver

Nått jag har börjat uppskatta med åldern är städ/hushållsartiklar. T.ex köpte alltid ICA Basic köksduk men dom luktar ju gamla sockor efter en vecka. Så lägger till några spänn och köper Wettet (eller va nu märket heter). Då luktar dom inte illa och är rent allmänt bättre på att torka upp. Väl värt!

Av candyraver

Jag hade samma strul fast med .mp3 filer (yes, vill ha lite att lyssna på när jag inte har nät) men iTunes ville verkligen inte synca över filerna. Stod bara där....

Så även jag fixade in EasyUS MobiMover och då gick det bättre. Oroligt av Apple som har jobbat på samma produkt i långt mer än 10 år inte kan fixa sånt här.

Av candyraver

Antar det är iCloud låst?
Förra ägaren resettar telefonen och tror den blir utloggad från iCloud men det är även ett steg man måste göra efter resetten. Så om tidigare ägare lämnar ut sina iCloud uppgifter så hade ni kunnat lösa det kanske?

*ingen expert

Av candyraver

Jahapp kunde inte hålla mg. Blev en iPhone 13 (128GB) för 9775,16kr (benify ger inte så stor rabatt på telefoner men ok)

Nu behöver jag ett case men det får vi ta sen

Av candyraver

pga av (som det verkar på så många andra arbetsplatser) så har de byggt om och alla områden är i princip "open collaboration"- områden. Det är ju fine om man vill brainstorma osv men ett rent helvete om man måste koncentrera sig eller få massa konstiga frågor från kollegor hela tiden.

Så de har fixat ett verktyg som gör man kan "booka sig in på kontoret" och där ser man även vilka kollegor som har bokat in sig samma dagar. (pga av ombyggnad är det inte lika många kontorsplatser) Ganska smidigt om det är någon idiot-kollega man inte tål

Det är inte bestämt än om det blir mandatory att "boka in sig" säg t.ex 20% av månaden, 0% eller 80%. Vi får se. Vi har som många andra gjort en survey och där svarade jag 50/50. Vi får se...

Med det sagt så saknar jag dock det sociala och småsnacket/kaffehänget - Teams/videomöten är definitivt inte samma sak.

Av candyraver

Annonsören har avslutat denna annons.