Inlägg

Inlägg som kniven har skrivit i forumet
Av kniven
Skrivet av Donhoz:

Sen kan jag tillägga att du får Mats av att spela Infernal hordes. Bara att välja materials kistan så får du en hel del. Blåa mats upp till T4, T5 är gula och T6 uppåt är Legendary.

T6 är väl också gula och T7+ legendary

Av kniven

Lite dålig koll, men typ:
AP ac lite: 400:-/st
U6 LR: 1k

Jag har även 10G NICs liggandes:
Mellanox CX-3 (1 port) 250:-/st
intel x520/x710 (2 port) 700:-/st? (dessa är hp/dell brandade varianter)

Av kniven

Jag har två st ap ac lite samt en u6 lr liggandes om nån av dem är intressanta.

Av kniven

Oj, dålig koll på vad de går för. 1100 + frakt?

Av kniven

Är det bara Starlight som är intressant eller är tenz också aktuellt? Har en tenz medium som bara står sen jag köpte en ulx.

Av kniven

Jag har ett Evga 3060ti xc gaming 8gb jag skulle kunna tänka mig att byta med. 2 slot, 202mm långt. Sitter i min htpc i sovrummet som används ytterst sparsamt

https://www.inet.se/produkt/5411927/evga-geforce-rtx-3060-ti-...

Kvitto och kartong finns.

Av kniven

Jag upplevde samma sak när jag körde performance mode. Kör jag dx12 och allt på lägsta (utom view distance då jag vill se grejer) så har jag inga såna extrema drops

Av kniven

Köper gärna två stickor 2666mhz, modell kvittar.

Av kniven
Skrivet av Isko:

Hade fel där, 37.4kg väger den, går det att hänga upp i gipsvägg med den medföljande slim väggfästet som följer med, någon som gjort det med sin g3 77 kanske då det samma tv typ

Om det går så sök efter regel där du tänkt sätta upp den så håller det utan problem iaf om det är träregel.

Av kniven

Klart man vill ha en mini-tiger, fanns inga alternativ till ultimate här inte

Av kniven

Jag lägger ner där och satsar på ett quest 3 istället jag med

Av kniven

550 + frakt

Av kniven

400 + frakt

Av kniven
Skrivet av Bogs:

Har hört att det ska hjälpa… men vad har du märkt för skillnad utseendemässigt i dx12? Har spelat så länge på performance att jag automatiskt tänker att allt annat ger dålig prestanda😅

Ärligt så minns jag inte, det enda jag reagerat på är att gräset är ivägen på allt utom View distance low, vilket i sig gör att det är svårt att se vad det är för items som ligger på ett lagom avstånd.

Av kniven
Skrivet av Bogs:

Hej alla på SweClockers har uppstått ett problem för mig nyligen när jag spelar fortnite.

<Uppladdad bildlänk>

Som ni ser här så är det väldigt stor marginal på min fps (nedåtriktad pil = lägst fps senaste sekunderna och uppåtriktad motsatsen). Specs: Skärm, CPU, Moderkort, RAM, GPU, Processorfläkt, PSU, Mus.

Problemet uppstår kanske var 30:onde sekund och ofta när jag snabbt rör på musen för att bygga, edita, osv. Utöver det så ligger jag på stadiga 240fps hela tiden.
Då jag spelar fortnite på en rätt så hög nivå, dvs. tävlar för pengar i turneringar, fungerar det inte riktigt att detta sker så ofta och starkt som det gör, tänkte därför fråga om det var någon som har haft samma sak hända dem, eller att de vet en lösning på detta. Uppskattar alla svar och ifall jag råkat utelämna någon viktig information är det bara att fråga.

Tack i förväg

Jag upplevde liknanade problem när jag körde performance mode av nån anledning. Gått tillbaka till dx12 men kör lägsta möjliga där istället och de djupa dipparna försvann. Kunde inte hitta nån anledning till varför de var där heller.

Av kniven

300 + frakt bjudet

Av kniven
Skrivet av Gurrrra:

I nån slags Kallax-hylla där jag har plockat bort o såga av några av hyllplanen för att få en lite annorlunda form på hela grejen. Har vanligtvis en mindre klass D-stärkare o inte en 50 år gammal Marantz ståendes där brevid min Cooler Master NR200, men gamlingen är ändå bara på 15w så den avger inte så mycket värme oavsett.
<Uppladdad bildlänk>

Säkert fler som sagt det men det där är galet snygga piP

Av kniven
Skrivet av MrAdde:

Jag är sugen på detta chassi, känns som att det borde komma lite nyheter när som helst? Var väl sent Q1 eller tidigt Q2 det skulle börja säljas?

Är lite otydligt vad jag har sett, de senaste nyheterna kring det såg jag på sff gurus discord innan splitten (och kanalen på sff gurus raderades) och på sff hub har jag inte sett nån info från Dan om hur det gått med just detta chassit. Jag väntar fortfarande också med spänning då jag är sugen på ett litet chassi med matx stöd.

Vill du kika själv så har du länk här: sff hub discord

Av kniven

Har kört mitt kort några dagar nu och även jag har 0 RPM när jag är i Windows.

Upplever kortet som tyst, mitt ex är helt fritt från coil whine vad mina 43-års öron kan höra och jag upplever det som tyst under belastning, fläkten låg på runt 65% och GPUn maxade ut på 80 grader under en längre Helldivers 2 session.

Överlag är jag väldigt nöjd, det enda udda var att "Warranty void if removed" klisterlappen med serienummer etc sitter på antistatpåsen, låter väl den sitta kvar där så jag inte tappar garantin...

Av kniven

Annonsen är avslutad