Artiklar

Artiklar skrivna av Wittwang
37

Begagnatmarknad för digitala spel hos AMD-stödda Robot Cache

Den ovanliga spelbutiken Robot Cache har haft AMD som partner i tre år. Nu lämnar plattformen betastadiet.

130

Transportföretagen: "Paketleveranser kommer att bli dyrare"

En åttondel av alla paket går i retur, men när fossilfria leveranser blir vardag kommer gratis frakt och retur att behöva bli dyrare.

4

Söndagsmatiné: Ett besök hos AMD:s processorlabb

Gamers Nexus gästar AMD:s Texas-förlagda processorlabb, där utrustning och expertis för allt från funktionstest till felsökning finns att tillgå.

31

Krönika: Förpackningarnas framtid är ljus

Nu gläds förpackningsentusiasten "wittwang" åt att plastiga och vassa förpackningar ersätts av smarta varianter helt i kartong.

16

Googles Pixel Fold viker ned sig

När Youtube-profilen Jerryrigeverything hårdhänt testar telefoner överlever de allra flesta, men Googles vikbara Pixel Fold pallar inte trycket.

49

Spelutvecklare får verktyg inför Nintendo Switch 2

Uppgifter pekar mot att utvecklare nu får tillgång till både hårdvara och mjukvaruverktyg för att ta fram spel till Nintendos nästa konsol.

Sponsras av Philips
53

Tävla och vinn värstingskärmen Philips Evnia 34M2C8600

Philips bjuder in till tävling om den mångsidiga toppskärmen Evnia 34M2C8600. Dyk in i formuläret för en chans att vinna!

44

Nothing: "Telefoner var bättre förr"

Telefonföretagets grundare Carl Pei beskriver att telefoner som inte upptar användarnas liv är att föredra, något som ska uppnås med en gråare vardag.

47

Asus föreslår grafikkort med SSD-platser

Oanvända PCI Express-banor är standard hos moderna instegs- och mellanklasskort, något som Asus föreslår kan användas till extra M.2-lagring.

112

Twitter stryper antalet inlägg användare kan läsa

För att motverka system som automatiskt läser Twitter-inlägg införs tre maxtak för hur många inlägg plattformens användare kan läsa varje dag.

43

Asus fortsätter med maxad Zenfone för enhandsanvändare

Små telefoner blir alltmer sällsynta, men Asus behåller kursen när Zenfone 10 debuterar – en halvliten lur med topprestanda.

Sponsras av Fractal Design
67

Stilfulla hörnor belönas med Fractal Designs Mini ITX-chassi Terra

Tävlingen med två Terra i potten är nu avgjord och två SweClockers-medlemmar belönas med Fractal Designs senaste datorlåda.

65

Helgsnack: Vilken teknik följer med på semestern?

Charterresa, tågluff eller en tur till stugan – vilka teknikprylar följer med på dina sommaräventyr?

73

Obefintlig försäljning bekräftar svalt intresse för Geforce RTX 4060

Antalet Geforce RTX 4060 sålda hos en tysk återförsäljare går att räkna på fingrarna, medan en okej lansering vanligtvis omsätter hundratals kort.

5

Enkortsdatorn Arduino Uno uppdateras – ARM-krets och Wifi

När den populära mikrokontrollern släpps i nytt utförande vankas både nya anslutningar och betydligt starkare krets, men i samma välbeprövade format.

208

Starfield utvecklas med AMD:s välsignelse

AMD arbetar med Bethesda för att förfina prestandan och kvaliteten hos höstens efterlängtade rymdspel, något som ska gynna Xbox och AMD-bestyckade system.

41

Bethesda: "Starfield endast något försenat – tack vare exklusiv lansering"

Bättre kvalitet och snabbare utveckling följer Xbox-exklusiviteten, men Bethesda är förvånade över att de inte också får släppa till andra plattformar.

39

NZXT satsar på schysst ljud i stilig förpackning

Den designfokuserade mångsysslaren utökar nu sortimentet med vad som ska vara Hifi-ljud för spelande, en satsning där headset och högtalare ingår.

29

Gigabyte M28U – prisvärd och kompetent bildskärm med 4K UHD och 144 Hz

För runt 7 000 kronor åstadkommer Gigabyte en aningen enklare bildskärm, som fortfarande kombinerar 4K och 144 Hz med bravur.

98

Helgsnack: Vad spelar du i sommar?

Sommartider är också speltider. Den här helgen snackar vi om vilka titlar som står på menyn under sommarens varma dagar och nätter.