Inlägg

Inlägg som HP_ÄGAREN har skrivit i forumet
Av HP_ÄGAREN

Jag kan inte förklara varför du får bild med ett annat grafikkort, men om du orkar och kan, så koppla in det andra kortet och ta bort allt som har med Sony Ericsson att göra, spec det som du lade in då det hela pajade.

Plus en liten (onödig) sak... Har du kollat så att allt sitter som det ska? Då menar jag inte bara i själva burken utan också utanför. Dåliga sladdar i ditt kort kanske ??

Ska ta å kolla på google om det finns någon med liknande problem, återkommer isåfall med bättre fakta om ingen annan har hjälpt dig.

Och ursäkta för förra inslaget :P.... Jag läste igenom det lite för snabbt!

Av HP_ÄGAREN

oh!!!!, jag har åsså haft samma problem med att inget är som det ska efter att ha kopplat in en Sony Ericsson mobil till "högen".

Jag fick igång min när jag starade den i felsäkertläge, och avinstalerade "safe2disc" och allt annat som ja la in (som har med Sony Ericsson å göra).

Går ej de, så kan man ju ta fesäkertläge (igen) och återställa den till de inställningar som den hadde innan. - De gör man via: start-alla prog- tillbehör-systemverktyg-systemåterställning. själva datorn kommer inte att återställas utan bara vissa program. Tyvärr så är risken stor att du blir tvungen att installera om diverse program och spel efter återställningen

hoppas att det går !!!

(göres med egen risk!!!) (H)

Av HP_ÄGAREN

Hmm, det låter som att du har ställt in din dator till att visa bilden på en annan skärm, det bästa du kan göra är att antingen koppla om sladden till din skärm (alltså om du har fler uttag), eller gå in i BIOSEN igen och ändra tillbaka det som du ändrade. PS om du inte minns vad du ändrade så finns det altid en "Standard inställning" i BIOSEN (I)

Av HP_ÄGAREN

Hmmmm, jag har haft en ganska så kraftig bas ungefär... 1 decimeter ifrån min dator i snart 2 år, och inga problem har dykt upp, så det borde gå galant.

Av HP_ÄGAREN

Okej..... Bra att veta

Av HP_ÄGAREN

Om inga tips ovan löser ditt "skumma" problem, testa att installera om den till grunden, om du har en hp så kan du göra det genom "F10" -knappen, precis när du startat datorn.

Av HP_ÄGAREN

Japp, det måste vara kabeln eller "mottagaren" på tv'n/datorn som är sliten. Kan också vara så att dina inställningar i datorn är fel (det är liten channs). testa och se om det finns några "standard" inställningar i ditt grafikkorts meny.

När jag kopplade in laptopen till plasman förstagången, va bilden helt grön (!), ändrade inställningarna i datorn så fixade det sig.

Hoppas det löser sig !!!

Av HP_ÄGAREN

eeeh, du har nog rätt, jag måste hålla mej vid det vanliga, för säkerhetsskull :(. Men tack så mkt för den utmärkta förklaringen du !

Av HP_ÄGAREN

Det är en enorm skillnad !! ex: en dubbel kärna kan göra två saker samtidigt, men lägger bara utt den styrkan och energin som behövs vid just det tillfället. Men en enkelkärna ger full styrka och energi hela tidien !!

STABILT !!!

Av HP_ÄGAREN

Ahaa !!!

men det betyder ju att det går !!! Tack alla så mkt

Av HP_ÄGAREN

Eeee..... Nu förstår jag inte riktigt...

Av HP_ÄGAREN

Går det att ha flera processorer samtidigt ?

HejHej. Jag har hört och läst mycket om dubbel och 4 kärniga processorer, här och på google. Jag har nyligen haft två datorer med dubbelkärnor, men alldrig gillat dom. Jag har för det mesta bara gillat enkelkärnor, men dom börjar bli lite sega nu. Så jag undrar om det helt enkelt går att sätta i / dubbelkoppla flera processorer samtidigt XD =? Jag vill inte ha Intel utan bara AMD, tror ni att detta överhuvudtaget e möjligt ??

Tackar för möjliga svar

Av HP_ÄGAREN

haha! smart. Men fläktar pajar oftare än vad människor tror. som ex: alla mina data fläktar dör eller börjar brinna ( :S ) efter ca 1 år !

Av HP_ÄGAREN

tjaa, jag tror att dom flest processorna skulle fungera ? Jag har nämligen alldrig bytat moderkort, utan jag slänger hela burken vid större problem

Av HP_ÄGAREN

WHAT !?

Kan man inte köpa AMD i butiker ??

Jag har faktiskt alldirg tänkt på det, men det stämmer nog

Av HP_ÄGAREN

Tjenare.

Vad ska du ha datorn till då :P?

Jag har hört att AMD är bätre för spel, och Intel är mera kontors processor :S, vet ej om detta stämmer, men jag skulle klart välja AMD

Av HP_ÄGAREN

Okej då. Hoppas att det funkar !!

Av HP_ÄGAREN

Nää, jag hade nVidia 6600 GS :/. Med nVidia så har man en liten ikon vid klockan, men jag kan inget om "PowerColor Radeon X1950PRO 256 mb pc ie EXTREME Edition", Tyvärr. Testa att högerklicka på skrivbordet och väl sedan Egenskaper, tryck på fliken "inställningar" och välj "Avancerat". Där borde du finna något som man kan ändra i ditt Grafikkort. På denna datorn så står det "GeForce" i en flik högst uppe. Kolla om det finns något liknande om ditt Radeon vet ja !

Men se upp ! Ändra inte sånna inställningar som du inte alls känner till eller inte vet vad dom beyder.

Det går inte att ändra i BIOS:en !!!!

Lycka till !

Av HP_ÄGAREN

jaa, för mej va de det :S... tästa att mixtra med inställningarna, MAN AKTA SÅ ATT DU INTE GJÖR NÅGOT DUMT !!!

Av HP_ÄGAREN

Jaa, en 3800+ borde kunne komma upp i 3Gz :P. Innan hade jag en hp, och den hade jätte problem med 3d-mark, och den hade 3500+. Men jag testade att ändra grafikkortets inställningar, och då blev 3d-mark's lagg historia